Αγορές νοικοκυριού που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες εκείνες τις αγορές και συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητα του νοικοκυριού σου πολύ πιο εύκολη.
Αγορές νοικοκυριού που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Οι δουλειές του νοικοκυριού είναι δύσκολη υπόθεση. Όποιος πιστεύει το αντίθετο μάλλον δεν έχει ασχοληθεί πότε του στα σοβαρά με ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, κουρτινοκατέβασμα, σιδέρωμα και λοιπές καθημερινές ασχολίες. Για αυτόν τον λόγο οποιαδήποτε τεχνολογική βοήθεια προκύψει είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη στην κατάστασή μας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις αγορές και συσκευές που θα κάνουν τη ζωούλα μας πολύ πιο εύκολη σε αυτόν τον τομέα και στις παρουσιάζουμε.

Σκούπα Ρομπότ αγάπη μου γλυκιά

Στο παρελθόν υπήρχε μια περίοδος που έβλεπες σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας σπίτια να αυτοκαθαρίζονται χάρη σε σκούπες ρομπότ όσο εσύ κουνούσες το κεφάλι σου με δυσπιστία μονολογώντας πως ούτε σε 200 χρόνια δεν θα συμβεί αυτό στην Ελλάδα. Σου έχουμε νέα που λες μιας και οι σκούπες ρομπότ μπαίνουν καθημερινά σε πολλά σπίτια που απολαμβάνουν την καθαριότητα δίχως σκυψίματα, τρικλοποδιές από τα καλώδια και θόρυβο που βάνει κάτω 24 καρμπιρατέρ.

Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη όμως με 150€ μπορείς να αποκτήσεις την ιδανική ρομποτό-σκούπα με εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και μεγάλη ευκολία στη χρήση, αποχαιρετώντας μια για πάντα την ταλαίπα του σκουπίσματος.

Πες αλεύρι η έξυπνη σφουγγαρίστρα σε γυρεύει

Η έξυπνη σφουγγαρίστρα διαθέτει δεξαμενή νερού και σπρέι ψεκασμού, στην οποία μπορείς να προσθέσεις νερό, υγρά καθαρισμού, γυαλιστικά για παρκέ ή ακόμα και άρωμα της αρεσκείας σου. Συνοδεύεται από πανάκι μικροϊνών με χρατς που πλένεται και επαναχρησιμοποιείται σαν καινούριο και δεν χρειάζεται να σέρνεις από δίπλα της κανέναν κουβά με νερό. Δεν χρειάζεται ρεύμα για να δουλέψει μιας και οι ενεργειακοί καιροί είναι δύσκολοι κι έρχεται να μειώσει κατά πολύ τον χρόνο του σφουγγαρίσματος. Με 13€ μπορεί να γίνει δικιά σου άμεσα.

Φορητή επεκτάσιμη απλώστρα

Το άπλωμα των ρούχων είναι μια καθημερινή δουλειά του νοικοκυριού που απαιτεί πολύ χρόνο. Όταν καλοκαιριάζει είναι προφανώς πιο εύκολο, ωστόσο τον χειμώνα και τις βροχερές μέρες πρέπει να αυτοσχεδιάσεις για να απλώσεις τα ρούχα σου. Η φορητή απλώστρα ωστόσο έρχεται να δώσει τέλος στα προβλήματά σου. Με 22€ μπορείς να αποκτήσεις την απλώστρα από την εταιρία GEM, η οποία διαθέτει κάθετο σχεδιασμό και 3 περιστρεφόμενα άγκιστρα 360° στα οποία μπορείς να κρεμάσεις ρούχα σε κρεμάστρες. Έχει εύκολη εγκατάσταση χωρίς βίδωμα και διατρήσεις, αντιολισθητικά άκρα και ενσωματωμένη στερέωση ελατηρίου. Πρόκειται για μια έξτρα πρακτική λύση, καθώς αναδιπλώνεται και αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα.

Διπλωτικό Ρούχων για να σωθείς

Αν έχεις οικογένεια και παιδιά τότε είναι βέβαιο ότι θα έχεις διπλώσει με τα χεράκια σου δεκάδες μπλουζάκια, παντελονάκια και φορεματάκια στη ζωή σου. Tις περισσότερες φορές μάλιστα τα ρούχα καταλήγουν τσαλακωμένα και μπουρδουκλωμένα λόγω βιασύνης. Με το διπλωτικό ρούχων ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, μιας και με τρεις μόλις κινήσεις μπορείς να διπλώσεις οτιδήποτε πριν πεις κύμινο. Το κόστος του είναι μόλις 5€ κι είναι σίγουρο πως θα σε γλιτώσει από άπειρο κόπο.

Air-Fryer

Θες να μαγειρεύεις οικονομικά, γρήγορα και υγιείνα; Τότε καλό θα ήταν να προσθέσεις ένα υπερσύγχρονο air-fryer (φριτέζα αέρος) στο «οπλοστάσιο» της κουζίνας σου. Εκτός από πατάτες μπορείς να μαγειρέψεις διάφορα φαγητά όπως κοτόπουλο ή λαχανικά. Διαθέτει αποσπώμενο κάδο για να καθαρίζεται ευκολότερα και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για να μπορείς να μαγειρέψεις φαγητά που απαιτούν διαφορετικές θερμοκρασίες ψησίματος. Με λιγότερα από 60€ μπορεί να γίνει δικός σου.

Σαν τον πολυφορτιστή δεν έχει

Αν κάνεις ένα γρήγορο search στο σπίτι σου είναι βέβαιο ότι θα βρεις πολλές και διαφορετικές συσκευές φόρτισης. Κάθε μία εξ αυτών έχει τον δικό της φορτιστή κάνοντας τη ζωή σου δύσκολη όταν ψάχνεις να καταλάβεις ποιος από όλους φορτίζει τι, σε ένα υπερχειλισμένο από καλώδια συρτάρι. Με τον πολυφορτιστή ξεχνάς όλα τα προβλήματά σου πληρώνοντας κάτι λιγότερο από 8€.

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός

Η κουζίνα αλλά και το αυτοκίνητο αν δεν μπει κάποιο σκουπάκι χειρός στο παιχνίδι δεν καθαρίζουν, Νόμος! Για αυτόν τον λόγο αξίζει να επενδύσεις 30€ στο φορητό κι επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός που θα εξαφανίσει, ψίχουλα, σκόνη και λοιπές βρωμιές με μια κίνηση πριν καν το καταλάβεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v