Σούπερ επιτραπέζια μυστηρίου

Επειδή λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα ωραίο game night με την παρέα, έχουμε να σου προτείνουμε επιτραπέζια αστυνομικά και μυστηρίου.
Σούπερ επιτραπέζια μυστηρίου
Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με το να αράζεις ένα βράδυ με την παρέα σου και να λιώνετε στα επιτραπέζια. Λίγη ευγενής άμιλλα, λίγο αλκοόλ και πολύ γέλιο, και αν είστε φαν των παιχνιδιών μυστηρίου, έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για εσάς.

Ιστορίες μυστηρίου
Ένα παρεϊστικο καρτοπαίχνιδο ιδανικό για πολύ μεγάλες παρέες με έντονη διάθεση να ανακαλύψουν πιθανούς φόνους και αιτίες εγκλημάτων. Οι Ιστορίες μυστηρίου είναι ένα παιχνίδι που ξεχειλίζει από τρόμο, δολοπλοκίες, δολοφονικά εγκλήματα αλλά και χιούμορ, όπου οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Ο παίκτης που θα καταφέρει να ξεδιπλώσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από μια ιστορία θα είναι και ο νικητής. Περιέχει 50 «εγκλήματα».

Το τέλειο άλλοθι
Το Τέλειο Άλλοθι είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι φόνου και μυστηρίου, όπου οι παίχτες προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία, να ξετυλίξουν το κουβάρι και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το ποίος είναι τελικά ο ένοχος, ποιος δεν έχει το τέλειο άλλοθι. Πρέπει να βρουν τον δολοφόνο, το κίνητρό του και το φονικό εργαλείο ενώ παράλληλα κάποιοι ίσως και να καλύπτουν τα ίχνη του, δίνοντάς του άλλοθι και φορτώνοντας τις ευθύνες αλλού.

Bang! Με ζάρια
Μια παραλλαγή του υπέροχου καρτοπαίχνδου Bang! για διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού, αλλά και για ατελείωτες ώρες γέλιου. Ποιος είπε ότι τα παινχίδια με μυστήριο, μπλόφα και σκοτωμούς δεν μπορούν να είναι ξεκαρδιστικά;

 



Mysterium
Θα τολμήσετε να περάσετε το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ; Σε αυτό το ασύμμετρο παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί.
 
Σέρλοκ Χολμς
Το «Σέρλοκ Χολμς, Ιδιωτικός Ερευνητής» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Εφοδιασμένοι με ένα αντίτυπο των Τάιμς, ένα χάρτη του Λονδίνου, ένα ευρετήριο και - το πιο σημαντικό - τη λογική σας, θα τριγυρίσετε στους δρόμους του Λονδίνου προσπαθώντας να μαζέψετε στοιχεία. Θα επισκεφτείτε τον τόπο του εγκλήματος; Θα συναντήσετε τον Επιθεωρητή Λεστράντ; Ξετυλίξτε το νήμα των δολοπλοκιών, απαντήστε σε μια σειρά ερωτήσεων και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με αυτές του κορυφαίου ντετέκτιβ του κόσμου, του Σέρλοκ Χολμς. Μπορείτε να ξεπεράσετε τον Δάσκαλο;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v