Δώρα αγάπης για την Ημέρα της Μητέρας

9 Μαΐου 2010. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, επιλέγουμε δέκα μοναδικά δώρα περιποίησης, λάμψης και στυλ για να τιμήσουμε – προσωρινά έστω – την Γυναίκα της ζωής μας.
Δώρα αγάπης για την Ημέρα της Μητέρας
του Νικόλα Γεωργιακώδη

«Η μητέρα μου ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είδα ποτέ. Ο, τι έγινα το οφείλω σε αυτήν».
George Washington, πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Προσπερνώντας τα… οιδιπόδεια συμπλέγματα του G. Washington, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η παραπάνω πρόταση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών – ιδιαίτερα όσον αφορά το δεύτερό της σκέλος.

Για τον/την καθένα/μια μας ξεχωριστά, η Μητέρα συμβολίζει και κάτι διαφορετικό. Όλοι οι συμβολισμοί όμως, έχουν έναν κοινό γνώμονα: την αγάπη για εκείνη. Αγάπη που μας έδινε τόσα χρόνια, αγάπη που συνεχίζει να μας δίνει, αγάπη που οφείλουμε να τις ανταποδώσουμε. Έστω και με κάτι πρόσκαιρο και εν μέρει επιφανειακό, όπως είναι το δώρο. Ένα δώρο μέσα από την καρδιά μας, για την ημέρα της γιορτής της.

Ποια θα είναι λοιπόν, τα φετινά δώρα για την... Mamma mia;

Κοσμήματα από την Tous
Info: Ένα ξεχωριστό δώρο για την γιορτή της μητέρας από την Tous, μια σειρά κοσμημάτων με κύριο μοτίβο τις λέξεις Μαμά, mama, mammon, mom. Τέσσερεις λέξεις, σε τέσσερεις γλώσσες, οι οποίες έχουν την ίδια σημασία: Μαμά. Εκφράστε την αγάπη σας και χαρίστε της pendants, βραχιόλια, δαχτυλίδια σε χρυσό και ασήμι από την ισπανική εταιρεία κοσμημάτων.

Από πού; Τα κοσμήματα της TOUS για την γιορτή της μητέρας θα τα βρείτε σε όλες τις boutiques TOUS στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κύπρο. Στην Αθήνα, εκπρόσωπος είναι η εταιρεία Τσαντίλης (Ερμού 23-25, τηλ: 2103239401).
Πόσο; Τα μικρά μεγέθη κοστίζουν 239€.

Δείπνο για δύο στο Gallo Nero του Park Hotel
Info:
Χαρίστε της ένα πλούσιο γεύμα με τις γνήσιες ιταλικές συνταγές του σεφ Gian Luca Barlucchi στο εστιατόριο Gallo Nero στο lobby του Park Hotel. Πρόκειται για νέα άφιξη στον χώρο των all day café-restaurants, σε έναν μοντέρνο χώρο στον οποίο μάλιστα φιλοξενούνται κατά καιρούς εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Από πού; Από το Days4u
Πόσο; Το ασημένιο πακέτο κοστίζει 90€ και το χρυσό 110€.

Κοσμήματα Swarovsky
Info: Η Swarovsky γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με μια σειρά πανέμορφων κοσμημάτων που αναπαριστούν με σύγχρονο τρόπο μια καρδιά και ένα λουλούδι. Από αυτά επιλέξαμε και σας προτείνουμε το λουλούδι “Louella”, το οποίο συνδυάζει την καθαρότητα της ρητίνης, με την σύγρονη τεχνική Pointiage (διατίθεται σε μενταγιόν, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια), καθώς και το “Liv”, ένα τετράφυλλο τριφύλλι με πέταλα από κρύσταλλο Rosaline. Δύο επιλογές glam δώρων που θα της μείνουν αξέχαστες.

Από πού; Στα καταστήματα της Swarovsky στο Attica και στο Mall
Πόσο; Από την σειρά “Louella” το μενταγιόν κοστίζει 97€, το δαχτυλίδι 122€ και τα σκουλαρίκια 97€. Το τριφύλλι “Liv” κοστίζει 47€.

Άρωμα Lovely από την Sarah Jessica Parker
Info: Με αφορμή την πρεμιέρα του σήκουελ Sex and the City 2 στις ελληνικές αίθουσες, αγοράστε της το μεθυστικό άρωμα Lovely της Carrie Bradshaw με νότες από μανταρίνι, λεβάντα, τριαντάφυλλο, μήλο και περγαμόντο και βάση από ορχιδέα, πατσουλί, ξύλο και white amber.

Από πού; Σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.
Πόσο: Ενδεικτική τιμή 50€.

Σετ Home Spa
Info: Μεταφέρετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση spa στο… σπίτι της, δωρίζοντάς της όλα τα προϊόντα για την περιποίηση του σώματος, των μαλλιών και του προσώπου. Απολέπιση με το Fit Almond Scrub (Sephora, 12€), ενυδατικό αφρόλουτρο Buttermilk Vanilla cookies (Sephora, 11€), ζελέ περιποίησης σώματος με μαστίχα και κρασί (22.40€, Mastic Spa), ενυδατικό γαλάκτωμα χεριών Hand Balm Milk (11€, Mastic Spa) και μάσκα μαλλιών Organics (6€, Sephora).

Από πού; Στα καταστήματα Sephora, αλλά και σε αλυσίδες ομορφιάς.
Πόσο; Όλα τα παραπάνω κοστίζουν περί τα 60€.

Συνθέσεις Λουλουδιών

Info: All time classic επιλογή δώρου για κάθε περίπτωση – πόσο μάλλον αυτήν την εποχή, μια πλούσια ανθοδέσμη με λουλούδια, είναι σίγουρο πως θα συγκινήσει και την πιο απαιτητική… εορτάζουσα. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Είτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο ανθοπωλείο της γειτονίας σας και να παραγγείλετε την προσωπική σας ανθοδέσμη, είτε να κάνετε την ίδια διαδικασία online. Στην δεύτερη περίπτωση, ανατρέξτε στις ιδέες του Flower.net, το οποίο αναλαμβάνει να δημιουργήσει και να αποστείλει την ανθοδέσμη της αρεσκείας σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κουτιά με ορχιδέες (43€), μίνι τριαντάφυλλα σε βάζο (42€) και μπουκέτα με πολύχρωμες τουλίπες και κάντε τις ένα «λουλουδένιο» δώρο που θα της μείνει αξέχαστο.

Από πού; Ανθοπωλεία και online στο Flowernet.gr
Πόσο; Οι τιμές ξεκινούν από 20€ και μεταβάλλονται ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των λουλουδιών.

Head Massage και αναζωογόνηση σε Σπήλαιο Άλατος.
Info:
Χαρίστε της μια χαλαρωτική εμπειρία αποφόρτισης από το στρες της καθημερινότητας με ένα αναζωογονητικό μασάζ δακτυλοπιέσεων σε πρόσωπο, κεφάλι και λαιμό, στο μοναδικό στην Ελλάδα «Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης». Το μασάζ διαρκεί 45 λεπτά και πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε ένα σπήλαιο άλατος, αξιοποιώντας πλήρως τις ιδιότητες του ορυκτού αλατιού. Με την χρήση των κατάλληλων κλιματιστικών συστημάτων, το αλάτι αποδίδει στον αέρα του σπηλαίου μεγάλη ποσότητα των ζωτικών, για τον ανθρώπινο οργανισμό, ιχνοστοιχείων.

Από πού; Από το Days4U
Πόσο; 70€ για 45 λεπτά θεραπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v