Η Times Square της Νέας Υόρκης βάφτηκε… ελληνική

Ο ελληνικός τουρισμός κατακτά το κέντρο της Νέας Υόρκης, αφού χάρη στην πρωτοβουλία τριών Ελλήνων, που συγκέντρωσαν από εθελοντές τα απαραίτητα χρήματα, οι ομορφιές της Ελλάδας θα προβάλλονται επί έναν μήνα στην κεντρικότερη πλατεία του «Μεγάλου Μήλου». 
Η Times Square της Νέας Υόρκης βάφτηκε… ελληνική
Άρωμα Ελλάδας από αυτή την Παρασκευή θα απολαμβάνουν οι Νεοϋορκέζοι, καθώς η Times Square γέμισε με εικόνες από την Ελλάδα, αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας τριών Ελλήνων για να προωθήσουν τον τουρισμό της χώρας. 

Από την 23η Μαρτίου και για έναν μήνα, οι συνθέσεις της καμπάνιας που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, θα φιγουράρουν και θα εναλλάσσονται σε τεράστια υπαίθρια ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα στην γνωστή πλατεία, καλώντας τους Αμερικανούς, αλλά και όλους τους επισκέπτες της πόλης να έρθουν στην Ελλάδα για να γνωρίσουν τις ομορφιές της. 


Η πρωτοβουλία ανήκει στην ομάδα «Up Greek Tourism» των Γιώργου Κλειβοκιώτη, Στάθη Χαϊκάλη και Ονίκ Πανλαντζιάν, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την δύναμη των social media και μέσω της διαδεδομένης πλέον τακτικής του crowd funding συγκέντρωσαν… φασούλι το φασούλι, 20.000 δολάρια, τα οποία και διέθεσαν για την συγκεκριμένη καμπάνια. 

Από τους εθελοντές που συνεισέφεραν εθελοντικά τον οβολό τους, οι μισοί προέρχονται από χώρες του εξωτερικού, ενώ την σχεδιαστική επιμέλεια των καταχωρήσεων, που εικονίζουν γνωστές ελληνικές φιγούρες, οι οποίες σχηματίζονται από φωτογραφίες εκατοντάδων ανθρώπων και παραπέμπουν σε profile pictures του Facebook, είχε ο Χάρης Τσεβής. 

Η καμπάνια θα προβάλλεται για εξήντα δευτερόλεπτα, τέσσερις φορές την ώρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στην Times Square.

Πηγή: Euro2day.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v