Απλοί κανόνες για να συνδυάζεις χρώματα στα ρούχα

Όχι άλλη ασπρόμαυρη μονοτονία. Εννέα απλοί κανόνες για να κάνεις πάντα τους τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς στα ρούχα σου.
Το κόκκινο…

…Είναι πάντα πρωταγωνιστής, γι’ αυτό καλή ιδέα είναι να το «ισορροπείς» με απλά ασπρόμαυρα ή γκρι ρούχα, και αξεσουάρ στο χρώμα του δέρματος.

Τα παστέλ…

…Συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, και είναι ό,τι πρέπει για τα χειμωνιάτικα λουκ σου.

Το λευκό…

…Ταιριάζει με όλα, κι αυτό σίγουρα το έχεις ακούσει. Δείχνει, όμως, ιδιαίτερα σικ σε παστέλ συνδυασμούς, όπως αυτοί της φωτογραφίας –προτίμησέ το για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις, ή σε συνέντευξη για δουλειά.

Τα τζην…

…Συνδυάζονται μια χαρά μεταξύ τους, και μην ακούς κανέναν. Οι τολμηροί συνδυασμοί διαφορετικών αποχρώσεων ντενίμ είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Αν και πάλι δεν τολμάς, ο επίσης για χρόνια υποτιμημένος συνδυασμός σκούρο μπλε και μαύρο είναι πάντα ασφαλής.

Το ναυτικό λουκ…

…Πάει τέλεια με μια κόκκινη λεπτομέρεια, σαν την τσάντα της φωτογραφίας.

Το μουσταρδί…

…Είναι κατ’ εξοχήν χειμωνιάτικη απόχρωση, και δένει φανταστικά με σκούρο καφέ, μπεζ και κίτρινο. Επίσης πάντα ασφαλής είναι ο συνδυασμός του με το μαύρο.

Το μπορντό…

…Το συγκεκριμένο μπορντό, που λέγεται στα αγγλικά Marsala, από το όνομα του σικελιάνικου κρασιού, είναι επίσης σούπερ για χειμώνα, και συνδυάζεται τέλεια, εκτός από τα ασπρόμαυρα, και με μπεζ και ανοιχτόχρωμα καφέ.

Το ροζ…

…Είναι φανταστικό, και καθόλου κραυγαλέο, με γκρι, λευκό, μπεζ και καφέ.

Το γκρι…

…Είναι μεν βαρετό όταν φοριέται μόνο του –ή με ένα τζην ας πούμε− αλλά γίνεται ο τέλεια «εξισορροπητής» για ένα τολμηρό κατά τα άλλα χρώμα, όπως αυτό της φωτογραφίας.

Πηγή: Brightside.me
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v