DrinkWorks: Ένα Μοχίτο με απ’ όλα (και σβέλτα)

Τα κοκτέιλ για τις πρώτες σπιτικές βραδιές του φθινοπώρου με την παρέα, καταφτάνουν στην πόρτα σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Ένας εκ των δύο εμπνευστών του πρώτου cocktail delivery της πόλης μας ξεναγεί στην πρωτότυπη επιχείρησή του.
DrinkWorks: Ένα Μοχίτο με απ’ όλα (και σβέλτα)
Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις το τέλειο μοχίτο; Όσοι έχουν προσπαθήσει να αυτοσχεδιάσουν στο σπίτι, θα σας πουν ότι φαίνεται απλούστατο –δεν είναι όμως. Όλο και κάποιο υλικό θα λείπει, όλο και κάποια δοσολογία δεν θα έχεις υπολογίσει σωστά. Αυτό σκέφτηκαν και οι δύο ιδιοκτήτες του Drinkworks, κάποιο βράδυ σε μια ταράτσα πριν από δύο χρόνια, και αποφάσισαν να ξεκινήσουν την πρώτη επιχείρηση που θα κάνει… cocktail delivery στην Αθήνα.

«Μαζεμένοι σε μια ταράτσα και με όρεξη να φτιάξουμε cocktail, αλλά χωρίς φυσικά να έχουμε τα υλικά, σκεφτήκαμε τι καλά που θα ήταν να μας τα έφερνε κάποιος έτοιμα στο σπίτι» εξηγεί ο Απόστολος Γεωργόπουλος, ένας εκ των δύο εμπνευστών και συνιδιοκτητών του Drinkworks. «Στη συνέχεια επεξεργαστήκαμε την ιδέα, μιλήσαμε με επαγγελματίες bartenders, διαπιστώσαμε ότι με κανένα τρόπο δε γίνεται να φτάνει έτοιμο το cocktail, οπότε η καλύτερη εναλλακτική ήταν να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά, αξεσουάρ και συνταγές σε ένα κιτ. Με ένα, λοιπόν, ειδικά διαμορφωμένο κιτ θα μπορούσε να φτιάξει cocktail ακόμη και κάποιος που δεν είχε την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο. Με αυτή την ιδέα σχεδιάσαμε τα πρώτα cocktail boxes και ύστερα από λίγο ξεκίνησε η υπηρεσία Cocktail Delivery».

Το μόνο, λοιπόν, που χρειάζεστε για το τέλειο πάρτι με τα τέλεια κοκτέιλ είναι ένα τηλεφώνημα στο 211 0153588. Όλα τα υλικά, περιλαμβανομένου και του πάγου, καταφτάνουν στο σπίτι σας σε μιάμιση ώρα, χωρίς επιπλέον χρέωση για την παράδοση. Το Μοχίτο, που είναι μαζί με το Ντάκιρι Φράουλα, τα δύο kit με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ξεκινά από 25€ για εφτά σερβιρίσματα (ναι, συμφέρει πολύ σε σχέση με τις τιμές του μπαρ) ενώ το δικό μας αγαπημένο The Med που περιλαμβάνει μία φιάλη Skinos μαστίχα 200ml, σόδα 0,33lt, φρέσκα λεμόνια, φρέσκο βασιλικό, σιρόπι ζάχαρης, δοσομετρητή, γουδοχέρι, ποτήρια, καλαμάκια και συνταγή κοστίζει 24€ για εφτά σερβιρίσματα.

Σημειώστε, επίσης, ότι στο site των DrinkWorks θα βρείτε και ωραιότατες ιδέες για δωράκια στους… πότες φίλους, αλλά και event supplies, για τις επίσημες εκδηλώσεις σας –ή απλά τα μεγαλύτερα πάρτι σας. Πάρτε ιδέες για τις σπιτικές σας συγκεντρώσεις, στον αναλυτικότατο κατάλογο (που περιλαμβάνει και τιμές) του DrinkWorks.gr.

Ηρώ Κουνάδη

Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνη, Αθήνα, τηλ: 211 0153588
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v