Που να δώσω τα παλιά μου ρούχα;

Έχετε ρούχα που δε φοράτε; Μην τα αφήνετε να σκονίζονται, κάποιοι τα έχουν άμεση ανάγκη. Μπορείτε να τα δωρίσετε. Δείτε πώς.
Που να δώσω τα παλιά μου ρούχα;
Κάνετε εκκαθάριση ντουλάπας; Σκέφτεστε να δώσετε κάπου τα παλιά ρούχα των παιδιών; Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν άτομα που τα έχουν άμεση ανάγκη.  Δείτε πού μπορείτε να τα δώσετε, φροντίζοντας να κάνετε πρώτα ένα τηλεφώνημα για να μάθετε αν έχουν συγκεκριμένες ανάγκες –π.χ. βρεφικά, παιδικά, ενηλίκων, παπούτσια κ.α.

Κέντρο Υποδοχής και αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Φιλοξενεί άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης υποστηρίζοντάς τα ως προς τη σίτιση, τη στέγαση και την κοινωνική τους επανένταξη. Δέχεται ρούχα παιδικά και ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες: Πειραιώς 35 Αθήνα, τηλ.: 210 5246515-6

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Το ιστορικό Ίδρυμα παροχής παιδικής προστασίας έχει ανάγκη (και) τα παλιά παιδικά ρούχα. Αν έχετε κάτι να δωρίσετε, επικοινωνήστε στο 2104515387. Βρίσκεται στην οδό Κλεισόβης 18, στον Πειραιά.

Σύλλογος «Αγκαλιά»

Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Δέχεται βρεφικά και παιδικά ρούχα καθημερινά. Εδώ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο με τις ανάγκες των παιδιών της Αγκαλιάς.  Για περισσότερες πληροφορίες: Λεωφόρος Αθηνών 84, τηλ: 210 8828788.

Χαμόγελο του Παιδιού

Έχει ανάγκη από είδη για τα παιδιά που φιλοξενεί στα σπίτια του, μεταξύ των οποίων και βρεφικά/παιδικά ρούχα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr ή επικοινωνήστε στο 2108040918.

Ο Άλλος Άνθρωπος

Η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης διαθέτει φαγητό αλλά και είδη ρουχισμού σε όσους τα έχουν ανάγκη. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας

Στηρίζει παιδιά που ανήκουν σε κάθε είδους μειονότητα, αλλά και παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχικά νοσήματα και προβλήματα. Δέχεται σχολικά είδη (τσάντες κτλ.) και παιδικά ρούχα. Περισσότερες πληροφορίες στο 2105239402.

Κόκκινοι κάδοι Recycom

Μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων για την ανακύκλωση, οι κόκκινοι κάδοι σε διάφορα σημεία της πόλης, «δέχονται» καθαρά ρούχα, παπούτσια και λευκά είδη, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες σε συνεργασία με τις δημοτικές Κοινότητες και τις κοινωνικές δομές του δήμου. Περισσότερα εδώ

ΕΛΠΙΣ - Ειδικό οικοτροφείο

Το Κέντρο ΦΙλοξενίας Κηφισιάς φιλοξενεί άτομα με νοητική υστέρηση, εγκεφαλοπάθειες, αυτισμό, και σύνδρομο down και τους παρέχει νοσηλεία και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες. Χρειάζονται συχνά και ρούχα, μεταξύ άλλων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 21 0800 1314.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v