Φθινοπωρινή διακόσμηση: 15 ιδέες ανανέωσης

Επιστρατεύουμε την φαντασία και τα παλιά μας αντικείμενα για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού, χωρίς να ξοδέψουμε σχεδόν τίποτα.
Φθινοπωρινή διακόσμηση: 15 ιδέες ανανέωσης
Η εποχή που παραδοσιακά επιστρέφουμε στα… ενδότερα, και περνάμε περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι, είναι και εκείνη που επιβάλλει περισσότερο από κάθε άλλη την ανανέωση των αγαπημένων μας χώρων. Αφενός το γεγονός ότι μας έλειψαν όλο το καλοκαίρι, που τους απαρνιόμασταν για πιο «ανοιχτούς» εξωτερικούς χώρους, και αφετέρου οι πρώτες ψύχρες, που μας βάζουν σε σκέψεις να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να ανάψουμε ακόμα το καλοριφέρ, μας προδιαθέτουν για μικρές πλην σημαντικές αλλαγές στο σπίτι.

Κι επειδή ξέρουμε ότι θα σκεφτείτε «ωραία η ανανέωση, αλλά χρήματα πού θα βρούμε;» συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο ανέξοδες ιδέες μας, για να φέρετε φθινοπωρινή ζεστασιά στο σπίτι. Πώς θα το κάνετε αυτό; Αξιοποιώντας κατάλληλα αντικείμενα που ήδη έχετε, υφάσματα που ξεχνάτε καταχωνιασμένα μέσα σε ντουλάπες, φαντασία και δημιουργικότητα που θα εκπλαγείτε να ανακαλύψετε ότι είχατε –απλά χρειαζόσασταν την κατάλληλη έμπνευση για να τις «ξυπνήσετε».

Κάντε κλικ στο Photo Gallery, επάνω, και… κλέψτε ελεύθερα ιδέες φθινοπωρινής ανανέωσης.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v