Gadget παραλίας: 5+1 πρωτότυπες λύσεις

Κάθε γκατζετάκιας που σέβεται τον εαυτό του, δεν πάει ποτέ διακοπές χωρίς να έχει προμηθευτεί τα απαραίτητα… καλούδια. Έξι πρωτότυπες αγορές υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά αυτό το καλοκαίρι - και όχι μόνο.
Gadget παραλίας: 5+1 πρωτότυπες λύσεις
Αν για εσάς διακοπές σημαίνει κλειστό κινητό και αυστηρή αποχή από οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία, τότε ΜΗΝ διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές. Για όσους πάλι διακοπές και τεχνολογία πάνε «πακέτο», τότε σίγουρα οποιαδήποτε πρωτότυπη λύση για την παραλία είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Συγκεντρώσαμε έξι καινοτόμα και χρήσιμα gadgets για να σας συντροφέψουν στις αμμουδιές, τα οποία σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Oregon Scientific EB612 Personal UV Monitor with Exposure Timer: Όχι άλλο κάψιμο

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ήλιος μπορεί να γίνει από φίλος εχθρός, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οφείλουμε λοιπόν, να προστατευτούμε από τις βλαβερές του ακτίνες γνωρίζοντας πότε θα πρέπει να αναζητήσουμε σκιά για να μην γίνουμε φλαμπέ. Ο μετρητής Oregon Scientific EB612 έχει το μέγεθος ενός ρολογιού, φοριέται άνετα στο χέρι και καταγράφει με ακρίβεια πόση υπεριώδη ακτινοβολία απορροφά το δέρμα σας. Οι δυνατότητές του όμως δεν σταματούν εκεί, ο μετρητής μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας και να μας ειδοποιεί κάθε φορά που πλησιάζουμε το όριο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ρολόι ή χρονόμετρο.

Τιμή: 21€ από το Amazon

Innopocket Amphibian Waterproof Case: Splish Splash mobiles taking a bath…

Τρία πράγματα δεν θέλετε να συμβούν στο iPhone σας το καλοκαίρι είναι να βραχεί, να γεμίσει άμμο ή να πέσει κάτω. Για τις δύο πρώτες… κινητές καταστροφές την λύση έχει η θήκη της Innopocket, η οποία είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομά της: αμφίβια. Η πρώτη στο είδος της θήκη προστατεύει το κινητό σας από νερό και άμμο, ενώ στο πακέτο αγοράς συμπεριλαμβάνεται και δεύτερη θήκη, για καθημερινή χρήση. Και αν σας απασχολεί το πώς θα μπορείτε να χειρίζεστε την οθόνη αφής, χαλαρώστε. Ακόμα και δέκα μέτρα κάτω από το νερό, η αδιάβροχη θήκη σας επιτρέπει πλήρη έλεγχο της touch -screen, έτσι ώστε να μπορείτε να εξερευνείτε με την φωτογραφική του κινητού σας τα υπέροχα πλάσματα του βυθού ως επίδοξος Ζακ Υβ Κουστώ.

Τιμή: 22€ για το Iphone 4 και το Iphone 3gs από εδώ.

Solio Classic Hybrid Solar Charger: H «πράσινη» συνείδηση

Η ηλιακή ενέργεια στο κινητό σας. Δεν ξέρουμε κατά πόσο κάνατε αίτηση στην ΔΕΗ για την εκμετάλλευση των φωτοβολταϊκών, αλλά ο συγκεκριμένος ηλιακός φορτιστής είναι ίσως το πιο χρήσιμο gadget για την παραλία για γκατζετάκηδες με οικολογική συνείδηση. Χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια μέσω τριών φωτοβολταϊκών και μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας για να φορτίσει το κινητό σας ανά πάσα ώρα και στιγμή – αρκεί να έχει ήλιο - ενώ διαθέτει επτά αντάπτορες για κάθε είδος κινητού: MicroUSB, MiniUSB, FemaleUSB, Samsung, LG, Nokia και Sony Ericsson. Μία ώρα λιακάδας, 20 λεπτά κλήσεων και παραπάνω από 50 λεπτά μουσικής.

Τιμή: 25€ από το Amazon.

Rio Hi-tech Textilene Backpack Cooler Chair: Ο Θρόνος του Ποσειδώνα
 
Εναλλακτικός τίτλος: Ο θρόνος του Al Bundy (της παραλίας). Αν ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «Παντρεμένοι με παιδιά» είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μια καρέκλα για την παραλία, τότε σίγουρα αυτή θα ήταν η πρώτη του επιλογή. Σούπερ αναπαυτική, με εργονομική και ρυθμιζόμενη πλάτη, μίνι ψυγειάκι για μπύρες και αναψυκτικά, αφαιρούμενο μαξιλάρι και θήκες για αναψυκτικά κινητό και πετσέτα. Αλήθεια, εσείς θα σηκωθείτε για να βουτήξετε;

Τιμή: 55€ από το Beach Mall.

Insignia Water-Resistant Boombox: Play it again, Kώστα
 
Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να ακούσετε ενώ αράζετε ήσυχος στην παραλία απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο, είναι οι ομηρικοί καυγάδες και οι κραυγές της τετραμελούς οικογένειας που μόλις κατασκήνωσε με το "έτσι θέλω" δίπλα σας και της οποίας τα πιτσιρίκια τυχαίνει να είναι απόγονοι του Βελζεβούλη. Ευτυχώς έχετε προνοήσει και πήρατε μαζί σας την φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής της Insignia, η οποία διαθέτει AM/FM Radio, CD player, θέση για iPod και είναι 100% αδιάβροχή.

Τιμή: 50€ από την κατασκευάστρια εταιρεία. Για τους «πράσινους» γκατζετάκηδες κυκλοφορεί ένα αντίστοιχο από την Etón, το οποίο δουλεύει με ηλιακή ενέργεια (103€).

Havasuit Bikini: Αγάπη, πιάσε μια μπύρα

Εκ πρώτης όψεως ένα σέξι μπικίνι. Με μια πιο προσεκτική ματιά ένα σέξι μπικίνι με περίεργα «κουμπώματα», με μια ακόμα πιο προσεκτική ματιά ένα σέξι μπικίνι με κουμπώματα…. ανοιχτήρια μπύρας. Ναι, καλά διαβάσατε και είδατε. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα από την εταιρεία Bottle Betty επιτρέπει στην σύντροφό σας ή στην φίλη σας, αφενός να φοράει ένα σέξι μπικίνι, αφετέρου να σας είναι χρήσιμη στο άνοιγμα των μπουκαλιών μπύρας ή αναψυκτικών – απαραίτητα τις ημέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Αν καταφέρετε και την πείσετε να το φορέσει, τότε σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου, αν πάλι αρνηθεί τότε κάντε της δώρο το πρώτο μπικίνι με… φωτοβολταϊκά  για να φορτίζετε εύκολα και γρήγορα το κινητό σας (κυκλοφορεί σύντομα και σε αντρική έκδοση αν γκρινιάξει).

Τιμή: 26€ για το πάνω μέρος και 26€ για το κάτω.

*Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς τα έξοδα αποστολής.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v