Έξυπνες ιδέες οργάνωσης για το σπίτι

Αξιοποιήστε έξυπνα και απλά τα παλιά σας αντικείμενα, για να βάλετε τάξη στο… χάος του σπιτιού, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.
Έξυπνες ιδέες οργάνωσης για το σπίτι
Δείτε πώς θα τακτοποιήσετε αποτελεσματικά τα κοσμήματα και τα μπιζού, πώς θα συμμαζέψετε τα αμέτρητα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών και πώς θα οργανώσετε τα πάντα στο σπίτι μια και καλή, με έξυπνους τρόπους που δεν είχατε μέχρι σήμερα φανταστεί.

Μαγνητικά βαζάκια για μπαχαρικά

Αν έχετε μωρά στο σπίτι, έχετε σίγουρα μπόλικα βαζάκια με βρεφικές τροφές κ.λ.π. Τι μπορείτε να κάνετε με αυτά; Να κολλήσετε μία μαγνητική ταινία στο καπάκι τους (θα βρείτε εδώ), προκειμένου τα βαζάκια να τοποθετηθούν στην πόρτα του ψυγείου, και να αποθηκεύετε εκεί τα μπαχαρικά σας. Μπορείτε, μάλιστα, να τους κολλήσετε και ετικέτες με το όνομα κάθε μπαχαρικού.

Δαχτυλίδια αναψυκτικών για κρεμάστρες

Κερδίστε ακόμα περισσότερο χώρο στις ντουλάπες σας ενώνοντας τις κρεμάστρες των ρούχων με δαχτυλίδια αναψυκτικών και κρεμώντας τα κάθετα.

Βάση ρολού για τα βραχιόλια

Τα πολλά βραχιόλια πιάνουν χώρο, μπερδεύονται και σας ταλαιπωρούν. Αν τα περάσετε όλα σε μία κάθετη βάση ρολού, όμως, και χώρο θα κερδίσετε και ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό για το δωμάτιό σας θα έχετε φτιάξει.

Πλαστικός κουβάς για τις κορδέλες

Αν έχετε πολλά μασούρια με κορδέλες ή κλωστές που συνεχώς μπερδεύονται, βρείτε έναν πλαστικό κουβά ή δοχείο με τρύπες, τοποθετήστε τις μέσα και βγάλτε έξω τις άκρες τους!

Κρεμαστάρια κουρτίνας μπάνιου για τσάντες

Εσείς πού αποθηκεύετε όλες αυτές τις τσάντες; Μία καλή ιδέα, αν έχετε λίγο χώρο στη ντουλάπα σας, είναι να τις «περάσετε» σε κρεμαστάρια όπως αυτά που έχουν συνήθως οι κουρτίνες μπάνιου, και να τις κρεμάσετε ψηλά, στον σωλήνα της ντουλάπας.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε τη συνέχεια στο Mama365.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v