15 οικονομικές διευθύνσεις για σχολικά είδη

Οι 15 καλύτερες διευθύνσεις φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων με την μεγαλύτερη ποικιλία και τις πιο «δυνατές» προσφορές για τα σχολικά είδη για μαθητές κάθε ηλικίας.
15 οικονομικές διευθύνσεις για σχολικά είδη
Πριν χτυπήσει το κουδούνι και αρχίσουν τα φετινά χτυποκάρδια στα σχολικά θρανία, έρχεται η ώρα για το χτυποκάρδι του γονιού. «Πόσα θα χρειαστεί να δώσω πάλι;», είναι η πρώτη σκέψη του, καθώς τα βασικά εφόδια ενός μαθητή δεν είναι και λίγα: Χρειάζεται σχολική τσάντα, τετράδια, κασετίνα, μολύβια και στυλό, γεωμετρικά όργανα, φακέλους και ντοσιέ, ένα κουτί για να βάζει το κολατσιό του, συνδετήρες και μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές και άλλα είδη χειροτεχνίας… Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Επειδή όμως το budget σας είναι… πεπερασμένο, φροντίζουμε παρακάτω να συγκεντρώσουμε τις 15 καλύτερες διευθύνσεις για αγορά σχολικών ειδών, σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, για να ανανεώσετε τα «πολεμοφόδια» του μικρού σας εκπαιδευόμενου, χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα από όσα πρέπει. 

Unicef 
Ξεκινάμε με τις φιλανθρωπικές διευθύνσεις σχολικών ειδών, καθώς αποτελούν πάντα την καλύτερη επένδυση, αφού εφοδιάζουν τα παιδιά σας με όμορφα και οικονομικά είδη, θυμίζοντάς τους παράλληλα πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε και άλλα παιδιά του πλανήτη που στερούνται βασικά εφόδια εκπαίδευσης. Τετράδια με την σφραγίδα της UNICEF, γραφικές ύλες, χαρτοσχολικά είδη, σακίδια και κασετίνες σας περιμένουν στο e-shop του οργανισμού αλλά και στα φυσικά καταστήματα και τα περίπτερά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Αρκτούρος 
Τσάντες με… ίχνη από αρκούδες, μικρά και μεγάλα τετράδια με τις συμπαθέστατες φιλοξενούμενες της οργάνωσης στο εξώφυλλο, οικολογικά μολύβια και στιλό, μπλοκ σημειώσεων, μπογιές και πολλά ακόμη είδη σας καλούν να στηρίξετε με τις αγορές σας την άγρια φύση της Ελλάδας. Τα μολύβια ξεκινούν από τα 0,40€, τα μεγάλα τετράδια κυμαίνονται στα 1,70-2,60€ και οι τσάντες στοιχίζουν 14,50€ για online παραγγελίες. 

Χαμόγελο του Παιδιού 
Το Χαμόγελο του Παιδιού βασίζεται σε εμάς για να συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Και μπορούμε να ανταποκριθούμε, αγοράζοντας τα όμορφα μπλοκ σημειώσεων ή ζωγραφικής (από 1€) με προσεγμένα σχέδια στα εξώφυλλά τους. 

Public 
Τα Public έχουν για σύνθημά τους αυτό τον Σεπτέμβριο «μπαίνεις, επιλέγεις, ξεμπερδεύεις» και προσφέρουν πλήρες πακέτο βιβλίων και γραφικής ύλης ανά τάξη, καθώς και ειδικό stand στα καταστήματά τους με υπάλληλο που αναλαμβάνει να «ντύσει» τα βιβλία με προστατευτικό κάλυμμα. Δείτε εδώ τα 12 πακέτα και τις αντίστοιχες τιμές/προσφορές ανά τάξη. Τα ντοσιέ και τα τετράδια ξεκινούν από τα 0,25€ και οι επώνυμες σχολικές τσάντες από τα 9,95€. 



Nakas Paper 
Τεράστια ποικιλία προϊόντων διαθέτουν τα καταστήματα Nakas, που δέχονται και ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ έχουν συγκεντρώσει σε μια υποσελίδα του e-shop τους μια πληρέστατη λίστα για shopping που περιλαμβάνει γόμες, τσαντάκια φαγητού, υδρόγειο σφαίρα, σχολικά βιβλία, τσάντες, στίκερ, μολύβια, παγούρια, πλαστελίνες, αριθμομηχανές, τετράδια, ευρετήρια, είδη ζωγραφικής, κασετίνες, καλύμματα και ξύστρες. Για αγορές άνω των 70€ γίνεται και δωρεάν διανομή κατ’ οίκον. 

Greekbooks.gr 
Τετράδια με ήρωες της Disney και όχι μόνο από 0,80€, κασετίνες-βαρελάκι και μπλοκ ζωγραφικής από 1,99€, μολυβοθήκες Spiderman επίσης από 1,99€ και παγούρια Barbie, Cars κ.α. από 2€ θα ντύσουν τις σχολικές ώρες των παιδιών σας με τους αγαπημένους τους animation φίλους. Θα βρείτε επίσης bazaar βιβλίων για να προμηθευτείτε βιβλία για τα παιδιά ή και για εσάς. 

Office Market 
Αν ο δάσκαλος των καλλιτεχνικών είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, τα καταστήματα OfficeMarket σας έχουν τη λύση, με μεγάλη ποικιλία και εξειδίκευση στα είδη ζωγραφικής και τις γραφικές ύλες: Εδώ θα βρείτε μαρκαδόρους των πιο γνωστών εταιριών, μολύβια, ξυλοχρώματα, τέμπερες, παλέτες, πινέλα, βοηθητικά αξεσουάρ, χρώματα νερού, παστέλ, πλαστελίνες, ψαλίδια και όργανα, κόλλες και διακοσμητικά χειροτεχνίες, καθώς και πολλά είδη τετραδίων. 



Πλαίσιο 
Τετράδια από 0,25€, σχολικές τσάντες από μόλις 2,99€, σετ 50 μολυβιών από 2,49€ ή 100 μαρκαδόρων με 3,99€ είναι λίγες μόνο από τις προσφορές του Πλαισίου, που υπόσχεται με 9,99€ να αγοράσετε όχι απλώς μια τσάντα, αλλά να τη γεμίσετε κιόλας. Σε αυτό το ειδικό mini-site μάλιστα, θα βρείτε και έναν οδηγό επιλογής σχολικών ειδών μέσα από 12 βήματα και αντίστοιχα 12 κλικ.  

Efishop.gr 
Όλα όσα θα χρειαστούν τα παιδιά για το σχολείο θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στις ηλεκτρονικές βιτρίνες του Efishop, που προσφέρει προϊόντα σε χονδρικές τιμές και καθημερινά πραγματοποιεί προσφορές και εκπτώσεις σε δεκάδες είδη. Αυτή την εβδομάδα για παράδειγμα υπάρχουν κασετίνες σε έκπτωση 40% (από 3,90€) και επώνυμες σχολικές τσάντες με έκπτωση 25%. 

Jumbo 
Μπορεί να μην διεκδικούν πρωτεία κορυφαίας ποιότητας, αλλά σίγουρα αποτελούν γερή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα χαμηλών τιμών: Τα καταστήματα Jumbo (δείτε εδώ τις διευθύνσεις των καταστημάτων και εδώ το e-shop τους) χωρίζουν τα σχολικά είδη στις εξής μεγάλες κατηγορίες: Κολατσιό, τσάντες και κασετίνες νηπιαγωγείου, δημοτικού και εφηβικά, Κασετίνες, Χαρτικά και Τετράδια, Απασχόληση παιδιού, Γραφή, Ζωγραφική, Χειροτεχνεία, Αρχειοθέτηση και Οργάνωση Γραφείου, ενώ στο e-shop υπάρχει και η επιλογή αναζήτησης για αγόρια ή κορίτσια (πατώντας αντίστοιχα τις ενδείξεις «Αυτοκίνητα» ή «Νεράιδες»). Θα βρείτε εκατοντάδες είδη κάτω από 1€, ενώ τα σακίδια ξεκινούν από τα 4,99€. 



Χαρτόραμα 
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… 352 διαφορετικές σχολικές τσάντες για κάθε γούστο και σχολική βαθμίδα θα βρείτε στο Χαρτόραμα, από απλές μονόχρωμες για μαθητές γυμνασίου ή λυκείου (από 20€) μέχρι σακίδια νηπιαγωγείου με ηρωίδες Pop Pixie (από 15,30€), No Fear από 23€, Spiderman από 26€ και Polo επίσης από 26€. Θα βρείτε επίσης 711 διαφορετικά τετράδια και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ γραφής και ζωγραφικής, με εκπτώσεις από 10% για αγορά online. 

Toys24 
Σχολικές τσάντες ανά ηλικία, από «μαγικές» Giochi Preciosi μέχρι Hot Wheels και από Turtle Ninjas μέχρι Barbie και Hello Kitty, αλλά και προσφορές σε σχολικά αξεσουάρ και παιδικά παιχνίδια θα βρείτε στο «παιχνιδάδικο» Toys24, που δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες. 

Perfect Toys 
Θέλετε ποικιλία από σχολικές τσάντες, trolley και σακίδια, τσάντες-φακέλους ή νηπιακά τσαντάκια, για να διαλέξει το παιδί σας το καλύτερο; Το e-shop και τα φυσικά καταστήματα του Perfect Toys θα σας ικανοποιήσουν με την ποικιλία τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως υπάρχουν τσάντες Angry Birds, Batman, Ever After High, Hotwheels, Minnie, Peppa Pig, Princess, Spiderman, Violetta, Minions, Barbie, Cars, Fairies, Planes, Scooby Doo, Superman, Winx και πολλά ακόμη σχέδια. 



We Love Toys 
Τσάντες από 7,99€, κασετίνες από 1,99€ και περί τα 1.000 διαφορετικά είδη σχολικής λίστας διαθέτουν τα καταστήματα We Love Toys, που αυτή την περίοδο μετονομάζεται σε… We Love School και προσφέρει δωρεάν τα μεταφορικά για προϊόντα με όλους τους ήρωες και κάθε μάρκας για αγορές άνω των 25€. 

Μουστάκας
Σχολικά αξεσουάρ από τις πιο γνωστές εταιρίες συγκεντρώνουν τα καταστήματα Μουστάκα, που διαθέτει - πέρα από τα φυσικά καταστήματα - και ένα πλήρες e-shop όπου θα βρείτε προσφορές για σακίδια, κασετίνες, παγούρια, δοχεία φαγητού, είδη ζωγραφικής, χειροτεχνίας και γραφείου, καθώς και έτοιμα σχολικά σετ. Τα σακίδια με ήρωες της Disney ξεκινούν από τα 14,99€ και τα τετράδια από 0,30€,
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v