Μαγιορκίνης: «262% αύξηση κρουσμάτων σημειώθηκε την τελευταία εβδομάδα» Ο Γκίκας Μαγιορκίνης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 την τελευταία εβδομάδα.
Πόση κάλυψη παρέχουν τα AstraZeneca, Pfizer, Moderna για τη «Δέλτα» Τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την κάλυψη των υπαρχόντων εμβολίων απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα.
Σύσταση για 2η δόση με mRNA σε όσους έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca Η Επιτροπή Εμβολιασμών της Γερμανίας συνέστησε σε όσους έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca να κάνουν τη δεύτερη δόση τους με Mrna εμβόλιο.
Δ. Σαρηγιάννης: «Τον Ιούλιο αρχίζει το τέταρτο κύμα» O Δημοσθένης Σαρηγιάννης προειδοποίησε ότι μέχρι τις 9 Ιουλίου θα βρισκόμαστε στην αρχή του τέταρτου κύματος της πανδημίας.
Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιστοποιητικό εμβολιασμού Ποιος δικαιούται να βγάλει το νέο πιστοποιητικό εμβολιασμού, ποια εμβόλια καλύπτει και πώς βγαίνει;
Βραβεύτηκε ελληνική πατέντα ταχείας διάγνωσης της σηψαιμίας Μια πρωτοποριακή συσκευή για την ταχύτερη διάγνωση της σηψαιμίας η οποία σχεδιάστηκε από το Αριστοτέλειο βραβεύτηκε από τον ΟΒΙ.
Προειδοποίηση ΠΟΥ για νέο κύμα επιδημίας Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε νέο κύμα επιδημίας του κορωνοϊού λόγω της χαλάρωσης των μέτρων στην Ευρώπη.
Στη μετάλλαξη Δέλτα, ο ένας μολύνει 9 και οι 9 μολύνουν 81 Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Εξαδάκτυλος μίλησε για την πολύ υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα κρούοντας τον κίνδυνο.
Τι σημαίνει γυναικοκτονία; Ψάξαμε τις απαρχές του όρου γυναικοκτονία και προσπαθήσαμε να αποσαφηνίσουμε όλα όσα σχετίζονται με αυτόν.
Ίσως χρειαστεί ενισχυτική δόση για το εμβόλιο της Johnson & Johnson Το ενδεχόμενο να υπάρξει ενισχυτική δόση για το εμβόλιο της Johnson & Johnson εξετάζουν ειδικοί λοιμωξιολόγοι.