Χειμωνιάτικη διακόσμηση: Ζεστασιά και θαλπωρή

Δώδεκα απλές ιδέες, σε δώδεκα όμορφες φωτογραφίες, υπόσχονται να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι σε ένα ζεστό χειμωνιάτικο καταφύγιο, αλλάζοντας απλώς μερικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση.
Αν είστε από εκείνους που προσπερνούν τα αφιερώματα με συμβουλές ανοιξιάτικης/ καλοκαιρινής/ ημι-φθινοπωρινής και γενικώς εποχιακής διακόσμησης, επειδή πολύ απλά σας αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού σας και δεν έχετε ούτε τον χρόνο ούτε το budget για να την αλλάζετε μια φορά τον τρίμηνο, πρώτον σας καταλαβαίνουμε, και δεύτερον μπορούμε να σας πούμε ότι για την περίπτωση του χειμώνα μπορείτε να κάνετε μια εξαίρεση.

Όχι μόνο γιατί αυτές τις (πιο σκοτεινές και πιο μικρές) μέρες περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ή για να «ανεβάσουμε» την διάθεσή μας που χαλάει μαζί με τον καιρό, αλλά κυρίως γιατί το σωστό «χουχουλιάρικο» ντεκόρ και οι ζεστές αποχρώσεις δημιουργούν την ψευδαίσθηση ζεστασιάς, ξεγελώντας τον οργανισμό μας ώστε να νομίζει ότι η θερμοκρασία είναι δυο-τρεις βαθμούς υψηλότερη από εκείνη που δείχνει το θερμόμετρο. Μεγάλο πράγμα, ειδικά για έναν χειμώνα χωρίς πετρέλαιο.

Κάντε κλικ στο Photo Gallery, επάνω, για να πάρετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε ένα ζεστό καταφύγιο για τον χειμώνα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά.

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v