Zingyland: Η ελληνική εφαρμογή για παιδιά 0-8 ετών

Γνωρίστε την Zingyland, τη βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για τους μικρούς χρήστες του διαδικτύου, γεμάτη παραμύθια και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Zingyland: Η ελληνική εφαρμογή για παιδιά 0-8 ετών
Ένας κόσμος γεμάτος παιχνίδι και μάθηση στα… ακροδάχτυλα των παιδιών μας: Η Zingyland είναι μία πολυγλωσσική εφαρμογή που δημιουργήθηκε από ομάδα ελλήνων entrepreneurs με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια.

Τα παιδιά είναι η κινητήρια δύναμη του μέλλοντος. Αν ασχοληθούμε συστηματικά με την εκπαίδευση και την ποιοτική ψυχαγωγία τους είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγούμε με τα πράγματα που μπορούν να καταφέρουν. Σήμερα πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρόνου. Τις λίγες ώρες που έχουν ελεύθερες για να ασχοληθούν με την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς των παιδιών τους, ψάχνουν να βρουν ποιοτικές προτάσεις.

Αυτό προσπάθησαν να προσφέρουν οι δημιουργοί της Zingyland, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για ψυχαγωγία και εκπαίδευση σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Πρόκειται για ένα πολυγλωσσικό application για τις οικογένειες όλου του κόσμου με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά 0-8 ετών.

Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τα παιδιά. Η εμπειρία στο ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο «Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω». Κάθε ιστορία συνοδεύεται δωρεάν από τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια (παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας) και μετάλλια επιβράβευσης (Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής).

Το συγκεκριμένο ελληνικό application ξεπέρασε μάλιστα τα ελληνικά σύνορα, καθώς χάρη στον πολυγλωσσικό του χαρακτήρα (4 γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) απευθύνεται σε όλες τις Αγγλόφωνες, Γαλλόφωνες, Ελληνόφωνες και Ισπανόφωνες χώρες. Η εφαρμογή απέσπασε το βραβείο Best Family Application για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles Apps Awards 2014. Σημειώστε πως Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Μπορεί κανείς να επιλέξει τα παραμύθια είτε ανά ηλικία, είτε να διαλέξει από κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες:
- Κλασσικά
-Όνειρα Γλυκά
-Διαβάζω και μαθαίνω
-Περιπέτειες
-Η Πόλη μας
-Ο Πλανήτης μας
-Αξίες και Συναισθήματα
-Μουσική & Χρώματα
-Ένας μαγικός κόσμος

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το iPad σας από εδώ, ενώ από τον Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμη και στο android store. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site www.zingyland.com.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v