Όταν η Γλυκοπατάτα συναντά τα Σπιτικά Τρίγωνα

Η Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για ακόμα μια φορά και φέρνει στο τραπέζι μας τα νέα Σπιτικά Τρίγωνα με γλυκοπατάτα.
Όταν η Γλυκοπατάτα συναντά τα Σπιτικά Τρίγωνα

Παντρεύοντας το σήμερα με την παράδοση του χθες και βάζοντας όλη της την τέχνη, η Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει ένα καινούργιο προϊόν με μοναδική γεύση και θρεπτικά οφέλη: νέα Σπιτικά Τρίγωνα με γλυκοπατάτα.

Σπιτικό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τυλίγει τη γέμιση από βελούδινη γλυκοπατάτα, γάλα και μοσχοκάρυδο στα νέα Σπιτικά Τρίγωνα που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά. Η γλυκοπατάτα, πηγή βιταμίνης Α που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χαρίζει στα αυθεντικά τρίγωνα πιτάκια μία γέμιση με απαλή υφή και γεμάτη γεύση.

Τα Σπιτικά Τρίγωνα με γλυκοπατάτα έρχονται να προστεθούν στην αγαπημένη οικογένεια των Σπιτικών Τριγώνων της Χρυσής Ζύμης, ενώ μαζί με τα Σπιτικά Τρίγωνα με ταχίνι, μέλι και κανέλα, που αποτελούν πηγή φυτικών ινών, είναι μία εκλεκτή γευστική πρόταση με πολλαπλά θρεπτικά οφέλη. Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας και φροντίστε τους αγαπημένους σας με δημιουργίες που θα γεμίσουν το σπίτι υπέροχες μυρωδιές και θα συντροφεύσουν στιγμές απόλαυσης.

Σπιτικά Τρίγωνα από την Χρυσή Ζύμη:

* Με φέτα & κατίκι Δομοκού

* Με σπανάκι, αντίδια, πράσο & μυζήθρα

* Με κρέμα

* Με ταχίνι, μέλι και κανέλα

* Με γλυκοπατάτα


Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε...Πέτυχε!



Μάθετε περισσότερα εδώ
www.xrisizimi.gr | fb/xrisizimi | Instagram/xrisizimi


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v