Το Facebook μπλόκαρε την Έλενα Ακρίτα για 30 μέρες

Το Facebook αφαίρεσε τη δυνατότητα δημοσιεύσεων και σχολιασμού από την Έλενα Ακρίτα για 30 μέρες για παραβίαση των όρων παρενόχλησης κι εκφοβισμού.
Το Facebook μπλόκαρε την Έλενα Ακρίτα για 30 μέρες
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Έλενα Ακρίτα και τους χιλιάδες ακολούθους της στα social media μιας και το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό της για παραβίαση των κανόνων χρήσης του.

Η δημοφιλής πλατφόρμα αφαίρεσε από τη γνωστή δημοσιογράφο τη δυνατότητα των δημοσιεύσεων όπως και των δημόσιων σχολίων για 30 μέρες, με το σκεπτικό ότι οι προηγούμενες δημοσιεύσεις και τα σχόλια της δεν ακολουθούσαν τους κανόνες του Facebook αναφορικά με την παρενόχληση και τον εκφοβισμό

Αναλυτικά ακολουθεί η ανακοίνωση του facebook πάνω από απάντηση της Έλενας Ακρίτας σε σχόλιο:

«Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι' αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς».

Η Έλενα Ακρίτα σε άρθρο της στο news247, έγραψε πως μόνο τυχαίο δεν θεωρεί το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της στο Facebook, στέλνοντας την ευγνωμοσύνη της σε όσους τη στηρίζουν, κλείνοντας ως εξής.

«Είμαι ευγνώμων βαθύτατα, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη από χτες το βράδυ, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια που πορευόμαστε χέρι χέρι. Είμαστε μαζί κι είμαστε πολλοί. Τον φόβο μας να έχουν. Γιατί ο ποιητής τα λέει καλύτερα από εμάς.

«Μάς φοβοῦνται, ἀγάπη μου,

καὶ ὅταν μᾶς σκοτώνουν

νεκροὺς μᾶς φοβοῦνται πιὸ πολύ.»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v