Αξεσουάρ παραλίας: 8 ιδέες για μπάνια με τα όλα τους

Για εσάς που η παραλία το καλοκαίρι αποτελεί δεύτερο σπίτι, ξεχωρίσαμε ορισμένα πρωτότυπα, σούπερ πρακτικά αξεσουάρ που θα κάνουν το μπάνιο σας ακόμα πιο απολαυστικό.
Αξεσουάρ παραλίας: 8 ιδέες για μπάνια με τα όλα τους
Κάποιοι από εσάς «την βγάζετε» ολημερίς στην παραλία με μια πετσέτα, ένα αντηλιακό και ένα θερμός. Κάποιοι άλλοι θέλετε να περνάτε την ημέρα σας στην θάλασσα με όλα τα… κομφόρ: Θέλετε τα gadgets σας, τα καλλυντικά σας, την προστασία και την άνεσή σας. Αυτά και ακόμα περισσότερα θα βρείτε στις 8 ξεχωριστές μας προτάσεις.

Πτυσσόμενη ξαπλώστρα-καρέκλα παραλίας
Μετά από λίγη ώρα ξάπλας στην άμμο, όπως και να το κάνεις… πιάνεσαι. Από την άλλη, δεν θες να κουβαλάς και καρεκλάκια. Την λύση δίνει η πτυσσόμενη ξαπλώστρα-καρέκλα, η οποία παίζει τον ρόλο ψάθας (αλλά με γέμιση στο εσωτερικό της για μεγαλύτερη άνεση), η πλάτη της οποίας ανασηκώνεται και ρυθμίζεται με 2 ιμάντες για να νιώθετε πως κάθεστε σε ξαπλώστρα.

Την βρήκαμε στα καταστήματα Δημητριάδης, στην τιμή των 25,50 ευρώ.

Reva – Monoi de Tahiti Tiare Soin για όμορφα μαλλιά
Πρόκειται για ένα έλαιο της Πολυνησίας, το οποίο παράγεται από μούλιασμα του λουλουδιού τιαρέ, και σκοπό έχει να ενυδατώσει τα πάνω στρώματα του δέρματος και να καταπραΰνει από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Επίσης, δίνει φωτεινότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Μπορείτε να το απλώσετε στα μαλλιά σας, αλλά και στην επιδερμίδα, μετά το μπάνιο στην θάλασσα και αφού ξεπλυθείτε με λίγο γλυκό νερό.

Το βρήκαμε στο online κατάστημα Brazilian Bikini Shop, στην τιμή των 12,99 ευρώ.

Κυάλι τσέπης – Magnum Zoom Monocular
Σου φάνηκε πως είδες ένα δελφίνι; Παρατήρησε καλύτερα με το πρωτότυπο κυάλι τσέπης με το εξαιρετικό zoom (8x) και τον έναν μόνο φακό, το οποίο αποτρέπει την στρέβλωση της εικόνας και προσαρμόζεται στην κατάλληλη γωνία παρατήρησης με ένα μόνο δάκτυλο. Έχει διαστάσεις 9 x 6 cm και βάρος 85γρ.

Το βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Οuaou.gr, στην τιμή των 19,95 ευρώ.

Eton Scorpion Solar – Ηλιακό ραδιόφωνο
Απαραίτητος σύντροφος στην παραλία, αυτό το ηλιακό ραδιόφωνο δεν χρειάζεται τροφοδοσία από μπαταρίες: Αρκεί η ηλιακή ενέργεια για να «παίξει». Διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο LED φακό, ανοιχτήρι μπουκαλιών, ενώ είναι εντελώς αδιάβροχο.

Το βρήκαμε στα καταστήματα Public, στην τιμή των 50 ευρώ.

Μανταλάκια για την πετσέτα της θάλασσας
Ο δυνατός αέρας στην παραλία είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να μας συμβούν, ειδικά αν κάθε λίγο αναγκαζόμαστε να κυνηγάμε μανιωδώς την πετσέτα ή την ψάθα μας. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα δημιουργήθηκαν για να λύσουν τα beach towel clips, τα οποία τοποθετούνται κατά το ήμισυ μέσα στην άμμο και κατά το άλλο ήμισυ σε κάθε γωνία της πετσέτας μας.

Τα βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gadgetlife.gr, στην τιμή των 19,99 ευρώ.

Αντικουνουπικό βραχιόλι
Το καλοκαίρι, όταν πέφτει ο ήλιος, τα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή τους και διαταράσσουν την γαλήνια ηρεμία του απογευματινού μπάνιου μας. Την λύση έρχονται να δώσουν τα πρωτότυπα αντικουνουπικά βραχιολάκια που βρήκαμε στο Gadget Shop, τα οποία μπορούν να φορεθούν είτε στον αστράγαλο είτε στον καρπό, από άτομα κάθε ηλικίας, καθώς διαθέτουν φυσικό άρωμα, χωρίς τοξικές ουσίες.

Μπορείτε να τα αγοράσετε online από το Gadget Shop, στην τιμή των 7,60 ευρώ για την συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Ρακέτες και μπαλάκια
Παραλία χωρίς ρακέτες γίνεται; Στα Intersport βρήκαμε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες ρακέτες θαλάσσης, χειροποίητες και σε διάφορα μεγέθη και βάρη για να ανταποκρίνονται στις… δυνάμεις σας. Εκεί θα βρείτε ακόμα μπαλάκια, καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια για την παραλία.

Οι ρακέτες της φωτογραφίας κοστίζουν 30 ευρώ, ενώ ένα σετ μπαλάκια κοστίζει περί τα 15 ευρώ. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Intersport.

Τραπεζάκι ομπρέλας
Πήρατε τους παγωμένους καφέδες σας στην παραλία. Στρώσατε τις πετσέτες σας, ανοίξατε και την ομπρελίτσα σας για να μη σας «φάει» ο ήλιος και «χώσατε» τους καφέδες στην άμμο. Αποτέλεσμα; Σε μερικά μόλις λεπτά έγιναν από fredo… caldo και γέμισαν άμμους. Λύστε το πρόβλημα με αυτό το άκρως πρακτικό τραπεζάκι, το οποίο στηρίζεται στο κοντάρι της ομπρέλας και διαθέτει δύο θήκες, για ποτήρι ή μπουκάλι.

Το βρήκαμε στα καταστήματα Δημητριάδης, στην τιμή των 3,90 ευρώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v