Φθινοπωρινές αγορές: Τι φοράμε τώρα

Δέρμα, μεταλλιζέ στοιχεία και η επιστροφή του κολάν. Δείτε τα πέντε must κομμάτια της φθινοπωρινής μόδας και ανανεώστε έξυπνα την γκαρνταρόμπα σας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Φθινοπωρινές αγορές: Τι φοράμε τώρα
της Έλενας Μπούλια

Λίγο τα δροσερά βραδάκια, λίγο που βαρεθήκαμε τις σαγιονάρες και τα πέδιλα και δεν θέλουμε πολύ για να βολτάρουμε στα μαγαζιά για mid-season αγορές που θα ανανεώσουν το στιλ και την γκαρνταρόμπα μας.

Δείτε τα πέντε κομμάτια που κλέβουν την παράσταση το φετινό Φθινόπωρο.

Το κολάν

Τα εμπριμέ κολάν αποτελούν το απόλυτο trend της σεζόν και δίνουν στις εμφανίσεις μας funky διάσταση. Κι αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε prints έντονων αποχρώσεων και σε σκουρόχρωμα σχέδια, αποκτήστε τα και τα δύο, γιατί είναι τόσο στιλάτα και βολικά που σίγουρα θα καταλήξετε να «βγάλετε» με αυτά όλον τον χειμώνα.
Στη φωτογραφία: Fluro Aztec Raiders Leggings, από τo Topshop (τιμή: 25 ευρώ). Αγοράστε το online από εδώ.

Το μεταλλιζέ πουκάμισο

Το πουκάμισο -πιο σωστά, η πουκαμίσα- επιστρέφει ως ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας και σε άψογο συνδυασμό με το κολάν. Σε μεταλλιζέ υφή, μάλιστα, αυτό παίρνει πιο «βραδινή» όψη και μπορεί να συνδυαστεί και με φούστες. Αν δεν είστε λάτρεις των πουκαμίσων, δώστε έμφαση στα μεταλλιζέ τοπς αυτή την εποχή, τα οποία μπορείτε να συνδυάστε έστω και με τα τζιν σας.
Στη φωτογραφία: Studs chiffon shirt, από τα Mango (τιμή: 39,99 ευρώ). Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango (δείτε διευθύνσεις).

Το δερμάτινο τζάκετ

Το τζάκετ-πασπαρτού, αυτό που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε μας εμφάνιση, κάθε ώρα της ημέρας και που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, δεν είναι άλλο από το δερμάτινο τζάκετ. Είναι, μάλιστα, το μόνο αξεσουάρ από πραγματικό δέρμα που δεχόμαστε να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας, και αυτό γιατί τα τζάκετ δερματίνης γίνονται πολύ άκομψα όταν αρχίσουν να φθείρονται. Είτε επιλέξετε ένα biker jacket είτε ένα δερμάτινο σακάκι σε ανδρική γραμμή, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγαίνετε έξω χωρίς αυτό.
Στη φωτογραφία: Leather Collarless Quilted Biker Jacket, από το Asos (τιμή: 142,17 ευρώ). Αγοράστε το online από εδώ.

Το print φόρεμα

Και print και φλοράλ. Δύο από τις πιο καυτές τάσεις του φετινού φθινοπώρου συνδυάζονται σε ένα πολύ θηλυκό φόρεμα, που κολακεύει τις λεπτές σιλουέτες. Θα σας χρειαστεί για τα απογεύματα που θα αναζητάτε κάτι στιλάτο και χαρούμενο για την βόλτα σας στην πόλη (μην ξεχάσετε να έχετε μαζί και το δερμάτινο jacket που αναφέραμε παραπάνω).
Στη φωτογραφία: Abito Stampato Floreale, από τα Pull & Bear (τιμή: 15,99 ευρώ). Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear (δείτε διευθύνσεις).

Τα μποτάκια

Στιλάτο, σε ένα από τα must χρώματα του φθινοπώρου και με τακούνι που οριακά να προστατεύει από πτώσεις στις σκάλες του μετρό. Ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ τις γκρίζες ημέρες του Φθινοπώρου.
Στη φωτογραφία: Μποτάκι Basic, από τα Zara (τιμή: 59,95 ευρώ). Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara (δείτε διευθύνσεις).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v