Ημέρα της Μητέρας: Χαρίστε… χαμόγελα!

Δεν περιμένει τίποτα από εμάς. Αρκεί μόνο να την αγαπάμε. Και να της το δείχνουμε. Με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή επιλέξαμε τα δώρα που θα έκαναν κάθε μαμά χαρούμενη τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.
Ημέρα της Μητέρας: Χαρίστε… χαμόγελα!
Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να μιλά για ώρες για τη μητέρα του. Για όλα αυτά που σημαίνει η παρουσία της στη ζωή μας, για αυτό το θεϊκό συναίσθημα που νιώθουμε κάθε φορά είναι δίπλα μας. Και είναι πάντα δίπλα μας. Δίχως όρους. Γιατί; Ο Oliver Wendell Holmes το θέτει με τον καλύτερο τρόπο: Γιατί είναι αυτή που κουβαλά το κλειδί της ψυχής μας στο στήθος της.

Για τη φετινή Ημέρα της Μητέρας, η οποία φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 11 Μαΐου, επιλέξαμε με ιδιαίτερη προσοχή δώρα αγάπης και τρυφερότητας. Όχι για να της δείξουμε έτσι ότι την αγαπάμε, ούτε για να καταλαγιάσουμε έτσι τις τύψεις μας που δεν της το λέμε καθημερινά. Αρκεί που θα την κάνουμε να χαμογελάσει. Είναι τόσο απλό.

* Swatch Mother’s Day Special: Όταν πρόκειται για τη μαμά μας, το στυλ και η χάρη είναι δεδομένα. Και η εξειδικευμένη στα ρολόγια εταιρία Swatch το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Γι’αυτό, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για την Ημέρα της Μητέρας έχει να προτείνει ένα όμορφο ανοιξιάτικο ρολόι, συνοδευόμενο από ένα χαριτωμένο τσαντάκι. Η τιμή του είναι στα 85 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Swatch (Σταδίου 60, Ομόνοια, τηλ. 210 3213328 - Ερμού 5, Σύνταγμα, τηλ. 210 3313833 – Α. Μεταξά 17, Γλυφάδα, τηλ. 2108983045).

* Λουλούδια: Τα Interflora έχουν φροντίσει και για την ημέρα της μητέρας, δημιουργώντας αμέτρητες συνθέσεις με ροζ τριαντάφυλλα ή κρίνους, που η μαμά σίγουρα θα λατρέψει. Εμείς επιλέξαμε τη σύνθεση της φωτογραφίας. Πρόκειται για μία όμορφη γλάστρα με ροζ αζαλέες, που φουντώνουν σε ήπιες καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας μία ρομαντική εικόνα. Διατίθεται σε μικρό (35 ευρώ), μεσαίο (40 ευρώ) και μεγάλο μέγεθος (45 ευρώ) και μπορείτε, φυσικά, να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το site της Interflora.

* Προϊόντα ομορφιάς: Ένα δώρο που θα εκτιμούσε κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον η μαμά μας, είναι τα καλλυντικά. Πόσο μάλλον όταν αυτά προέρχονται από τον κλασικότερο οίκο σε θέματα γυναικείας ομορφιάς: Chanel. Αν σκέφτεστε μια κολόνια, σας προτείνουμε αναμφισβήτητα την Coco, γιατί διαθέτει ένα από τα πιο συμπυκνωμένα αρώματα που θα κρατήσουν τη μαμά μας μυρωδάτη όλη μέρα. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς αλλά μπορείτε να το αγοράσετε και on-line από το www.hellascosmetique.gr, με 74,90 ευρώ το Eau de Parfum Spray των 50ml.

Αν πάλι σκέφτεστε κάτι πιο… ενισχυμένο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη σειρά Chanel Precision Ultra Correction Skincare. Η σειρά αυτή έχει δημιουργηθεί για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, προσφέροντας ενυδάτωση, ανανέωση και μείωση των ρυτίδων ενώ φροντίζει να διατηρεί το make-up φρέσκο και στη θέση του. Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε και από το www.aromatica.gr (όπου βρήκαμε και τις παρακάτω τιμές). Αποτελείται από αντιρυτιδική κρέμα ημέρας (στα 79,50 ευρώ), κρέμα ματιών (στα 72 ευρώ), αντιρυτιδική λοσιόν (στα 84 ευρώ), κρέμα νυκτός (στα 89,50 ευρώ) και serum (στα 96,50 ευρώ). Να είστε σίγουροι πως κάθε μαμά ονειρεύεται ένα τέτοιο δώρο.

* DVD ή βιβλίο: Προσφέρετε στη μαμά σας μία πολύωρη διασκέδαση με την πλέον επιτυχημένη σειρά που άλλαξε τη ζωή όλων των γυναικών στον πλανήτη. Κάντε της δώρο τη συλλεκτική κασετίνα με όλα τα επεισόδια της σειράς Sex and the City, που δεν θα βαρεθεί να βλέπει όσες φορές κι αν δει και που αναμφίβολα θα την κάνουν να νιώσει πολλά χρόνια νεώτερη. Στο on-line κατάστημα του sun video club μπορείτε να αγοράσετε τη σειρά μαζί με ένα πανέμορφο συλλεκτικό βαλιτσάκι, με 139 ευρώ.


Αν πάλι σκέφτεστε «η μαμά μου δεν είναι τέτοιος τύπος» τότε ίσως προτιμήσει ένα ρομαντικό βιβλίο, όπως τις Γέφυρες το Μάντισον. Μία τρομερά τρυφερή και συγκινητική ιστορία δύο ώριμων ανθρώπων που ζουν έναν σπάνιο έρωτα που θα τους σφραγίσει για πάντα. Το βρήκαμε στο www.protoporia.gr με 9 ευρώ.

* Ρούχα – αξεσουάρ: Μία όμορφη ανοιξιάτικη ζακετούλα, σε ζεστά γήινα χρώματα θα συγκινήσει τη μαμά μας και θα τις θυμίσει τις μακρινές εποχές που φρόντιζε εκείνη για την γκαρνταρόμπα μας. Για έξυπνες και γρήγορες αγορές μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα La Redoute. Εμείς εκεί βρήκαμε τη χαριτωμένη ζακέτα της φωτογραφίας, με λεπτή πλέξη από 60% βισκόζη, 40% βαμβάκι. Διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις (βιολετί, λευκό, μαύρο και μολυβί) και η τιμή της είναι στα 17 ευρώ.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο αξεσουάρ ή κάποιο κόσμημα. Στο site της Folli Follie βρήκαμε μία μεγάλη συλλογή από ανοιξιάτικες τσάντες, μαντήλια και όμορφα κοσμήματα. Επιλέξαμε την τσάντα της φωτογραφίας από τη σειρά Wonderfly, σε χρώμα πορτοκαλί. Ό,τι πιο must δηλαδή για τη φετινή άνοιξη. Η τιμή της είναι στα 300 ευρώ. Θα βρείτε τις ακριβείς διευθύνσεις των καταστημάτων στο site της Folli Follie.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v