«Λιντσάρετέ τον»: Η φράση του Καμμένου που άναψε φωτιές

«Θύελλα» έχει προκαλέσει η προτροπή του Πάνου Καμμένου προς τους κατοίκους του Αριστοτέλη Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχό τους.
«Λιντσάρετέ τον»: Η φράση του Καμμένου που άναψε φωτιές
Πολιτικό σκάνδαλο έχει προκληθεί με την φράση «λιντσάρετέ τον» που ξεστόμισε ως προτροπή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προς κατοίκους χωριού της Χαλκιδικής, για να τους "συμβουλεύσει" με ποιον τρόπο να αντιμετωπίσουν τον δήμαρχό τους.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, και μετά την ομιλία του βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Όταν οι πολίτες του έθεσαν το ζήτημα των ορυχείων χρυσού στην περιοχή τους, εκείνος τους απάντησε, λέγοντας για τον δήμαρχό τους: «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον».

Μάλιστα, οι ίδιοι οι κάτοικοι του δήμου, μέσω της Πρωτοβουλίας «Πολίτες Δήμου Αριστοτέλη» έδωσαν στην δημοσιότητα το σχετικό video στο οποίο ακούγονται οι προτροπές Καμμένου, ενώ παράλληλα το συνόδευσαν με δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει θέση με ανακοίνωσή του για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» και «φασίζουσα» την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ο Πάνος Καμμένος απάντησε λέγοντας τα εξής: «Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου».

Δείτε την φράση που άναψε φωτιές στα τελευταία 25 δευτερόλεπτα του παρακάτω video:
 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v