MISKO: Τα ελληνικά μακαρόνια που έγιναν θρύλος [Advertorial]
Η συναρπαστική ιστορία μιας από τις πιο αγαπημένες ελληνικές επιχειρήσεις, ξεκινά το 1927 από ένα εργαστήρι παρασκευής ζυμαρικών στον Πειραιά.
Οι πρώτες αφίσες της MISKO έκαναν πάταγο. Μότο τους ήταν, μεταξύ άλλων, ότι τα μακαρόνια MISKO βγάζουν «2 πιάτα παραπάνω στο κιλό», ότι τα παιδιά «λατρεύουν τη μανούλα που τους μαγείρεψε μακαρόνια ΜΙΣΚΟ» και ότι «420000 πιάτα ΜΙΣΚΟ σερβίρονται ημερησίως στην Ελλάδα».