Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Τι συμβαίνει με τον φονικό μύκητα Ένας ιδιαίτερα ανθεκτικός στα αντιβιοτικά μύκητας, έχει κάνει την παρουσία του σε νοσοκομεία της Αττικής.
Έως 600€ επιστροφή για το ρεύμα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης Αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής και επιστρέφεται αναδρομικά το 60% των πρόσθετων επιβαρύνσεων σε όλους τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.
Πατάς snooze στο ξυπνητήρι; Έχεις καλή κοινωνική ζωή Καλύτερη κοινωνική ζωή έχουν όσοι αναβάλλουν το πρωινό τους ξύπνημα, διαπιστώνει έρευνα που ρώτησε επίσης ανθρώπους τι θα αντάλλασσαν για λίγο έξτρα ύπνο.
Ομοφοβική επιστολή κατά των γκέι γάμων έστειλαν ιερείς στον Μητσοτάκη Επτά ιερείς υπογράφουν ομοφοβική επιστολή απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό, ενάντια στην καμπάνια «Πες το ναι» για το δικαίωμα όλων στον γάμο.
Η Γερμανία λέει στους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα για μέρες Να αρχίσουν να αποθηκεύουν τρόφιμα στα σπίτια καλεί η γερμανική κυβέρνηση τον κόσμο, στον απόηχο του πολέμου στην Ουκρανία. Αγχώθηκε κανείς;
Ανησυχία για την ηπατίτιδα στην Ελλάδα: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς Με αφορμή την έξαρση της νόσου σε παιδιά, ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι η χώρα είναι προετοιμασμένη για τα χειρότερα.
Στη Μύκονο ζητάνε από εργαζόμενους 26.000€ τη σαιζόν για μία γκαρσονιέρα Στούντιο των 26 τετραγωνικών νοικιάζεται για 12.000 ευρώ τον μήνα, σε απελπισμένους εργαζόμενους που θέλουν να δουλέψουν σαιζόν.
Αντισυλληπτικό χάπι για άνδρες ξεκινά δοκιμές σε 2 μήνες Το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι για άνδρες μπορεί να γίνει σύντομα γεγονός, καθώς οι πρώτες δοκιμές σε ποντίκια ήταν ενθαρρυντικές.
Τι μπορείς να πάθεις αν μασάς παγάκια Ένας οδοντίατρος ανέβασε στο Tik Tok βίντεο που θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το αν θα ξαναμασήσεις τα παγάκια από το ρόφημά σου – ή γενικά.
Γιατί πονάει η μέση μου; Νιώσατε ξαφνικά έναν πόνο στη μέση; Ποια είναι τα συχνότερα αίτια, πότε πρέπει να πάτε σε ειδικό και ποιες ασκήσεις βοηθούν.