8 χουχουλιάρικα ρούχα για τον χειμώνα

Ανοίγουμε τη ντουλάπα και διαλέγουμε, ό,τι πιο ζεστό υπάρχει για να ταιριάζει κιόλας στο χειμωνιάτικο κλίμα που έχει μπει για τα καλά.
8 χουχουλιάρικα ρούχα για τον χειμώνα

Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε στον πιο παράξενο Δεκέμβριο της πιο παράξενης χρονιάς που έχει δει η ανθρωπότητα εδώ και μπόλικα χρόνια. Φέτος περισσότερο από ποτέ θα μας χρειαστούν όλα εκείνα τα χουχουλιάρικα και υπέρ-ζεστά ρούχα, για να τα απολαύσουμε στον καναπέ, το κρεβάτι και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, μιας κι ο κατ’ οίκον περιορισμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους. Ανοίξαμε λοιπόν πρώτοι τις ντουλάπες μας και σου τα απαριθμούμε ένα προς ένα, γιατί σαν τη ζεστασιά τον χειμώνα, δεν έχει.

Fleece φούτερ/ ζακέτες 

Αυτή την αίσθηση της ζεστής κουβερτούλας που διώχνει ρίγη και τουρτουρίσματα μακριά, είναι ανεκτίμητη. Για αυτόν τον λόγο ακριβώς ξέρεις όπως ξέρουμε κι όλοι, ότι η επιλογή της είναι η πιο σωστή, για να ζεστάνεις το κοκαλάκι, δίχως να καις air-condition και καλοριφέρ 24/7. Στα θετικά της υπόθεσης, ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα επώνυμα brands βγάζουν δικές τους, επομένως δεν μοιάζεις σαν να βγήκες από κακή διαφήμιση των 90s. 

Καλτσοπαντόφλες/ Παντόφλες με ζωάκια

Αν κι έχουμε περάσει στην κατηγορία των “υποδημάτων” οι αγαπημένες μας παντόφλες, μοιάζουν το πιο αγαπημένο και πολύ-χρησιμοποιημένο αξεσουάρ που φοράμε στο σπιτάκι μας. Όταν μπαίνει ο χειμώνας λοιπόν, κατεβάζουμε από πατάρια και ντουλάπες εκείνες τις πάνζεστες καλτσοπαντόφλες που μπορούν να φέρουν στα κάτω άκρα μας την ευτυχία. Σε περίπτωση που σας βρίσκονται και παντόφλες με ζωάκια, μην διστάσετε.

Ρόμπες

Αυτές τις μέρες που η μόνη διαδρομή που μπορείς να κάνεις, αν δεν έχεις ενταχθεί σε αναστολή ή τηλεργασία είναι δουλειά- σπίτι, είναι σημαντικό να φέρεσαι στον εαυτό σου, σαν άρχοντας και σαν αρχόντισσα. Για αυτό μπορείς να κυκλοφορείς με την ρόμπα ολούθε στο σπίτι και να απολαμβάνεις τη ζεστασιά της. Αν μάλιστα έχεις καβαντζώσει και κάποια fleece ρομπίτσα τότε τα κοκαλάκια σου θα σε ευγνωμονούν αιώνια.

Κασκόλ/ Πασμίνες

Καλή η ζεστασιά στο σπίτι, αλλά αν είσαι είναι αναγκασμένος να δουλεύεις έξω αυτή την περίοδο, ένα κασκολάκι το χρειάζεσαι. Έστω μια από αυτές τις απλωτές σαν κουβερτούλα, πασμίνες, που φέρονται στο λαιμουδάκι σου όπως ακριβώς του πρέπει. Με στοργή και ζεστασιά. 

Ολόσωμες Πιζάμες

Ένα από τα καλά της τηλεργασίας είναι ότι μπορείς να δουλεύεις με τις πιζάμες χωρίς να σε κοιτάει κανένας περίεργα. Για όλους αυτούς κι εκείνους που τα σαββατοκύριακα αρνούνται να φορέσουν άλλα ρούχα, η λύση της ολόσωμης πιζάμας υπάρχει κι είναι η πλέον ενδεδειγμένη για εκείνους που λατρεύουν να χουχουλιάζουν συνέχεια. Για τσέκαρε εδώ τί σου έχουμε!

Lumberjack Μπουφάν

Τα περίφημα μπουφάν του ξυλοκόπου με την συνθετική προβιά από μέσα, είναι δίχως άλλο μια εξαιρετική επιλογή για να ζεσταθείς αλλά και να το παίξεις μοδάτος και badass σε φίλους και γνωστούς. Από εμάς είναι ΝΑΙ. Δες και μόνος/η σου!

Κουβέρτα γοργόνα/ Snaggie (κουβέρτα με μανίκια)

Τις καλές εποχές του Telemarketing, που μέναμε ξάγρυπνοι χαζεύοντας πράγματα, που ελάχιστους ενδιαφέρουν, το ομολογούμε πως είχαμε κολλήσει με ένα και μόνο πράγμα. Βασικά με δύο. Τις κουβέρτες με μανίκια, που είναι χωρίς αμφιβολία, το απαραίτητο αξεσουάρ για να γίνεις ένα με τον καναπέ και τις κουβέρτες γοργόνες, γιατί απλά είναι υπέροχες.

Ισοθερμικά κολάν

Κολάν και ζεστό, θα ρωτήσει κάποιος, γίνεται; Βεβαίως και γίνεται αν είναι ισοθερμικό να σου χαρίζει αυτή την έξτρα ζεστασιά που αναζητούν τα ποδαράκια σου. Τσέκαρε και μας ευχαριστείς αργότερα.

Χειμώνας είναι, θα περάσει που λες, ειδικά αν κάνεις τις σωστές επιλογές στην ντουλάπα σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v