Χειμερινά αξεσουάρ: 10 ζεστές και λαμπερές προτάσεις

Ζεστά κασκόλ και κομψά καπέλα, φαρδιές κορδέλες με λαμπερές πέτρες και μενταγιόν μιας άλλης εποχής: Δέκα άκρως ελκυστικά χειμερινά αξεσουάρ που υπόσχονται να προσθέσουν στο στιλ σας κομψότητα και λάμψη.
Χειμερινά αξεσουάρ: 10 ζεστές και λαμπερές προτάσεις
της Έλενας Μπούλια

Αν η χειμερινή σας γκαρνταρόμπα προβλέπεται φέτος να δει μέρες… μαρμότας, τα νέα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να ανανεώσει το στιλ σας. Από καπέλα και πλουμιστά φουλάρια μέχρι λαμπερά faux (ή και αληθινά) κοσμήματα για τις βραδινές σας εμφανίσεις, ξεχωρίσαμε δέκα προτάσεις που θα σας χαρίσουν τον τίτλο της καλά ενημερωμένης fashionista. Απολαύστε τις…

Για άνεση…
Fullah Sugah – Μονοκόμματο κασκόλ
Η τέλεια και πιο ζεστή πινελιά στο casual ντύσιμό σας που δύσκολα θα αποχωριστείτε τον φετινό χειμώνα. Ταιριάζει με… τα πάντα, από απλά μπλουζάκια πάνω από τζιν, μάλλινα εμπριμέ φορέματα και μακριές μπλούζες πάνω από κολάν, ενώ διατίθεται ακόμα σε καφέ, μαύρο και μωβ για να επιλέξετε αυτό που συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα σας.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 7,50 ευρώ

All Saints – Yossi Hood
Τα περισσότερα χειμερινά παλτό δεν διαθέτουν κουκούλα για να μας προστατεύσει από τον παγωμένο χειμερινό αέρα. Προσθέστε στο καθημερινό look σας την κουκούλα των All Saints και κλέψτε τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο στιλ που θα δημιουργήσετε. Διατίθεται ακόμα σε μαύρο, μπεζ, off-white και σκούρο γκρι.
Αγοράστε την online μόνο από εδώ.
Τιμή: 108,50 ευρώ

Accessorize – Καπέλο με μεγάλο γείσο
Από τα must αξεσουάρ της σεζόν, το μάλλινο καπέλο προσδίδει ασύγκριτο στιλ σε κάθε εμφάνιση, αρκεί να συνδυαστεί σωστά με smart casual ρούχα, όπως μπότες, skinny jeans και εμπριμέ φουλάρια ή boho chic μακριά φορέματα με λαχούρια. Διατίθεται ακόμα σε πετρόλ και μωβ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Accessorize –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 43 ευρώ

Calzedonia – Ψηλές, μάλλινες γκέτες
Έχετε δει την χειμερινή συλλογή της Calzedonia; Αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες καλύτερα να μην την δείτε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε στις σούπερ βολικές κάλτσες, στις ζεστές και στιλάτες γκέτες και στα εντυπωσιακά κολάν. Ταιριάξτε τις γκέτες της φωτογραφίας με κολάν και γόβες ή μπαλαρίνας και κρατήστε τα πόδια σας ζεστά…
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Calzedonia –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 12,95 ευρώ

Zara – Boho κασκόλ
Πολύ ζεστό κασκόλ από πολυεστέρα και ακρυλικό, με μακριά κρόσια για boho εμφανίσεις. Ταιριάζει με τις περισσότερες casual εμφανίσεις σας, όμως προτείνουμε να το φορέστε πάνω από mini μονόχρωμα φορέματα για να τους προσθέσετε στιλ και άκρως χειμερινό look.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 35,95 ευρώ

Και λάμψη...
Swarovski – Peace Necklace
Η ταπεινή μας γνώμη είναι πως η τελευταία συλλογή κοσμημάτων Swarovski είναι εντυπωσιακότερη από ποτέ, ενώ τα τύπου vintage κολιέ που λανσάρει υπόσχονται να παραμείνουν στην μπιζουτιέρα μας για πολλά χρόνια. Το συγκεκριμένο κολιέ, μοιάζει βγαλμένο από… ροκ παραμύθι, ενώ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για look αποτελούμενο από δερμάτινο κολάν και λευκή τουνίκ. Δείτε τα υπόλοιπα αξεσουάρ της χειμερινής συλλογής εδώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Swarovski, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 119 ευρώ

Juicy Couture – Ζεστά και κομψά αυτάκια
Από τα πιο χαριτωμένα αξεσουάρ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ιδανικό για βραδινές, αμπιγέ εμφανίσεις στα… χιόνια! Η μάλλινη κορδέλα με το λαμπερό κόσμημα και την faux γούνα στα αυτιά, διατίθεται ακόμα σε βυσσινί, μαύρο, γκρι, κυπαρισσί και μωβ, για να μην ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Juicy Couture –δείτε τις διευθύνσεις εδώ. Μπορείτε ακόμα να το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 49,20 ευρώ

Alexi Andriotti – Η «it» ζώνη
Στολίστε τα μονόχρωμα casual φορέματά σας και τα φαρδιά σας πουλόβερ με την κομψή ελαστική ζώνη της φωτογραφίας με τα λαμπερά φτερά. Φορέστε την ψηλά, στο ύψος όπου στενεύει η μέση σας, με τα φτερά να κοιτούν μπροστά ή πίσω.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Alexi Andriotti –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 10,90 ευρώ

Folli Follie – Asteroid Ring
Από την λαμπερή σειρά δαχτυλιδιών Asteroid θα είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το στιλ και την προσωπικότητά σας. Για τον Χειμώνα ξεχωρίσαμε αυτό με την μπλε «αστερόπετρα», ωστόσο στο site της Folli Follie θα το βρείτε σε πολλά ακόμα σχέδια και χρώματα.
Θα βρείτε το δαχτυλίδι στα καταστήματα Folli Follie –δείτε διευθύνσεις εδώ, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 50 ευρώ

Li – La – Lo – Βραχιόλι από την συλλογή Roma
Απλά φανταστείτε το φορεμένο με ένα μακρυμάνικο, λιτό μαύρο φόρεμα –ιδανικά ένα τέτοιο βραχιόλι σε κάθε καρπό. Ή ακόμα και με κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Είναι από αυτά τα αξεσουάρ που ταιριάζουν πάντα και παντού –χειμώνα ή καλοκαίρι, και κάπως έτσι δικαιολογούν και το κόστος τους. Είναι φτιαγμένο από επιχρυσωμένο ασήμι 925ο, ενώ διατίθεται και σε ροζ επιχρύσωση ή σε επιπλατινωμένο ασήμι.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Li-La-Lo –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 190 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v