ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πού θα δω ελληνικές σειρές δωρεάν;

Το YouTube είναι γεμάτο με ελληνικές σειρές, από παλιές μέχρι σούπερ καινούριες, για να καείς μέσα στην καραντίνα.

Πού θα δω ελληνικές σειρές δωρεάν;

Καραντίνα, λοιπόν, και αν βρέθηκες με περισσότερο ελεύθερο χρόνο απ’ ό,τι μπορείς να διαχειριστείς, η λύση είναι μία: να «καείς» στις σειρές. Κι αν έχεις λιώσει ήδη το Netflix, ή βαρέθηκες τον πολύ υπότιτλο, ώρα να το γυρίσουμε στα ελληνικά.

Το Ίίντερνετ, ευτυχώς, δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ο καλύτερός μας φίλος.

Ξεκινάμε με το πιο βασικό, το πιο ευχάριστο, το πιο αειθαλές. Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς.


Έπειτα, δεν γίνεται κάψιμοχωρίς την πιο… καμένη σειρά που υπήρξε ποτέ (όσες φορές κι αν την έχεις ξαναδεί), τα Εγκλήματα.


Στο κανάλι του ΑΝΤ1 στο YouTube, θα βρείς έτοιμες και οργανωμένες σε playlists μερικές δραματικές και λίγες περισσότερες κωμικές σειρές από την ιστορία του καναλιού—με πιο σημαντική παρουσία, ίσως, για τριακοσιοστή φορά, Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Αντιστοίχως, στην επίσημη σελίδα του Mega υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός κωμικών σειρών για παρακολούθηση, αλλά με πολύ δυνατές συμμετοχές για κάψιμο, όπως οι Σαββατογεννημένες και το Παρά Πέντε (και γιατί να μην είναι η καραντίνα αφιερωμένη στον Καπουτζίδη;), ή το Κάτι τρέχει με τους δίπλα, και το άλλο, ιδανικό για θεματικούς μαραθώνιους, οι 7 Θανάσιμες Πεθερές. Επίσης, παίζουν και πολλά από τα πιο δημοφιλή καθημερινά σήριαλ του καναλιού, αν έχετε όρεξη να θυμηθείτε το Βέρα στο δεξί.

Λείπει, όμως, το Δυο Ξένοι, και είναι κρίμα.


Πολύ σημαντική σειρά για χουχούλιασμα, επίσης, είναι τα Υπέροχα Πλάσματα.


Και, μιλώντας για Alpha, το κανάλι του στο YouTube έχει κι αυτό αρκετές σειρές, μεταξύ άλλων τα πάντα bingeable Δέκατη Εντολή και Κόκκινο Κύκλο, την υπέροχη σειρά Το Δέκα, όπως και το σούπερ επιτυχημένο Τατουάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
 
"

Γιώργος Σεφέρης

  • -1945: Τίθεται σε ισχύ ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών. (Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ)

    -1963: Η Σουηδική Ακαδημία τιμά τον Γιώργο Σεφέρη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, «για το υπέροχο λυρικό ύφος του, που είναι εμπνευσμένο από ένα βαθύ αίσθημα για το ελληνικό πολιτιστικό ιδεώδες».


© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2