Ημέρα της Μητέρας: Δώρα αγάπης για την γυναίκα της ζωής μας

"Η αγάπη της μάνας μεγαλώνει δίνοντας", γράφει ο Charles Lamb. Την Κυριακή 10 Μαΐου, όμως, η μάνα παίρνει: Ανοίγουμε την αγκαλιά μας, την γεμίζουμε φιλιά και επιλέγουμε από τα παρακάτω το δώρο που της ταιριάζει καλύτερα.
Ημέρα της Μητέρας: Δώρα αγάπης για την γυναίκα της ζωής μας
Για τη μητέρα, το παιδί είναι το παν. Ενώ γι’αυτό, η μητέρα είναι ένας κρίκος μόνο στην όλη αλυσίδα της ζωής του. Μπέντζαμιν Ντισραέλι (Άγγλος πρωθυπουργός)

Πώς να περιγράψουμε όλα αυτά που νιώθουμε για την μητέρα μας; Πώς να εξηγήσουμε με λέξεις την σημασία της στη ζωή μας; Την χαρά που νιώθουμε όταν είναι χαρούμενη; Την μελαγχολία όταν είναι λυπημένη; Την γαλήνη όταν μας επιβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά; Την σιγουριά ότι θα την έχουμε πάντα δίπλα μας. Η σχέση μητέρας-παιδιού, ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ τους, ξεπερνάει κάθε άλλον, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η μητέρα είναι εκείνη που «φέρνει τη ζωή» και το παιδί αυτόματα γίνεται η ίδια η ζωή της.

Με αφορμή την φετινή Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 10 Μαΐου, βρίσκουμε την αφορμή να χαρίσουμε στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας ένα ακόμα χαμόγελο, να της φτιάξουμε τη μέρα, δωρίζοντάς της όμορφα αντικείμενα και εμπειρίες που θα λατρέψει απλά και μόνο γιατί προέρχονται από εμάς. Τι μπορούμε, λοιπόν, να δωρίσουμε φέτος στη μαμά;

* Μενταγιόν Alana από την Swarovski: Το μενταγιόν Alana, σε σχήμα καρδιάς, είναι ένα δώρο για να αποδείξουμε στη μητέρα μας πόσο πολύ την αγαπάμε. Η καρδιά έχει φιλοτεχνηθεί με την εξαιρετική τεχνική Pointiage, ενώ τα ασύμμετρα κρύσταλλα κοπής, που αντανακλούν το φως με μαγευτικό τρόπο, της χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη. Οι πέτρες, σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, αποδεικνύουν περίτρανα την ακρίβεια που χαρακτηρίζει τη Swarovski. Ένα κρύσταλλο σε σχήμα λουλουδιού, δένει αρμονικά την τρυφερή καρδιά με τα λεπτοδουλεμένα πέταλα, δίνοντας στο κόσμημα μια χαριτωμένη πινελιά. (Τιμή: 100 ευρώ).
Θα το βρούμε: Σε όλα τα καταστήματα Swarovski, δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ, ενώ μπορούμε να το αγοράσουμε on-line και από εδώ.

* Οβάλ καλάθι με ροζ-φούξια άνθη από την Interflora: Τα λουλούδια αποτελούν πάντα την ασφαλέστερη λύση όσον αφορά στα γυναικεία δώρα. Το συγκεκριμένο καλάθι, γεμάτο φούξια, ροζ και μωβ άνθη αποτελεί μία πλήρη σύνθεση δημιουργημένη από επαγγελματία ανθοδέτη, με ποικιλία φρέσκων λουλουδιών και συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Φυσικά, στο site της Interflora θα βρείτε πολλές άλλες ιδέες… ανθισμένων δώρων που θα χαρίσουν στη μαμά σας ένα πλατύ χαμόγελο. (Τιμή: 70 ευρώ για το μεσαίο μέγεθος).
Θα το βρούμε: Στο on-line κατάστημα της Interflora, μπορούμε να το αγοράσουμε απευθείας από εδώ.

* Αρώματα της σειράς Aromatherapy από την Apivita: Αγαπάμε την Apivita γιατί ξέρουμε πως όλα τα προϊόντα της δημιουργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα και με τα αγνότερα υλικά. Η δε σειρά Aromatherapy αποτελεί την καλύτερη λύση για τις γυναίκες που προτιμούν αρώματα απευθείας από την φύση, ενώ βολεύει γιατί οι συσκευασίες των αρωμάτων είναι τόσο μικρές που μπορούμε να τα έχουμε πάντα στην τσάντα μας. Από την σειρά αυτή επιλέξαμε το Levander, που περιέχει έλαια από λεβάντα, περγαμόντο και μοσχοκάρυδο, αποτελώντας έτσι ένα διαχρονικό, πολύτιμο άρωμα που ξυπνά αναμνήσεις και γαληνεύει την ψυχή. Στην σειρά Aromatherapy θα βρείτε, επίσης, αφρόλουτρα, body scrubs, αρωματικά άλατα, ενυδατικές κρέμες σώματος και έλαια για μασάζ, καθώς και αντικυτταριτιδικά προϊόντα, με πολλά άλλα αρώματα όπως γιασεμί, τριαντάφυλλο, κίτρο κ.α. Δείτε περισσότερα προϊόντα στο site της Apivita (Τιμή: 10,80 ευρώ).
Θα το βρούμε: Σε 4.000 επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, στο κατάστημα Notos Galleries και στο κεντρικό κατάστημα Apivita Shop & Polis Spa, Σόλωνος 26, Αθήνα, τηλ. 210 3640560.

* Φωτογραφίες τυπωμένες σε T-Shirt από το Print-Photos-Online: Μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα συγκινήσει τη μαμά σας είναι ένα t-shirt με μία κοινή σας φωτογραφία τυπωμένη στο κέντρο του. Αυτό μπορείτε να το δημιουργήσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αν επισκεφθείτε το Print-Photos-Online, κάνετε upload την φωτογραφία που θέλετε, επιλέξετε είδος και μέγεθος μπλούζας και παραγγείλετε το t-shirt μέσω πιστωτικής κάρτας. Αν πάλι δεν θέλετε t-shirt η εκτύπωση της φωτογραφίας σας μπορεί να γίνει πάνω σε κούπα, σε καμβά, σε πόστερ, σε mousepad ή σε puzzle, με εξίσου εύκολο τρόπο. (Τιμή: 9 ευρώ – χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).
Θα το βρούμε: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.print-photos-online.com.

* Luxury Spa Μανικιούρ & Πεντικιούρ από το Days4u.gr: Για τις εργαζόμενες μαμάδες ή τις νοικοκυρές που κουράζονται με τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, μία πολυτελής περιποίηση άκρων αποτελεί μία φανταστική αναζωογονητική εμπειρία που θα τις κάνει να νιώσουν… βασίλισσες, να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Η Days4u.gr, η εταιρία που ειδικεύεται στα δώρα-εμπειρίας και έχει να προτείνει αμέτρητα άλλα για την Γιορτή της Μητέρας, συνεργάζεται με δύο πανέμορφους χώρους Spa της Αθήνας, έναν από τους οποίους θα επιλέξει η μητέρα σας για την δική της περιποίηση. Το Luxury Spa Manicure & Pedicure, διάρκειας 2 ωρών, προσφέρει στα άκρα ξεκούραση και ανανέωση με βαθιά ενυδάτωση και ιδιαίτερη αισθητική φροντίδα στα άκρα, προσφέροντάς παράλληλα αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης. (Τιμή: 54 ευρώ).
Θα το βρούμε: Στην ιστοσελίδα www.days4u.gr ή απευθείας κάνοντας κλικ εδώ.

* Νυχτικό Grace από το Zara Home: Για την πιο τρυφερή μανούλα του κόσμου, τι καλύτερο από ένα νυχτικό που θα την αγκαλιάζει απαλά όταν δεν θα είμαστε εμείς κοντά της. Εντοπίσαμε ένα πολύ χαριτωμένο νυχτικό στο on-line κατάστημα του Zara Home, το οποίο είναι ολομέταξο, με λεπτές προσαρμόσιμες τιράντες, σε χρώμα ροζ παστέλ και με ένα διακριτικό διακοσμητικό κέντημα στο ντεκολτέ και στη μέση. Είναι ιδανικό δώρο, τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, και να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσει δεόντως και ο μπαμπάς…Εναλλακτικά στο www.zarahome.com θα βρείτε πολλά είδη δώρων για την ίδια ή για τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι. (Τιμή: 69,90 ευρώ – χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).
Θα το βρούμε: Απευθείας κάνοντας κλικ εδώ ή στα καταστήματα Zara Home στην Αθήνα: Στο εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αγίου Μεταξά 36, Γλυφάδα, στην Σταδίου 59, Αθήνα και στην Ηροδότου 19Α, Κολωνάκι. Στην Θεσσαλονίκη: Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

* «Γράμμα στη μητέρα μου» της Γουόρις Ντίρι από το Protoporia.gr: Η καλύτερη συντροφιά για τον ελεύθερο χρόνο της μητέρας μας είναι οπωσδήποτε ένα καλό βιβλίο. Καλά βιβλία υπάρχουν πολλά, με αφορμή όμως την Γιορτή της Μητέρας, βρήκαμε ένα σχετικού περιεχομένου στο on-line κατάστημα της Πρωτοπορίας. Το «Γράμμα στη μητέρα μου», της Γουόρις Ντίρι, είναι ουσιαστικά μία αυτοβιογραφία, μία δήλωση αγάπης μιας κόρης προς την μητέρα της, μία ευκαιρία να της πει πράγματα που ποτέ δεν μπόρεσε όσο η δεύτερη ήταν στην ζωή. Φυσικά, στο site της Πρωτοπορίας θα βρείτε χιλιάδες άλλα βιβλία, ανάλογα με το προσωπικό γούστο της μητέρας σας. (Τιμή: 10,80 ευρώ).
Θα το βρούμε: Απευθείας κάνοντας κλικ εδώ.

* Φαρδιά εσάρπα από τα Accessorize: Για τις πιο κλασικές μαμάδες, που αγαπούν τα όμορφα αξεσουάρ και τις εσάρπες, τα Accessorize έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο. Εμείς επιλέξαμε ενδεικτικά την εσάρπα της φωτογραφίας με βασική απόχρωση το χρυσό, για να λάμπει η μαμά μας κάθε ώρα της ημέρας. Είναι φτιαγμένη από βισκόζ και μεταλλικό ύφασμα, έχει πολύ λεπτή ύφανση και σε κάποια σημεία είναι ημιδιαφανής. Φυσικά, αν δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη εσάρπα στα καταστήματα Accessorize θα βρείτε πολλά άλλα σχέδια και χρώματα, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να της δωρίσετε μία τσάντα ή ένα αξεσουάρ για το λαιμό. (Τιμή: 23 ευρώ).
Θα το βρούμε: Στα καταστήματα Accessorize σε όλη την Ελλάδα, δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v