Τέλειες ιδέες για να #μένουμεσπίτι

Η καραντίνα μας έκλεισε στα σπίτια μας, όμως μπορούμε να περάσουμε καλά κεκλεισμένων των θυρών.
Τέλειες ιδέες για να #μένουμεσπίτι

Μπορούμε να περάσουμε ωραία στην καραντίνα; Διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται. Από σπιτικό μποτέ, μέχρι άσκηση για ευεξία και μαγειρέματα ιδού μερικές ωραιότατες ιδέες για να #μένουμεσπίτι.

Μαραθώνιοι ταινιών/σειρών

Καλαμποκάκι στην κατσαρόλα για ποπ κορν, χαμήλωμα στα φώτα, κρασί στο τραπέζι και μια ωραιότατη ταινία στην οθόνη, ή μια σεζόν σειράς μονορούφι. Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, δείτε εδώ μερικές τέλειες σειρές στο Netflix που θα σας βάλουν σε σκέψεις, και εδώ μερικές πραγματικά πανέμορφες ταινίες. 



Cocooking όπως cocooning

Αν πάντα θέλατε να πειραματιστείτε με τις ικανότητές σας στο μαγείρεμα, τώρα είναι η περίοδος να το επιχειρήσετε. Τι έχετε να χάσετε; Όσο για τις συνταγές, εμείς είμαστε εδώ: Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε αυτήν εδώ τη στήλη της αγαπημένης μας Αγάπης. 

Κεράσει κοκτειλάκι;

Πάνε τα μπαράκια με τα αγαπημένα μας κοκτέιλ προς το παρόν, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει από το να πειραματιστείτε με αλκοόλια τα οποία έχετε ήδη στο σπίτι. Δείτε εδώ μερικές ωραίες συνταγές με ρακή ή τσίπουρο και εδώ μερικές πιο «ψαγμένες» και εντυπωσιακές. 

Θα κάνουμε πουσαπς;

Παραδεχτείτε το, όσο μένετε μέσα, τόσο περισσότερο θα τρώτε, και θα κάθεστε. Μήπως θα ήταν καλό, λέμε τώρα, να κάνετε και λίγη άσκηση; Καθίσματα, προβολές, πουσάπς, ό,τι μπορείτε αρκεί να «ξυπνήσετε» λίγο τους μυς σας. Αν μάλιστα έχετε εξοπλισμό, δείτε εδώ μερικά προγράμματα για το σπίτι. 



Ομμμμ…

Λίγη χαλάρωση όλοι τη χρειαζόμαστε τις ζόρικες τούτες μέρες. Τι θα λέγατε λοιπόν για λίγη γιόγκα; Μη φοβάστε, δεν σας λέμε να κάνετε ανάποδες στηρίξεις. Απλά, βασικά πράγματα για να ηρεμήσετε λίγο και να χαλαρώσετε τους μυς σας. Δείτε εδώ μερικές βασικές ασκήσεις γιόγκα και pilates. 

Μαθήματα online

Κηπουρική, φωτογραφία, πλέξιμο, διδασκαλία τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης… Ώρα να ανακαλύψετε τον «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα του διαδικτύου μέσα από ιστοσελίδες που παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Δείτε εδώ μερικές. 

Επιτραπέζια διασκέδαση

Κάποιοι θα εθιστούν, κάποιοι θα νευριάσουν, αλλά όλοι θα περάσετε καλά. Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν εγγύηση για να ζωντανέψει μια βραδιά με αρκετό… αθέμιτο ανταγωνισμό, αλλά και γέλια και φωνές. Δείτε εδώ μερικές προτάσεις για σούπερ επιτραπέζιες βραδιές. 

Κοριτσίσικες υποθέσεις

Το άγχος και η κούραση «σπάσανε» την επιδερμίδα σας; Διοργανώστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα περιποίησης, κάνοντας σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Δείτε εδώ μερικές απλούστατες συνταγές για να φτιάξετε εύκολα και (κυρίως) οικονομικά θαυματουργές μάσκες που θα κάνουν το δέρμα σας να ακτινοβολεί. 

Ατελείωτο gaming

Ξεφορτωθείτε όλο σας το άγχος, ξεσπώντας πάνω στο χειριστήριό σας και βάλτε κόντρες με τους φίλους σας στα videogames σε online αναμετρήσεις. Δείτε εδώ τα πιο «χοτ» παιχνίδια αυτήν την περίοδο και ξεκινήστε τις παραγγελίες. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v