Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ!

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχασε στοίχημα από YouTubers και στο Γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο, στήθηκε heavy metal συναυλία γιατί έτσι πάνε αυτά
Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ!

Τον λόγο μας και τα στοιχήματά μας πρέπει να τα τιμούμε. Όλοι το ξέρουν αυτό, είτε μιλάμε για απλούς πολίτες είτε για προέδρους κρατών. Για αυτόν τον λόγο ο Εμανουέλ Μακρόν δεν δίστασε να φιλοξενήσει μια heavy metal συναυλία στο προεδρικό μέγαρο της χώρας του, ύστερα από στοίχημα που έχασε από τους McFly και Carlito.

Οι δύο γνωστοί κωμικοί και YouTubers είχαν στοιχηματίσει με τον Μακρόν πως εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα τους άφηνε να στήσουν μια heavy metal συναυλία στο μέγαρο των Ηλυσίων.

Οι McFly και Carlito οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Γαλλία μιας και ακολουθούνται από 6,5 εκατομμύρια ανθρώπους κατέγραψαν σε βίντεο τη συναυλία που «τράνταξε» το Ελιζέ και τη δημοσίευσαν στο κανάλι τους, μετρώντας ήδη πάνω από οκτώ εκατομμύρια views.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v