7 streetwear brands που ψάχνουν τη ντουλάπα σου

Ξεψαχνίζουμε το Instagram και βρίσκουμε clothing brands που το ζουν στον δρόμο, περιμένοντας να μας ντύσουν με τα Badass ρούχα τους.
7 streetwear brands που ψάχνουν τη ντουλάπα σου
Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε τα ρούχα που φοράμε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πάντα ψάχνουμε νέα clothing brands, που έχουν κάτι να πουν και ένα attitude που μας ταιριάζει.

Κάπως έτσι ψάξαμε αρκετούς λογαριασμούς στο Instagram και ξετρυπώσαμε 7 streetwear brands που ψάχνουν την ντουλάπα σου και καλό θα ήταν να τους ανοίξουν τις πόρτες της.

Out of Medium

Αν έχεις βρεθεί σε Merch Bazaars με ρούχα, είναι πιθανό να έχεις πέσει στην περίπτωση που έχει τελειώσει το medium, επομένως είναι λογικό να χαμογελάς με το όνομα του brand. Αν δεις και τα σχέδια τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να χαμογελάσεις ακόμη περισσότερο. Τα t-shirts παίζουν στα 20 με 25 ευρώ, ενώ τα hoodies στα 40 κι είναι σίγουρο πως πρόκειται για κλασική περίπτωση brand που όλοι σε ρωτάνε από που πήρες το μπλουζάκι;

One two Six Clothing

Δυνατό Brand που έχει μαζέψει κάποιους από τους καλύτερους γραφίστες της πιάτσας, για τα σχέδια του. Street, αλήτικο κι όσο hardcore μας χρειάζεται, σου δίνει μεγάλη επιλογή σε t-shirts, hoodies, σκουφάκια και καπέλα. Για περισσότερα επί των τιμών μην κολλάς, στείλε DM μηνυματάκι στα παιδιά που το τρέχουν και θα σε διαφωτίσουν για όλα! Στα σούπερ μπόνους της φάσης το stencil κουτί που συνοδεύει ως συσκευασία κάθε σου παραγγελία.

Save the Blonde

Όπως πιθανόν έχεις παρατηρήσει, πέρα από ωραία ρούχα, τα περισσότερα Brands έχουν και πολύ εμπνευσμένα ονόματα, που από μόνα τους, θα έκαναν ένα λευκό t-shirt να το λιμπιστείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το Save The Blonde brand που σίγουρα από όνομα τα σπάει. Όμως και τα ρούχα του είναι πολύ ωραία, με ευφάνταστες στάμπες κι ωραία ποιότητα. Τα t-shirts κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ ανάλογα το σχέδιο και τα hoodies λίγο πάνω από τα 30. Αν είσαι κοριτσάκι δεν γίνεται να μπεις στη σελίδα και να μην ζηλέψεις τα τρομερά pouches, που στα 12 ευρώ, φαντάζουν ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικο δωράκι.

Muerte Clothing

Με όνομα θανατηφόρο κι έδρα μια ωραία γωνιά της Κυψέλης, το Muerte Clothing, είναι το Minimal streetwear brand που χρειάζεται η ντουλάπα σου. Tshirts στα 20-24 ευρώ, hoodies στα 40 και βερμουδίτσες με παντελόνια για τους μερακλήδες, μαζί με ωραία καπελάκια. Οι χιπχοπάδες ήδη τους ξέρουν και τους εμπιστεύονται ιδιαίτερα. Εσύ; Παραγγέλνεις εδώ!

CΗΟΚΕ Αpparel

Με όνομα εμπνευσμένο από το βιβλίο του Chuck Palahniuk, το CHOKE Apparel έρχεται για να πνίξει την ντουλάπα σου. Προβοκατόρικα T-shirts (15-18 ευρώ), hoodies (25-30 ευρώ), totebags, σκουφάκια και μάσκες, όλα με πρωτότυπα σχέδια στο χέρι που θα μιλήσουν στο Pop culture κομμάτι της καρδούλας σου. Αγαπήσαμε λίγο παραπάνω το Fuckin’ Bukowski was right φουτεράκι, με το μαγκιόρικο μπρελόκ ανοιχτήρι που το συνοδεύει!

Blackblom

Brand επιτομή του street fashion το Blackblom, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει μια και μόνο αποστολή. Να γεμίσει τις ντουλάπες σου, με ρούχα που θα ζηλεύουν όλοι. Μια αδυναμία παραπάνω την έχουμε στα χουχουλιάρικα hoodies του, που κοστίζουν 30 ευρώ, ενώ τα κορίτσια ψωνίζουν μανιωδώς τα couch bags αλλά και τα scrunchies του.

Bee Unusual

Δεν ξέρουμε αν το έχεις πάρει πρέφα, αλλά εδώ και πολύ καιρό έχει υπάρξει μια επανάσταση στις κάλτσες. Πλέον τα πόδια μας δεν φοράνε αυτές της λαϊκής που σε πιάνει μια μελαγχολία με το μονότονο γκρι και τη γραμμή στη μέση. Αν θες λοιπόν όλοι να σε ρωτάνε, που βρήκες αυτές τις φοβερές κάλτσες, τότε χρειάζεται να κάνεις ένα και μόνο πράγμα. Να επισκεφθείς τη σελίδα Bee Unusual και να δεις με τα μάτια σου ότι οι κάλτσες είχαν τη δική τους ιστορία. Με 8 ευρώ παίρνεις ζευγάρι σένιο, ενώ υπάρχει ακόμη η πολύ τίμια επιλογή της καλτσοπαντόφλας αλλά και της full face mask, που μέρες που’ ναι θα σου χρειαστεί. Μερακλήδικη επιλογή τα Ponchos, τα οποία μπορείς να αγοράσεις μέχρι να βγουν νέα σχέδια t-shirts γιατί τα άλλα είναι sold out.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v