Τι να κάνετε όταν οι ποδοσφαιρόφιλοι βλέπουν μπάλα

Ο σύντροφός σας κολλημένος στην τηλεόραση για να δει μπάλα. Εσείς ξενερωμένη. Μην πτοείστε και δείτε έναν σύντομο οδηγό επιβίωσης για την νύχτα τρόμου.
Τι να κάνετε όταν οι ποδοσφαιρόφιλοι βλέπουν μπάλα

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το σκηνικό γνώριμο: εκείνος θέλει να κάτσει μέσα και να δει στην τηλεόραση Champion’s League, εσείς δεν την παλεύετε… κάστανο και δεν έχετε καμία όρεξη να κάτσετε με τους φίλους του να ουρλιάζουν στα αυτιά σας.

Δεκτό και από την πλευρά του και από την πλευρά σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε εξίσου καλά λοιπόν;

Βγείτε για ποτάκι


Σταθερή αξία, ακόμα κι αν είναι καθημερινή. Μια μπαρότσαρκα για ποτάκι με τις φίλες είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη βραδιά. Σούπερ επιλογές για ωραία μουσική στο κέντρο, και εξίσου ωραίο κόσμο, το Clumsies στην Πραξιτέλους, το 7 Jokers, το Tranzistor, το Barret και το all time classic Drunk Sinatra. Δεν αποτελούν τις μόνες βέβαια. Τα μπαράκια του κέντρου είναι δεκάδες, όλο και κάποιο θα βρείτε που να ταιριάζει στο στιλ σας, αρκεί να μην έχει… τηλεοράσεις.

Πηγαίνετε για μασάζ
Εκείνος θα πιάνεται στον καναπέ παρέα με μια πίτσα, εσείς θα… ξεπιάνεστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Τι καλύτερο για Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ; Οι επιλογές που έχετε στην Αθήνα για χαλαρωτικό μασάζ με όλα τα κομφόρ είναι μπόλικες. Δείτε εδώ μερικές επιλογές και υπολογίστε για ένα ωριαίο χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα περί τα 20€ ανά συνεδρία.

Κανονίστε σουαρέ με ταινία


Είτε στο σπίτι σας (αρκεί να βρίσκεστε σε διαφορετικά δωμάτια) είτε στο σπίτι φίλης, το σουαρέ με ταινία, φαγητό και αλκοόλ είναι μια εγγυημένα καλή επιλογή που θα μπορούσατε βέβαια να κανονίσετε οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας. Με μια σύντομη ματιά στο πρόγραμμα της TV πέρα από καλτ Σάντρα Μπούλοκ και «Παγιδευμένη στο Δίκτυο» δεν έχετε και πολλές επιλογές λόγω της βραδιάς. Δεν έγινε και κάτι. Βουρ στο βίντεο κλαμπ και ενοικίαση ταινίας. Από νέες κυκλοφορίες, ευχάριστη και ανάλαφρη επιλογή αποτελεί το Θέλεις ή δεν θέλεις; με τη Σοφί Μαρσώ, όπως επίσης και το While We are Young με τον Μπεν Στίλερ.

Πηγαίντε θέατρο/σινεμά
Λέξη άγνωστη ίσως για τον ποδοσφαιρόφιλο φίλο σας, το θέατρο είναι μια καλή επιλογή για ψυχαγωγική έξοδο μια βραδιά σαν και αυτή. Όσον αφορά την παράσταση, έχετε αρκετές επιλογές. Ενδεικτικά αναφέρουμε, το Θεό της Σφαγής, το Γλυκό Πουλί της Νιότης και τις Σκοτεινές Γλώσσες. Περισσότερες ιδέες για θέατρο εδώ

Όσον αφορά το σινεμά, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε οπωσδήποτε για… Αστακό. Μη φοβού τον Λάνθιμο, ακόμα και αν μισήσατε τον Κυνόδοντα. Ο «Αστακός» είναι μεν στο γνώριμο σουρεάλ στιλ του σκηνοθέτη, όμως είναι πέρα για πέρα βατή ταινία και μιλά για τον έρωτα όπως λίγες ελληνικές και διεθνείς παραγωγές. 

Κοιμηθείτε αλλού
Στην μάνα σας, την αδερφή σας, τον κολλητό σας (straight και μη)… Οπουδήποτε θεωρείτε ότι θα περάσετε καλά, θα χαλαρώσετε και ενδεχομένως θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες κουβέντες με κάποιον που έχετε να δείτε καιρό. Και εδώ φυσικά ισχύει το «αράζουμε και βλέπουμε ταινία/τρώμε/πίνουμε κτλ.».

Αράξτε μόνες σας

Πόσο καιρό έχετε να το κάνετε;

.

.

.

.

.

.

Εντάξει μην το πολυσκέφτεστε. Αν η τελευταία φορά ήταν… προ Χριστού, τότε αυτή η βραδιά είναι εκείνη που περιμένατε. Πάρτε ένα καλό κρασί, ανοίξτε το αγαπημένο σας βιβλίο, χαλαρώστε, βάλτε μουσική και ευχαριστηθείτε τις λίγες ώρες ησυχίας που σας έχουν μείνει και είναι δικαιωματικά δικές σας. Αξία ανεκτίμητη.

Δείτε ποδόσφαιρο
Ναι, προφανώς το άρθρο είναι για να κάνετε κάτι ενώ οι άντρες βλέπουν μπάλα, όμως αν όλα τα παραπάνω δεν σας καλύπτουν τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να μάθετε επιτέλους τι είναι το οφσάιντ.

Καλή διασκέδαση!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v