Μαγαζάκια για να κάνεις τα πασχαλινά σου ψώνια

Τώρα που πλησιάζουν τα πασχαλινά ψώνια διαλέξαμε κάποια υπέροχα μαγαζάκια που θα σε βγάλουν έστω και τελευταία στιγμή ασπροπρόσωπο.
Μαγαζάκια για να κάνεις τα πασχαλινά σου ψώνια
Αν συνηθίζεις να κάνεις τα πασχαλινά σου ψώνια την τελευταία στιγμή, τότε αυτό το κειμενο είναι για σένα, αλλά και για όλους εκείνους που αμέλησαν να ψωνίσουν εγκαίρως το κάτι τίς τους για βαφτιστήρια, εορτάζοντες, συγγενείς και φίλους. Για να μην την βγάλεις πάλι με γλυκά, γλάστρες και τα απομεινάρια των σούπερ μάρκετ, σου έχουμε μια λίστα με κάποια καλαίσθητα μαγαζάκια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο χάρη στην πλειάδα επιλογών που θα σου προσφέρουν.

Figures Shop (Μάρκου Μπότσαρη 4, Αιγάλεω)

Για μικρά και μεγάλα, αγοράκια αλλά και κοριτσάκια το Figures Shop μοιάζει η κατάλληλη επιλογή για να αγοράσεις το πιο κουλ δώρο κι ετούτο το Πάσχα. Στο κατάστημα θα βρείτε φιγούρες δράσης (action figures), προτομές (busts), αγαλματίδια (statues), ρέπλικες (replicas), t-shirts, dvd's και οτιδήποτε άλλο που έχει θέμα κινηματογράφο, comics, cartoon, video games, αθλητισμό και μουσική. Πρόκειται επίσης για το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να βρείτε αυθεντικές φιγούρες UFC και WWE καθώς και συλλεκτικά προϊόντα. Το προσωπικό του μαγαζιού είναι πλήρως ενημερωμένο και κατατοπιστικό δίνοντας σου επιλογές που ξεκινούν από 10-15 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τετραψήφια ποσά, ανάλογα το πορτοφόλι του καθενός.

Κουμπάκι (Παλλάδος 24-26, Αθήνα)

Το Κουμπάκι άνοιξε επίσημα στις 27 Ιουνίου του 2014 με τρία έπιπλα όλα κι όλα. Αλλά πολλή αγάπη και ζεστασιά. Κάθε χρόνο γιορτάζει τα γενέθλιά του τον Σεπτέμβρη συνήθως με θεματικά πάρτι που μένουν στην ιστορία καθώς γεμίζει η Παλλάδος χρώμα, γκλίτερ, μουσικές και γέλια. Τι κάνει ένα κουμπί όμως αν το καλοσκεφτείς; Ενώνει. Ενώνει διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, ενώνει υφάσματα, Μπορεί να κάνει το σύνολό σου να λάμψει, Μπορεί να είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Αυτό προσπαθεί να κάνει και το Κουμπάκι , να ενώσει ανθρώπους με τα προϊόντα του. Θα βρεις t-shirts (22-26€), crop-tops (22,50€), hoodies,κούπες και tote bags (16-18€) σε υπέροχα σχέδια με εμπνευσμένες φράσεις.

Monsoon Soy Candles

Με βάση του τη Θεσσαλονίκη το Monsoon Soy Candles είναι ο παράδεισος των χειροποίητων κεριών, φτιαγμένα όλα από σόγια. Όλα τα κεριά σόγιας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βιοδιασπώμενα, ενώ διαρκούν περισσότερο χρόνο σε πλήρη καύση, σε σχέση με τα κεριά της παραφίνης που βρίσκεις στο εμπόριο. Θα τα βρεις σε φοντανιέρες, ποτήρια σκαλιστά ή ρουστίκ βαζάκια, ενώ μπορείς να φτιάξεις μόνος σου κι ένα υπέροχο gift box με κεριά της επιλογής σου σε πολύ φιλικές τιμές.

Fenalie (Αναγνωστοπούλου 16, Κολώνακι)

Το Fenalie διαθέτει διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, που σπανίζουν στις μέρες μας, σε προσιτές τιμές για να μην αποτελεί η διακόσμηση προνόμιο για τους λίγους. Ειδικά από το 2009, η creative director Φένια Σπυράτου είχε την έμπνευση να αρχίσει και να επεκτείνει τον σχεδιασμό του μοντέρνου ματιού[DG1] , σε πολλαπλές εναλλαγές έχοντας αποτέλεσμα να επηρεάσει την Ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα διακοσμητική μόδα. Εδώ θα βρεις τις πιο αρτιστίκ Πασχαλινές λαμπάδες (13-19 ευρώ) και τα πιο όμορφα αυγά (4-6,5 ευρώ)

Pagani (Πανδρόσου 59, Μοναστηράκι)

Μοναδικά αντικείμενα, ενυπόγραφα διακοσμητικά και χειροποίητα κοσμήματα , πρωτότυπα έργα, κεραμικά και εικαστικά, βρίσκουν τη θέση τους στο κόσμο που δημιουργήσαμε, ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και υλικά όπως ο πηλός, το μέταλλο και το σμάλτο. Μπορείς να πλοηγηθείς στο σάιτ ή στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook και να διαλέξεις ένα δώρο υψηλής αισθητικής για τους αγαπημένους σου.

Studio Π

Χειροποίητα κοσμήματα, φυλαχτά και λαμπάδες που είναι της εποχής, όλα εμπνευσμένα από εικαστικά αντικείμενα το Studio Π, απευθύνεται στο μινιμαλιστή που κρύβεις μέσα σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να επιλέξεις από μια μεγάλη και ιδιαίτερα εμπνευσμένη γκάμα προϊόντων. Είναι βέβαιο πως εκτός από το δωράκι που θα προμηθευτείς, αν επισκεφτείς το στούντιο της Πηνελόπης Μανουσάκη, θα τσιμπήσεις σίγουρα κάτι και για λογαριασμό σου. Οι τιμές κυμαίνονται από 20 μέχρι 40€ ανάλογα τι θα επιλέξεις.

Gift Box (Αγίας Ειρήνης 6, Μοναστηράκι)

Εδώ ξέρεις τι πρόκειται να βρεις από το όνομα και μόνο. Έξυπνα gadgets, στιλό χωρίς αναλώσιμα, smartwallets, backpacks, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αλλά και ιδιαίτερα προϊόντα από φελλό και ξύλο που θα λύσουν χέρια, διαλέγοντας υπέροχα δωράκια για τους αγαπημένους σου, μέσα από πληθώρα επιλογών ώστε να ικανοποιήσεις και τον πιο περίεργο. Το εξαιρετικά φιλικό προσωπικό θα σου λύσει όλες σου τις απορίες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v