Πού θα πουλήσεις τα παλιά σου έπιπλα

Είτε είσαι φοιτητής που ξενοίκιασε, είτε θέλεις να ξεφορτωθείς τον παλιό σου καναπέ, εδώ έχουμε κάμποσες πλατφόρμες που μπορείς να τα σπρώξεις.
Πού θα πουλήσεις τα παλιά σου έπιπλα
Γιατί να πετάς ή να χαρίζεις τα παλιά σου έπιπλα τη στιγμή που μπορείς να τα πουλήσεις; Εδώ θα βρεις έξι πλατφόρμες για να εκθέσεις ό,τι δε χρειάζεσαι πια, και πού ξέρεις, όλο και κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται.

Γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι «One man's trash is another man's treasure».

Το pouliseto.gr το γνωρίζεις;

Στο pouliseto.gr μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο σπίτι σου. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να πουλήσεις έπιπλα, τότε υπάρχουν πολλές κατηγορίες που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Έχει διαφορετική κατηγορία για το σαλόνι, άλλη για την κρεβατοκάμαρα, άλλη για τα έπιπλα γραφείου, ξεχωριστή για την τραπεζαρία, άλλη για το παιδικό δωμάτιο και σε περίπτωση που δεν εντάσσεται σε καμία από αυτές το έπιπλό σου, έχει και την «Διάφορα Έπιπλα & Είδη Σπιτιού». Δείτε στον αριθμό 5 την πολιτική χρεώσεων.

Το Facebook Marketplace;

Στο Facebook Marketplace το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τη φωτογραφία του αντικειμένου που θέτεις προς πώληση και μετά να περιμένεις μήνυμα από υποψήφιο ενδιαφερόμενο. Θεωρείται μακράν ο πιο αποτελεσματικός διαδικτυακός χώρος πώλησης, που μάλιστα σού προσφέρει την ευκαιρία να διαφημίσεις στοχευμένα έναντι λίγων ευρώ το αντικείμενο που θέλεις να πουλήσεις. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να πουλήσεις το έπιπλο σου μέσω Facebook. Μπορείς να στείλεις μήνυμα στη σελίδα Μεταχειρισμένα Έπιπλα για να ανεβάοουν φωτογραφία του προϊόντος σου. 

Το EPIPLOSOU το έχεις ακουστά;

Στη διεύθυνση epiplosou.gr θα βρεις ένα ωραιότατο, απλό και λιτό σάιτ για να πουλήσεις (ή και να αγοράσεις αν θέλεις) το έπιπλο που θέλεις να ξεφορτωθεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις Τίτλο Αγγελίας, τύπο (για καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο κτλ), μία μικρή περιγραφή του προϊόντος, μία έστω λέξη κλειδί και φωτογραφίες του προϊόντος. Τέλος, βάζεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, κάθεσαι αναπαυτικά και περιμένεις. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Insomnia

Το Insomnia φιλοξενεί εδώ και χρόνια τις αγγελίες των χρηστών του. Πολλές κατηγορίες με την Έπιπλα να είναι αυτή που σε ενδιαφέρει. Προσοχή όμως, μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και δύο φωτογραφίες την εβδομάδα. Το Insomnia σου δίνει την επιλογή να ανανεώνεις τις αγγελίες που έχεις ήδη δημοσιεύει ώστε να εμφανίζονται πιο ψηλά από τις υπόλοιπες.

Μην ξεχνάς τη Χρυσή Ευκαιρία την παλιά, την ορθόδοξη

Η Χρυσή ευκαιρία χρόνια τώρα στον τομέα των αγγελιών, σου δίνει την ευκαιρία να πουλήσεις το έπιπλο που δεν χρειάζεσαι πια. Στα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν και πως θα βρεις αγγελίες ενδιαφερόμενων. Ίσως υπάρχει ήδη κάποια αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία που να ζητά το προϊόν σου.

Υπάρχει και το E-market

Το πλεονέκτημα του e-market έναντι των υπολοίπων πλατφορμών, είναι ότι χρεώνει την αγγελία στον πωλητή και είναι αρκετά αυστηρό ως προς το περιεχόμενο των καταχωρήσεων. Τι σημαίνουν αυτά; Αν θέλει κάποιος να σε εξαπατήσει δύσκολα θα επιλέξει ένα σάιτ που θα χρεώνει την αγγελία του. Δείτε εδώ την πολιτική χρέωσης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v