Δύο ληστές στο πλευρό του νόμου!

Η απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία δύο ληστών που κατέδωσαν στην αστυνομία ένα 54χρονο, όταν διαπίστωσαν ότι CDs που είχαν κλέψει ύστερα από διάρρηξη σε κτίριο της ιδιοκτησίας του, περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Δύο ληστές στο πλευρό του νόμου!
Υπάρχουν «κακοί» στους οποίους η αστυνομία χρωστάει μεγάλη χάρη. Αυτή είναι η απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία δύο ληστών που κατέδωσαν στους αστυνομικούς ένα 54χρονο, όταν διαπίστωσαν ότι CDs που είχαν κλέψει ύστερα από διάρρηξη σε κτίριο της ιδιοκτησίας του, περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε ανακοίνωσή του, το Αστυνομικό Τμήμα της κομητείας Merced αναφέρει ότι τον προηγούμενο μήνα, δύο εισβολείς διέρρηξαν μία αποθήκη που ανήκει στον Kraig Stockard, στο Δελχί της Καλιφόρνιας, και πήραν τους ψηφιακούς δίσκους που βρήκαν εκεί. Όταν οι ληστές έβαλαν τα CDs στον υπολογιστή τους και είδαν ότι περιείχαν παράνομο υλικό, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αρχές έβγαλαν ένταλμα έρευνας και κατέσχεσαν από το σπίτι του κατηγορούμενου 3 υπολογιστές και 3 laptops. H αστυνομία δήλωσε ότι εντόπισε χιλιάδες φωτογραφίες και ταινίες παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Stockard συγκέντρωνε το σχετικό υλικό από το 2004.

Ο Stockard παραδέχτηκε την κατοχή του πορνογραφικού υλικού, αλλά δεν θέλησε να ομολογήσει την ποσότητά του. Συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέθεσε εγγύηση 25.000 δολαρίων.

Όσο για τους κακοποιούς-«ήρωες», ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος, δεν συνελήφθησαν για τη ληστεία, ωστόσο η υπόθεσή τους έχει παραπεμφθεί στη Γενική Εισαγγελία της κομητείας Merced.

Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v