Καρπούζι: Ο βασιλιάς του καλοκαιριού στην κουζίνα
Σκεφτήκατε (κι εσείς;) να το συνδυάσετε με τυρί. Σκεφτήκατε, όμως, να το τηγανίσετε; Να το αλείψετε στο κοτόπουλο που θα ψήσετε; Να το κάνετε muffin; Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις από τις πλέον πρωτότυποες συνταγές με βάση το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο.

Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη baking soda, το baking powder, την κανέλα και τη ζάχαρη σε ένα μεσαίο μπολ. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, τη sour cream και το χυμό του καρπουζιού και χτυπάμε καλά μέχρι να δέσει το μείγμα. Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα, τα τοποθετούμε σε φόρμες για muffin (προσέχοντας να τις γεμίσουμε μόνο κατά τα 2/3) και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Προαιρετικά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άγνη πριν το σερβίρισμα. 




