Πανεύκολες συνταγές για... άσχετους από μαγειρική

Η καραντίνα μας έχει κάνει όλους να μαγειρεύουμε περισσότερο. Και αν δεν το ‘χεις με την μαγειρική, ευτυχώς αυτές οι συνταγές θα σου λύσουν τα χέρια.
Πανεύκολες συνταγές για... άσχετους από μαγειρική
Δεν το ‘χουμε όλοι με την μαγειρική. Κάποιοι άνθρωποι αρκούνται στο να βράσουν μακαρόνια, ένα αυγό... εύκολα πράγματα. Και δεν πρόκειται να κρίνουμε όσους δεν μαγειρεύουν, πάντα κάπως τα ‘φερε η ζωή και μερικοί από εμάς επιλέξαμε άλλες... ικανότητες επιβίωσης. Τώρα με την καραντίνα, όμως, το να μαγειρεύεις είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Και για να είσαι σίγουρος ότι τρως γεύματα χορταστικά, και επειδή καλό θα ήταν να μην κάνουμε delivery, μέρες που είναι.

Συνεπώς, για εσένα που η μαγειρική σου συνήθως είναι να βράζεις μακαρόνια και να κόβεις (με τρελή επιδεξιότητα, εντάξει) λίγο ζαμπόν για να βάλεις μέσα, βρήκαμε μερικές πανεύκολες συνταγές, βήμα-βήμα, για χορταστικά φαγητά που ίσως δεν σκέφτηκες ποτέ ότι θα καταφέρεις να κάνεις. Κι όμως, μπορείς.

Εδώ ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε πανεύκολο σουφλέ.


Αν ακούς «κοτόπουλο αλά κρεμ» και σε πιάνει κρύος ιδρώτας, δεν θα σου πάρει πάνω από 20 λεπτά, να ξέρεις.


Επίσης φαγητό που θεωρείται μπελαλίδικο, αλλά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε πανεύκολα. (Κι ας μην είναι τόσο καλό όσο της μάνας μας.) Παστίτσιο, κυρίες και κύριοι.


Μπριάμ. Ό,τι πιο εύκολο, ό,τι πιο υγιεινό, και μια αληθινή πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων.


Πάμε και λίγη καλή πρωτεΐνη. Ο Γιάννης Λουκάκος, εδώ, θα σου μάθει πώς να φτιάχνεις τέλεια μπιφτέκια.


Όταν ακούς καρμπονάρα, πόση ώρα πιστεύεις ότι θα σου πάρει; 15 λεπτά, σύμφωνα με αυτό το βίντεο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v