Από πού να πάρω φθηνά ρούχα που δεν θα διαλυθούν σε ένα μήνα;

Ψάχνεις οικονομικά ρούχα που θα αντέξουν στον χρόνο, αλλά δεν έχεις χρόνο να τρέχεις στα μαγαζιά; Τα βρήκαμε εμείς για σένα.
Από πού να πάρω φθηνά ρούχα που δεν θα διαλυθούν σε ένα μήνα;
Δε λέμε, καλά τα μπλουζάκια των 2€, αλλά καλύτερα ακόμα αυτά των 5€ που δεν θα τα πετάξουμε μετά από τρία πλυσίματα, δε συμφωνείς; Κι εδώ που τα λέμε, κόντρα στα στερεότυπα που έχει γεννήσει η πολυμίσητη βιομηχανία του fast fashion, δεν είναι απαραίτητο φθηνά ρούχα να σημαίνει αυτομάτως και κακής ποιότητας ρούχα. Για του λόγου μας το αληθές, τις παρακάτω διευθύνσεις τις έχουμε (χιλιο)δοκιμάσει και έχουμε διαπιστώσει πως τα ρούχα τους, αν και οικονομικότατα, θα σου βγάλουν τουλάχιστον μία χρονιά –σε πολλές περιπτώσεις και περισσότερες.

Asos

Τα αρχικά σημαίνουν As seen on screen, δηλαδή «όπως το βλέπεις στην οθόνη». Πιθανότατα το έχεις ακουστά, καθότι είναι ίσως το μεγαλύτερο online κατάστημα για ρούχα. Εξαιρετικά αξιόπιστο, με ταχύτατη παράδοση (σταθερά κάτω από εβδομάδα) δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 50€ και δωρεάν επιστροφές ανεξαρτήτως ποσού. «Δωρεάν επιστροφές» σημαίνει πως ό,τι δεν σου κάνει/ δεν σου αρέσει το ξαναπακετάρεις στη συσκευασία που σου το έστειλαν (έχει ενσωματωμένο αυτοκόλλητο), το πας σε μια Γενική Ταχυδρομική, και σου βάζουν τα λεφτά πίσω στην κάρτα με την οποία πλήρωσες. Έχει τεράστια ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, πολύ καλές τιμές και ποιότητα που εγγυάται… αυτό που υπόσχεται ο τίτλος μας.

H&M

Ίσως το πιο τίμιο από τα fast fashion καταστήματα που έχουμε στην Ελλάδα, το H&M ήταν και ένα από τα πρώτα που άνοιξαν για να μας συστήσουν την μόδα που είναι πολύ φθηνή για να μπορείς να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου κάθε χρόνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μέσα σε ένα χρόνο τα ρούχα του είναι για πέταμα. Τουναντίον, πολλά από αυτά μας έχουν βγάλει χρόνια –η λογική είναι αν θες να τα αντικαταστήσεις επειδή τα βαρέθηκες, όχι επειδή χάλασαν. Πέρα από τα καταστήματα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, έχει και δικό του eshop, με δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ και δωρεάν επιστροφές ανεξαρτήτως ποσού.

About You

Πιθανότατα το έχει πάρει το μάτι σου στις τηλεοπτικές διαφημίσεις τους τελευταίους μήνες. Είναι γερμανική εταιρεία που ήρθε και στην Ελλάδα, παρόμοιας φιλοσοφίας με το Asos: Δωρεάν αποστολές ανεξαρτήτως ποσού, και δωρεάν επιστροφές επίσης, ταχύτατη παράδοση σε λιγότερες από 6 εργάσιμες, σωστή ποιότητα και καλές τιμές. Έχει ένα εξαιρετικά εύχρηστο site για να βρεις εύκολα ό,τι ψάχνεις (με φίλτρα ανά τιμή, χρώμα, σχέδιο, στυλ και πάει λέγοντας) και μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

The Fashion Project

Κόντρα στο στερεότυπο που θέλει τις ελληνικές εταιρείες να μην μπορούν να ανταγωνιστούν τις χαμηλές τιμές των αντίστοιχων του εξωτερικού, επειδή η ελληνική αγορά είναι μικρή, το The Fashion Project ξεκίνησε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τον Πειραιά και εξελίχθηκε σε μεγάλο, δημοφιλέστατο eshop για ρούχα, παπούτσια και εσώρουχα σε καλές τιμές –ενίοτε και με γενναίες εκπτώσεις που τις κάνουν ακόμα καλύτερες. Οι αποστολές είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25€ και δωρεάν επιστροφές για να αγοράσεις άλλο προϊόν (αν προτιμάς τα χρήματά σου πίσω, υπάρχει χρέωση 5€). Εδώ θα βρεις μόνο γυναικεία ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, μαγιό και καλλυντικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v