Καλοκαιρινά αξεσουάρ: Τα must που θα αναδείξουν το στιλ μας

Βρήκαμε τα πιο λαμπερά βραχιόλια, τις πιο εντυπωσιακές τουνίκ και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που οφείλουμε να έχουμε μαζί μας στις καλοκαιρινές μας αποσκευές, αν θέλουμε να έχουμε άποψη στο στιλ.
Καλοκαιρινά αξεσουάρ: Τα must που θα αναδείξουν το στιλ μας
της Έλενας Μπούλια

Πολύχρωμα βραχιόλια, σκουλαρίκια με λουλουδάκια, δροσερές τουνίκ και μία μεγάλη τσάντα για την θάλασσα που θα τα χωρά… όλα. Μπαίνουμε σε άκρως καλοκαιρινό mood με τα πιο στιλάτα αξεσουάρ για την θάλασσα –και όχι μόνο.

Σετ βραχιόλια από τα Fullah Sugah
Τι αξεσουάρ θα συνδυάσετε με το girlie μπικίνι σας στην παραλία; Επιχρυσωμένα βραχιόλια, με ροζ και τιρκουάζ λεπτομέρειες από τα Fullah Sugah.
Τιμή: 10 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.


 


Τουνίκ με πεταλούδες από τα Achilleas Accessories
Και πάνω από το μαγιό; Μια υπέροχη, δροσερή τουνίκ με πολύχρωμες πεταλούδες, την οποία βρήκαμε στα Achilleas Accessories.
Τιμή: 16,03 ευρώ.
Αγοράστε την online από εδώ.


 



Σανδάλια για την παραλία από τα Accessorize
Για funky βήματα στην αμμουδιά ξεχωρίσαμε τα σουέντ σανδάλια, με τα κρόσια και τις μεταλλικές λεπτομέρειες που βρήκαμε στα Accessorize.
Τιμή: 39,90 ευρώ.
Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Accessorize.


 



Μακριά φούστα από τα Monsoon
Από την παραλία, κατευθείαν για δείπνο με την υπέροχη, ημιδιάφανη μακριά φούστα που βρήκαμε στα Monsoon με τις λαμπερές παγιέτες στην μέση. Συνδυάστε την με μαύρο σέξι μαγιό (ολόσωμο ή μπικίνι).
Τιμή: 30 ευρώ.
Θα την βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall, ή θα την αγοράσετε online από εδώ.


 

Σκουλαρίκια-λουλουδάκια από τα Claire’s
Ανάδειξε την κομψότητά σου με τα όμορφα σκουλαρίκια-λουλουδάκια που βρήκαμε στο κατάστημα Claire’s. Στο ίδιο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από faux σκουλαρίκια σε διάφορα χρώματα.
Τιμή: 4,50 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Claire’s.


 


Γυαλιά ηλίου από τα H&M
Τα «γατίσια» γυαλιά ηλίου αποτελούν φέτος ένα από τα πιο hot αξεσουάρ και επιβάλλονται στην παραλία. Επιλέξαμε αυτά από τα H&M, σε λευκό-μαύρο χρώμα, με UV προστασία και εντελώς αδιάβροχη κατασκευή.
Τιμή: 9,95 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M.


 


Τσάντα παραλίας από τα Alexi Andriotti
Μεγάλη για να χωράει… τα πάντα, ψάθινη για άκρως καλοκαιρινό look και κατακόκκινη για να κλέβει την παράσταση. Την βρήκαμε στα Alexi Andriotti, ενώ διατίθεται και σε τιρκουάζ.
Τιμή: 19,50 ευρώ.
Διευθύνσεις καταστημάτων Alexi Andriotti.


 


Καπέλο με κορδέλα από τα Zara
Για κινηματογραφικό V.I.P. look κάτω από τον ήλιο χρειάζεστε απαραίτητα ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο που να κρατά μακριά από την επιδερμίδα του προσώπου σας την επικίνδυνη ακτινοβολία. Το βρήκαμε στα Zara, σε λευκό-μαύρο.
Τιμή: 29,95 ευρώ.
Διευθύνσεις καταστημάτων Zara.


 

Φουλάρι (για το κεφάλι) από το My Fashion Fruit
Τυλίξτε το γύρω από το κεφάλι σας σε στιλ τουρμπάν, γύρω από τους ώμους σας τις δροσερές απογευματινές ώρες στην παραλία, ή γύρω από τη μέση σας σε στιλ παρεό. Όπως και να το φορέσετε, ένα μακρύ φουλάρι επιβάλλεται στην παραλία. Το βρήκαμε στο My Fashion Fruit, σε ethnic style και αποχρώσεις τιρκουάζ, μπλε, κόκκινου, μουσταρδί και λευκού.
Τιμή: 16 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.


 
Πετσέτα θαλάσσης από το New Home
Από την τσάντα της παραλίας δε μπορεί να λείπει η πετσέτα θαλάσσης. Μας άρεσε αυτή που βρήκαμε στα καταστήματα New Home. Βελουτέ από τη μία όψη και φροτέ από την άλλη, έχει εντυπωσιακά χρώματα και είναι από 100% βαμβάκι.
Τιμή: 9 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα New Home ή θα την αγοράσετε online από εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v