Ο Μπέρνι Σάντερς μαζεύει λεφτά από τα meme του για καλό σκοπό

Ο Γερουσιαστής της καρδιάς μας εκμεταλλεύεται το καλύτερο meme του 2021 και προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο Μπέρνι Σάντερς μαζεύει λεφτά από τα meme του για καλό σκοπό

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πανζουρλισμός meme με την εμφάνιση του Μπέρνι Σάντερς στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Εκεί ο Μπέρνι της καρδιάς μας καθισμένος όπως ήταν κι έβρισκε ζεστασιά στο χουχουλιαστό μπουφάν του και τα διάσημα πλέον πλεκτά γάντια του, έφτιαξε τη viral ιστορία του 2021, χαρίζοντας μας ορισμένα ξεκαρδιστικά meme, από μερακλήδες και μύστες του είδους.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ειδικό app, ώστε να καθίζεις τον αγαπητό και υπερβολικά συμπαθή Μπέρνι, οπουδήποτε κι αν σκεφτείς. Οι viral διαστάσεις που πήρε το meme του, πήγαν το καφριλίκι σε άλλο Level, απολαμβάνοντας τρομερά εμπνευσμένες δουλειές.

Ο Σάντερς δεν φαίνεται να θορυβήθηκε από τον διαδικτυακό ντόρο που προέκυψε, ούτε μάλιστα να ξίνισε ή να έβγαλε  στην επιφάνεια τα γνωστά κόμπλεξ του πολιτικού κόσμου. Ίσα, ίσα όπως ανέφερε στο CNN, το απόλαυσε, βρίσκοντας πολλά από τα memes εξαιρετικά  διασκεδαστικά. Εκτός αυτού επωφελήθηκε της τρέλας που επικράτησε με την εμφάνιση του, με αποτέλεσμα να πουλά μπλουζάκια με φωτογραφίες από αυτή στο eshop που υπάρχει στο site της καμπάνιας του.

Όπως μπορείς να καταλάβεις τα μπλουζάκια εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού, δίνοντας στον Μπέρνι τη δυνατότητα να διαθέσει το μεγάλο ποσό που συγκεντρώθηκε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα φούτερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα. Επομένως, φαίνεται ότι είναι κάτι καλό, όχι μόνο κάτι αστείο».

Παράλληλα έχει κάνει παγκοσμίως γνωστή την Τζεν Έλις, τη δασκάλα που του έφτιαξε το 2016 τα υπέρ-διάσημα πια γάντια του, με την τελευταία να χρησιμοποιεί για αυτά, ένα παλιό πουλόβερ και ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Η Έλις βομβαρδίστηκε με πάνω από 6000 αιτήματα για παραγγελίες σε λίγες ώρες, τις οποίες προφανώς και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει. Αντ’ αυτού δήλωσε «Ειλικρινά, δεν το κάνω αυτό πλέον. Κολακεύομαι που τα θέλουν, αλλά υπάρχουν πολλοί που τα πουλάνε στο Etsy (πλατφόρμα όπου πωλούνται χειροποίητες δημιουργίες από όλον τον κόσμο), οπότε ελπίζω ότι ο κόσμος θα έχει δουλειά».

Με λίγα λόγια ο Μπέρνι τα κατάφερε μια χαρά. Από εμάς είναι ναι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v