Η καινούργια τσάντα σου… με λιγότερα από 60 ευρώ

Στιλ και οικονομία; Καθόλου δύσκολο αν ξέρει κανείς πού να ψάξει. Οργώσαμε τα καταστήματα της πόλης και εντοπίσαμε τις δέκα πιο ενδιαφέρουσες τσάντες του Χειμώνα, για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, σε τιμές έως 60 ευρώ.
Η καινούργια τσάντα σου… με λιγότερα από 60 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ του χειμώνα, καθώς θα μας συνοδεύσει στις περισσότερες casual εξόδους μας (και όχι μόνο), η καθημερινή τσάντα μας θα πρέπει να συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα μας, να είναι βολική για να χωράει τα απαραίτητα (κινητό, πορτοφόλι, σνακ και κάποια βασικά καλλυντικά) και σχετικά οικονομική, για τους ευνόητους λόγους των καιρών…

Δεν ήταν δύσκολο, μετά από μερικές βόλτες στα καταστήματα, να εντοπίσουμε 10 τσάντες σε υπέροχα σχέδια, πολύ στιλάτες και πρακτικές και με τιμή έως 60 ευρώ. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Accessorize – σχέδιο Cara Satchel
Ρετρό, academic style, τσάντα από δερματίνη, με μακρύ λουρί για τους ώμους, και ασφαλές κούμπωμα. Διατίθεται μόνο στο καφέ χρώμα της φωτογραφίας, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με κάθε εμφάνισή σας.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Accessorize (δείτε διευθύνσεις εδώ), ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 45 ευρώ.

Ted Baker – Bloscon
Χαρακτηριστική shopper bag με τη στάμπα που λανσάρει ο οίκος την τρέχουσα σεζόν, ιδανική για βόλτα στα καταστήματα ή ως δεύτερη τσάντα δουλειάς, μέσα στην οποία μπορείτε να μεταφέρετε χαρτιά και το κολατσιό σας. Είναι φτιαγμένη από πολυεστέρα, οπότε είναι εντελώς αδιάβροχη.
Θα την βρείτε στις μπουτίκ Ted Baker, στο Attica και στο Golden Hall, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 40 ευρώ

Kem – Μπαουλάκι με πλέξη τύπου woven
Στα καταστήματα Kem θα βρείτε αυτές τις μέρες προσφορές σε μεγάλη ποικιλία περσινών μοντέλων, σε δέρμα ή συνθετικό, με τιμές από 20 έως 50 ευρώ. Επιπλέον, οι τσάντες από συνθετικό δέρμα, όπως αυτή της φωτογραφίας δεν θα σας στοιχίσουν περισσότερα από 50 ή 60 ευρώ. Η συγκεκριμένη διατίθεται και σε μαύρο αλλά και στο χρώμα του πάγου, ενώ είναι αρκετά μεγάλη για τις καθημερινές σας χρήσεις.
Θα την βρείτε στα καταστήματα της εταιρίας Kem (δείτε διευθύνσεις εδώ), ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 48 ευρώ.

Zara – Μεγάλη τσάντα-σάκος
Στιλάτη, κομψή και αρκετά άνετη για να την έχετε μαζί σας όλη την ημέρα. Διατίθεται σε συνθετικό δέρμα και ύφασμα –οι διχρωμίες σε παπούτσια και τσάντες θα φορεθούν πολύ τον φετινό χειμώνα. Έχει λουράκια για να την κρεμάσετε από τον ώμο και διατίθεται μόνο στα χρώματα της φωτογραφίας.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara (δείτε διευθύνσεις εδώ).
Τιμή: 39,95 ευρώ

Carpisa – Από την Ιταλία με αγάπη
Οι τσάντες Carpisa είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε όταν σκέφτεστε «πρακτική και οικονομική». Τα σχέδιά τους είναι κατά κανόνα διαχρονικά και «εύκολα», ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την επιθυμητή χρήση, και σε κλασικά χρώματα. Αυτές της φωτογραφίας προέρχονται από την χειμερινή συλλογή της εταιρίας.
Θα βρείτε τις τσάντες στα ομώνυμα καταστήματα, σε όλη την Αθήνα (δείτε τις διευθύνσεις εδώ).
Τιμή: Οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ.

Η&Μ – Σπάστε τη μαυρίλα
Πρωτοτυπήστε επιλέγοντάς την σε κυπαρισσί -διατίθεται και σε καφέ- και κρατήστε την όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι αρκετά μεγάλη, για να χωράει τα πάντα, ενώ έχει λουράκια και χερούλια, ανάλογα με το πώς σας βολεύει να την «φορέσετε». Κλείνει με φερμουάρ και έχει τρία εσωτερικά τσεπάκια. Είναι φτιαγμένη από 100% συνθετικό δέρμα.
Θα την βρείτε στα καταστήματα H&M (δείτε διευθύνσεις εδώ).
Τιμή: 39,95 ευρώ.

Mango – Τύπου bowling
Τα καπιτονέ εξώραφα είναι πάντα στιλάτα και κλασικά στις τσάντες, ενώ επιλέγοντάς την σε ένα πιο εκκεντρικό χρώμα, όπως το βυσσινί της φωτογραφίας, εξασφαλίζετε trendy chic look. Η τσάντα της φωτογραφίας διαθέτει φερμουάρ και αποσπώμενο λουράκι για τους ώμους, ενώ είναι φτιαγμένη από 100% συνθετικό δέρμα.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Mango (δείτε διευθύνσεις εδώ), ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 39,95 ευρώ.

Coccinelle – Με κέφι
…και παιχνιδιάρικη διάθεση η Coccinelle προτείνει, μεταξύ άλλων φέτος, την υφασμάτινη (βελουτέ) τσάντα της φωτογραφίας με την καμηλοπάρδαλη που μοιάζει με παιδική χειροτεχνία. Η τσάντα κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, έχει δύο μεγάλα χερούλια και είναι ιδανική για τα –λιγότερο σοβαρά- πρωινά ραντεβού σας. Διατίθεται σε σκούρο καφέ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Coccinelle (δείτε διευθύνσεις εδώ).
Τιμή: 49 ευρώ.

Gas – Μεγάλη και άνετη
Για εσάς που θέλετε τα πάντα (και τα κοάλα) στην τσάντα σας, η Gas έχει την κατάλληλη λύση. Η τσάντα της φωτογραφίας κρατιέται στον ώμο, είναι σχοινένια με δερμάτινες λεπτομέρειες και κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει επίσης εσωτερικές τσέπες και έχει μήκος περίπου μισό μέτρο, το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται όταν κρέμεται από τον ώμο. Διατίθεται μόνο στην ώχρα απόχρωση της φωτογραφίας.
Θα την βρείτε στο κατάστημα Gas (Λ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα).
Τιμή: 45 ευρώ.

Topshop – London hobo
Για εσάς που λατρεύετε την αγγλική μόδα και δη την οικονομική πλευρά της που ακούει στο όνομα Topshop, η hobo τσάντα της φωτογραφίας θα σας ενθουσιάσει. Ειδικά όταν μάθετε: α. πως είναι φτιαγμένη από 100% δέρμα, β. πως διατίθεται σε ταμπά, σκούρο καφέ, μπεζ και… κοραλλί!, γ. την τιμή της…
Η τσάντα έχει ύψος 33 εκατοστά, κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και ταιριάζει ιδανικά σε όσες αγαπούν το 70s, hobo στιλ.
Στην Ελλάδα μπορείτε να την αγοράσετε μόνο από το online κατάστημα του Topshop, εδώ.
Τιμή: 52,70 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v