Τι να κάνω στα γενέθλιά μου;

Δεν ξέρετε πώς να γιορτάσετε την πιο ιδιαίτερη – για εσάς – ημέρα του χρόνου; Έχουμε μερικές όμορφες ιδέες για την ημέρα των γενεθλίων σας.
Τι να κάνω στα γενέθλιά μου;
Ημέρα γενεθλίων. Ημέρα γιορτής για την πλειοψηφία του κόσμου, ημέρα «ξενέρας» για όσους βλέπουν τον χρόνο να τους περνά ωσάν οδοστρωτήρας. Ανεξάρτητα από το ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκετε – ευελπιστούμε στην πρώτη – στηρίζουμε εμπράκτως την άποψη ότι τα γενέθλιά σου θα πρέπει να τα γιορτάζεις έτσι ώστε πρωτίστως να περάσεις εσύ καλά.

Και με αυτό το μότο στο μυαλό μας, προτείνουμε μερικές όμορφες ιδέες για την ημέρα που θα σβήσετε κεράκια.

Πηγαίνετε για ελεύθερο κάμπινγκ
Κλείστε υπολογιστές, αφήστε τηλέφωνα πίσω (αν τολμάτε), αποσυνδεθείτε από τον κόσμο, πάρτε 2-3 φίλους ή το έτερον ήμισυ ή… κανέναν και πηγαίντε για ελεύθερο κάμπινγκ, απολαμβάνοντας κάποιο μοναδικό τοπίο. Ιδανική και κοντινή επιλογή: το Αγκίστρι.

Πάρτε τους δρόμους
Όχι έτσι στο άσχετο, προγραμματισμένα και με κατεύθυνση. Road Trip λέγεται και αν δεν το έχετε δοκιμάσει… χάνετε. Αυτό που θα κερδίσετε είναι, όπως θα έγραφε ο Καβάφης, το ωραίο ταξίδι. Πάρτε ιδέες για κοντινά road trips από εδώ.

Θεμάτικο πάρτι
Ποιος είπε ότι μόνο στις αποκριές μπορείτε να στήσετε ένα θεματικό πάρτι με σινεφίλ ή οποιαδήποτε άλλη αφορμή; Τα γενέθλιά σας είναι μια χαρά αφορμή για να αποφασίσετε ένα θέμα που σας ιντριγκάρει π.χ. 80s – 90s style, horror, καρτούν και να προγραμματίσετε ένα πάρτι με βάση αυτήν την θεματική ζητώντας από καλεσμένους να ντυθούν ανάλογα και επιλέγοντας την κατάλληλη μουσική επένδυση.

Life is a beach
Καιρού επιτρέποντος προλαβαίνετε ακόμα να στήσετε το δικό σας «παραλιακό» πάρτι σε κάποια από τις κοντινές παραλίες της Αττικής ή να κλείσετε τραπέζι(α) σε κάποιο από τα μπαράκια που τις κατακλύζουν και εγγυώνται μουσική αρκετών ντεσιμπέλ, cocktails και όμορφες παρουσίες. Στην πρώτη περίπτωση η οργάνωση είναι λίγο «μανίκι» μιας και θα πρέπει εσείς να τρέξετε για μουσική, ποτά και γενικά για το όλο στήσιμο εσείς, ενώ στη δεύτερη απλά τα... βρίσκετε έτοιμα, όμως το κόστος ανεβαίνει σημαντικά.  

Κάτι για τον εαυτό σας
Κανείς δεν θα σας πει "παρτάκι" ή θα σας κατηγορήσει αν αποφασίσετε στην σπέσιαλ αυτή μέρα να μην δείτε κανέναν και να χαλαρώσετε μόνοι σας. Τώρα το «χαλαρώσετε» μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αναλόγως με το τι σας χαλαρώνει: μια βραδιά με σπιτικό λιώσιμο, πίτσα μπύρα και παρακολουθήση μαγνητοσκοπημένων καλύτερων στιγμών του CL ή του Sex and the City; Επίσκεψη σε κάποιο spa και μούλιασμα σε πισίνα και χαμάμ; Μασάζ; Εσείς αποφασίζετε.

Βραδιά καραόκε
Σταθερή αξία για παρεΐστικη διασκέδαση. Εγγυημένα. Μαζέψτε την παρέα, κλείστε θέση σε κάποιο μαγαζί που να διοργανώνει τέτοιες βραδιές και το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν οι φωνητικές σας χορδές δεν μοιάζουν σε τίποτα με του Λούτσιο Ντάλα, η βραδιά θα κυλίσει άψογα και με μπόλικο χαβαλέ.

Σκίστε τους αιθέρες
Όταν κοιτάς από ψηλά, μπορεί η Αθήνα να μην μοιάζει ακριβώς ζωγραφιά, σίγουρα όμως φαίνεται εντυπωσιακή. Και γιατί λοιπόν να μην ζήσετε αυτήν την εμπειρία την πιο σημαντική – για εσάς – ημέρα του χρόνου; Η αερολέσχη Μεσογείων, για παράδειγμα προσφέρει δοκιμαστική πτήση μισής ώρας ενώ διάφορα πακέτα προσφέρει και το Days 4 U.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v