Ο τροχονόμος, η Ολυμπιακή φλόγα και η… Macarena!

Τι συμβαίνει όταν ένα ολόκληρο ενθουσιώδες πλήθος που περιμένει την Ολυμπιακή φλόγα σε καλεί να χορέψεις; Το κάνεις, και μάλιστα με απολαυστικό τρόπο, και γίνεσαι το μεγαλύτερο trend του Youtube. Ακόμη κι αν είσαι… τροχονόμος. Δείτε το video.
Ο τροχονόμος, η Ολυμπιακή φλόγα και η… Macarena!
Έχει ξημερώσει η 62η ημέρα της Λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής φλόγας, ο ήλιος λάμπει –αν μπορούμε να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο για τον ήλιο της Βρετανίας- και εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στους δρόμους της περιοχής Sevenoaks, για να υποδεχτούν την Ολυμπιακή φλόγα που θα περνούσε εκείνη την ημέρα από την περιοχή στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας των Αγώνων.

Οι «οικοδεσπότες» έχουν επιφορτιστεί με τον ρόλο των διασκεδαστών του κοινού που περιμένει την φλόγα, και γι’ αυτόν τον σκοπό είναι εφοδιασμένοι με μικρόφωνο και πολλά τραγούδια.

Εκείνη την στιγμή, περνά από μπροστά τους ένας τροχονόμος με την μοτοσυκλέτα του, και το πλήθος τον σταματά. Παρακινημένοι από τους παρουσιαστές, οι θεατές αρχίζουν να φωνάζουν το όνομά του (Ματ, για να ικανοποιήσουμε την περιέργειά σας), καλώντας τον να χορέψει. Εκείνος κοντοστέκεται προς στιγμήν, αλλά μόλις αντιλαμβάνεται πως ένα ολόκληρο πλήθος «ψάλλει» το όνομά του, «μαλακώνει» και αποφασίζει να τους χαρίσει έναν… απενοχοποιημένο χορό με απολαυστικές φιγούρες.

Κάποιος από τους θεατές φρόντισε να καταγράψει τον χορό του τροχονόμου Ματ με το κινητό του, κι έτσι, έφτασε ως εμάς το παρακάτω video, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει 140.000 views στο YouTube, και έχει κάνει τον νεαρό αστυνομικό εξαιρετικά δημοφιλή. Πατήστε play και απολαύστε τον χορό του!



Πηγή: Telegraph
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v