Μπότες και μποτίνια έως 60 ευρώ

Έχε τα πόδια σου ζεστά και… μην πληρώσεις μία περιουσία. Ξεχωρίσαμε εννέα σούπερ στιλάτα ζευγάρια μπότες και μποτάκια, τα οποία βρήκαμε σε κάποια από τα αγαπημένα μας low-budget καταστήματα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ.
Μπότες και μποτίνια έως 60 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Όχι, δεν θα σας παραπέμψουμε στους γνωστούς δρόμους Αθήνας (Αγίου Μάρκου και Αθηνάς) και Πειραιά (Φίλωνος) με τα πάμφθηνα παπουτσάδικα που μοιάζουν κόπιες το ένα του άλλου. Ούτε θα σας παρουσιάσουμε ό,τι πιο κλασικό και βαρετό μπορεί κανείς να βρει σε μπότα ή μποτάκι. Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στα χειμερινά αξεσουάρ που προτείνουν οι σχεδιαστές, για να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και στιλάτοι, βρίσκουμε αντίστοιχα σχέδια στην οικονομική πλευρά της ελληνικής -και όχι μόνο- αγοράς υποδημάτων.

Έτσι, ξεχωρίζουμε εννέα σούπερ κομψές και μοδάτες μπότες και μποτάκια, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε παρακάτω:

La Redoute – Από τα ψηλά…
Ψηλοτάκουνες μπότες από συνθετική σουετίνα με υφασμάτινη επένδυση και συνθετικό πάτο πάνω σε μους. Το τακούνι έχει ύψος 8 εκατοστών και διαθέτει αντιολισθητική σόλα. Διατίθενται και σε μαύρο.
Μπορείτε να τις αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 48,90 ευρώ.


Topshop – Στα χαμηλά…
Χαμηλά μποτίνια από 100% δέρμα και ελαστική λεπτομέρεια στα πλάγια για να φοριούνται πιο εύκολα. Πρόκειται για μία από τις πιο στιλάτες τάσεις του φετινού χειμώνα και απαιτεί skinny jeans ή κοντή βερμούδα με χοντρό καλσόν. Οι πιο τολμηρές μπορούν να τα επιλέξουν σε λεοπάρ faux γούνα.
Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 41,20 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).

Zara – Back to college
Ίσια σουέντ μποτάκια από 100% δέρμα αγελάδας και λαστιχένια σόλα. Πολύ κομψά και βολικά, μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας, με skinny jeans το πρωί ή κοντό σατέν φόρεμα το βράδυ. Διατίθενται σε δύο αποχρώσεις, αυτή της φωτογραφίας και γκρι.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα της αλυσίδας Zara –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 59,95 ευρώ.

H&M – Για ζεστά πρωινά
Όλες μας αγαπάμε τις σουέντ μπότες με την γούνα της γνωστής εταιρίας, οι τιμές των οποίων ωστόσο ξεπερνούν κατά πολύ το budget μας. Βρήκαμε, όμως, παρεμφερή στα καταστήματα H&M, σε μαύρο και σε καφέ, και με σούπερ χαμηλή τιμή. Είναι φτιαγμένες από 100% σουετίνη και έχουν λαστιχένιες σόλες.
Θα τις βρείτε στα καταστήματα H&M –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 19,95 ευρώ.

Gianna Kazakou – Χορεύοντας στη βροχή
Από τις πιο κομψές γαλότσες της αγοράς είναι αυτές που βρήκαμε στα καταστήματα Gianna Kazakou. Είναι ψηλές μέχρι το γόνατο, φτιαγμένες από PVC με συνθετική φόδρα και διατίθενται σε μαύρο με χαριτωμένο σομόν φιόγκο και σε σομόν με μαύρο φιόγκο. Εννοείται ότι θα τις φορέσετε με κολάν και εμπριμέ τουνίκ ή με σούπερ μίνι φόρεμα.
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Gianna Kazakou –δείτε διευθύνσεις εδώ, ενώ μπορείτε να τις αγοράσετε και online χωρίς καθόλου έξοδα αποστολής από εδώ.
Τιμή: 55 ευρώ

Fullah Sugah – Σε στιλ… militair
Ευκολοφόρετα casual μποτάκια, ιδανικά για τις πρωινές εξόδους και τέλεια συνδυασμένα με κολάν και φαρδιά πουλόβερ, το μποτάκια της Fullah Sugah είναι φτιαγμένα από δερματίνη και επενδυμένα με εσωτερική γούνα. Δένουν με κορδόνια, ενώ έχουν τη δυνατότητα να «γυρίσουν» στο πάνω μέρος για να φανεί η γούνα. Διατίθενται σε καφέ και σε μαύρο.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 57,50 ευρώ

Marks & Spencer – Ζεστά και κομψά
Χαμηλά μποτίνια από δερματίνη και faux γούνινη επένδυση, με στρογγυλή μύτη και φαρδύ αναπαυτικό τακούνι ύψους 10 εκ. Φορέστε τα καθημερινά με παντελόνι μήκους έως τον αστράγαλο. Διατίθενται σε καφέ και σε μαύρο.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Marks & Spencer –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 45,90 ευρώ

Pull & Bear –κάνει την διαφορά
Ένα ακόμα στιλάτο ankle boot σε μπλε μαρέν που δένει με λεπτά κορδόνια κοσμεί αυτές τις μέρες τα καταστήματα Pull & Bear. Είναι φτιαγμένο από 100% δέρμα αγελάδας, εσωτερικά και εξωτερικά, και έχει λαστιχένια σόλα. Φορέστε το με στενά παντελόνια σε διάφορα χρώματα.
Τα μποτάκια διατίθενται σε διάφορα χρώματα.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 45,99 ευρώ

Migato –σούπερ προσφορές
Μεγάλες προσφορές θα βρείτε αυτές τις μέρες στα καταστήματα Migato, σε casual μπότες και μποτίνια και με τιμές που ξεκινούν από 40 ευρώ. Πρόκειται για σχέδια της προηγούμενης σεζόν, τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά της νέας: Θα βρείτε μπότες μέχρι το γόνατο, σουέντ και δερμάτινες, με ψηλά ή χαμηλά τακούνια και σε διάφορα χρώματα.
Δείτε τα όλα στα καταστήματα Migato –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: από 40 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v