Άσε την τηλεόραση και πιάσε το ποδοσφαιράκι

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που αράζεις με φίλους στο σπίτι; Έχουμε ωραιότατες ιδέες αγορών για βραδιές ατόφιας ψυχαγωγίας.
Άσε την τηλεόραση και πιάσε το ποδοσφαιράκι
Θα ακουστούμε λίγο μπούμερς, αλλά η αποβλάκωση μπροστά από μια οθόνη με τους φίλους τα Σαββατόβραδα είναι σκέτη μιζέρια. Το ίδιο και το να έρχονται και να κάνετε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια: ντελίβερι, ποτό, κους κους και γεια σας.

Αν ψάχνεις κάτι πρωτότυπο για να περάσετε την ώρα σας, κάτι που θα σας χαρίσει μπόλικες ώρες ψυχαγωγίας, τότε αξίζει να επενδύσεις στις παρακάτω αγορές.

Ποδοσφαιράκι

Το παλιό, το κλασικό, το ξύλινο, το διασκεδαστικό. Εκείνο που υπήρχε σε κάθε μπιλιαρδάδικο (και υπάρχει ακόμα αλλά είναι κλειστά) και σε έκανε να παίζεις ντέρμπι με τις ώρες όταν ήσουν πιτσιρικάς. Πίστεψέ μας, είναι το ίδιο εθιστικό και σήμερα – ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Δες εδώ μια στιβαρή επιλογή σε ξύλινο ή εδώ μια σε πλαστικό, αν θες κάτι πιο οικονομικό και ετοιμάσου για ατελείωτες ντρίπλες (not) και εντυπωσιακά γκολ σε δυάδες ή τετράδες. 

Πινγκ Πονγκ

Προϋποθέτει χώρο, αλλά άνοιξη έχουμε και μπορείς εύκολα να το βγάλεις κάπου έξω.  Αν δεν έγινες εξπέρ στο πινγκ πονγκ στο στρατό, τώρα είναι η στιγμή σου μιας και πρόκειται για ένα από τα εθιστικότερα αθλήματα. Δεν είναι φτηνό, αλλά όπως και το ποδοσφαιράκι είναι σίγουρο ότι θα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Δες μερικές επιλογές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου εδώ. Επίσης, αν κουραστείτε με τις παρτίδες, μπορείτε να το γυρίσετε στο beer pong.  

Darts

Φέρε την ατμόσφαιρα της αγαπημένης σου pub στο σπίτι, προμηθεύσου άφθονες μπίρες και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να διοργανώσεις ένα ωραιότατο πρωτάθλημα με «βελάκια». Ίσως οι σοβάδες των τοίχων αν δεν ξέρεις καλό σημάδι, αλλά όλα φτιάχνονται, ίσως με ένα κομμάτι άχρηστο ξύλο από πίσω. Εσύ μόνο φρόντισε να μην πιεις τόσο ώστε να βλέπεις 2 στόχους. Δες εδώ επιλογές για στόχους και βελάκια για να το ζήσεις όπως πρέπει. 

Ψήσιμο

Μερικές από τις πιο βαθυστόχαστες κουβέντες έχουν γίνει με τον ήχο από το λιπάκι να τσιτσιρίζει στα αυτιά μας και ναι, το παρεϊστικο ψήσιμο είναι μια από τις κορυφαίες μορφές ψυχαγωγίας. Ιδιαίτερα αν συμμετέχουν όλοι. Δε χρειάζεται να πάρεις καμιά μεγάλη ψησταριά, μια μικρή, εσωτερική τύπου ρακλέτ, είναι ό,τι πρέπει για να στήσεις την πιο «νόστιμη» βραδιά ρεφενέ: κάποιος θα φέρει τη μπριζόλα, κάποιος το κρασί, και κάποιος τη σαλάτα ή το επιδόρπιο. Δες εδώ μερικές ψησταριές και εδώ συσκευές φοντύ σε περίπτωση που θες να το ζήσεις παρεΐστικα αλλά και γκουρμέ. 

Επιτραπέζια

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα ωραίο game night με την παρέα, συνοδεία αλκοόλ (προσοχή, μακριά από το ταμπλώ!) και χαλαρής μουσικής. Δεν εγγυόμαστε πως δεν θα υπάρξουν τσακωμοί βέβαια, αλλά και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι – είδες τι κάναμε εκεί. Αν είσαι φαν των παιχνιδιών μυστηρίου, έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για σένα – κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v