Καλοκαιρινά αρώματα και after shave 2012

Μπορεί να μην την νιώθουμε κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, όμως τα νέα αρώματα και after shaves των μεγάλων οίκων μας θυμίζουν πως η Άνοιξη είναι εδώ, μέσα στις δροσερές νότες του γιασεμιού και της μανόλιας.
Καλοκαιρινά αρώματα και after shave 2012
της Έλενας Μπούλια

Μεθυστικά κύματα από γιασεμί και πορτοκαλανθούς, νότες από κεχριμπάρι και μόσχο, μέντα και κίτρο για τους άνδρες μαζί με ζουμερά φρούτα, όπως ροδάκινο και πράσινο μήλο… Αφού η Άνοιξη δεν μας κάνει την χάρη να μας χαρίσει τις φυσικές της μυρωδιές, το κάνουν τα νέα αρώματα και τα after shaves των μεγάλων οίκων που θα μας συνοδεύσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα της αγοράς για γυναίκες και άνδρες.

Για την γυναίκα

DKNY for Women Summer 2012
Σέξι και αέρινη ήταν η συλλογή του οίκου DKNY για την φετινή Άνοιξη και κάπως έτσι είναι και το νέο άρωμα, που «ξεκινά» με ένα παιχνιδιάρικο πάντρεμα της φρεσκάδας του μανταρινιού και το ροδιού, για να φτάσει στην καρδιά: Ένα μπουκέτο πορτοκαλανθών και μανόλιας με νότες από μόσχο και κεχριμπάρι. Δροσερό και ζεστό ταυτόχρονα, δηλαδή.
Τιμή: 62 ευρώ / 100ml

L'Eau de Chloe
Τα διακριτικά αρώματα Chloe έχουν από το 2008 μέχρι σήμερα αποκτήσει πιστό κοινό και, αν κρίνουμε από το νέο άρωμα της εταιρίας, θα το διατηρήσουν και το φετινό καλοκαίρι. Για εσάς που το καλοκαίρι προτιμάτε αποκλειστικά ελαφριά αρώματα, που δίνουν την αίσθηση ότι μόλις βγήκατε από το μπάνιο, το L'Eau de Chloe είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε.
Τιμή: 58 ευρώ / 50ml

Calvin Klein Sheer Beauty
Ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια, το Sheer Beauty πρωτοεμφανίστηκε το 2010 και χαρακτηρίστηκε από την γλυκιά «βάση» του, με σανδαλόξυλο, μόσχο και βανίλια. Η φετινή, ωστόσο, έκδοση, είναι πολύ πιο φρουτώδης, με έντονες νότες από περγαμόντο, κόκκινα μούρα και ροδάκινο, και απευθύνεται περισσότερο σε νεαρές γυναίκες.
Τιμή: 65 ευρώ / 50ml

Roberto Cavalli for Her
Πρόκειται για το πρώτο άρωμα που κυκλοφορεί φέτος από τον οίκο Cavalli και μάλιστα σε πρώτη συνεργασία με την εταιρία αρωμάτων Coty. To for Her «ξεκινά» με δροσερό, χυμώδες άρωμα από ροδάκινο και μέλι, για να συνεχίσει σε μόσχο και κεχριμπάρι. Οπωσδήποτε απευθύνεται σε όσες παραπονιούνται πως τα αρώματα ποτέ δεν τους «κρατάνε», καθώς είναι ένα αρκετά έντονο άρωμα που θα μείνει για πολλές ώρες κολλημένο στο δέρμα σας
Τιμή: 52 ευρώ / 50ml

Lanvin Marry Me! Love Edition
Μετά την επιτυχία του Marry Me! (2010), η έκδοση Love κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2012 προκειμένου να συμπέσει με την Ημέρα των Ερωτευμένων. Ωστόσο, παραμένει και το καλοκαίρι ένα εξαιρετικό, θερμό λουλουδάτο άρωμα, με «καρδιά» από κόκκινα τριαντάφυλλα, μανόλια και γιασεμί, ενώ κυρίαρχες νότες του είναι ο κέδρος και ο μόσχος.
Τιμή: 53 ευρώ / 75ml

Για τον άνδρα

Burberry Brit Summer for men
Αναζωογονητικό, δροσερό με εξαιρετικό συνδυασμό από lime, μανταρίνι, κάρδαμο και τζίντζερ, ενώ στην «καρδιά» του κρύβεται το ξύλο κέδρου, το γιασεμί και το άγριο τριαντάφυλλο. Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ανδρικά αρώματα του καλοκαιριού.
Τιμή: 60 ευρώ / 100ml

Chanel Allure Home Sport Eau Extreme
Μοιάζει αρκετά με το Allure Homme Sport (2004), με την διαφορά ότι αυτό είναι πιο «οξύ», χάρη στις νότες από μέντα, φασκόμηλο, μαύρο πιπέρι και σανδαλόξυλο. Ιδιαίτερο άρωμα που διαρκεί αρκετές ώρες στο δέρμα.
Τιμή: 65 ευρώ / 50ml



Adidas Extreme Power – After Shave
Εν όψει του Euro του Ιουνίου, η Adidas λανσάρει μία νέα σειρά περιποίησης, αποτελούμενη από άρωμα, after shave, shower gel και body spray. Ξεχωρίζουμε το δροσερό after shave, το οποίο διακρίνεται από νότες λεμονιού και κίτρου και σταδιακά μυρίζει καφέ και γεράνι.
Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στα super market.
Τιμή After-shave: 7,26 ευρώ (100ml)

Davidoff Good Life – After Shave
Το νέο δροσερό after shave του οίκου Davidoff χαρακτηρίζεται από πικάντικο άρωμα λεβάντας και κεχριμπάρι, ενώ υπόσχεται να αφήσει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.
Τιμή: 33 ευρώ (100ml)



Polo Sport, by Ralph Lauren – After Shave
Δροσερό και ζεστό ταυτόχρονα, με έντονο άρωμα λουλουδιών και πολύ ενυδατική σύνθεση, ιδανικό για δέρματα που «στεγνώνουν» εύκολα.
Τιμή: 49,70 ευρώ (75ml)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v