TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (1-6/7)

Μάνο Χατζιδάκι, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Leonardo Di Caprio, πολλές επαναλήψεις και μια στρατιά ελλήνων σταρ περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (1-6/7)
του Γιώργου Κόκουβα

Τα κανάλια μπαίνουν για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιριού και αν μέχρι τώρα οι επαναλήψεις κάλυπταν σημαντικό μέρος του prime time, από αυτή την εβδομάδα πλησιάζουν το… 100%. Παρακάτω, παραθέτουμε τις ταινίες, τις λιγοστές εκπομπές που δεν ολοκλήρωσαν ακόμη την σεζόν αλλά και κάποιες… εκπλήξεις από τα παλιά που επιστρέφουν από την 1η Ιουλίου.

*Πρωταγωνιστές, Δευτέρα στις 22.30, Mega 
«Ο Μάνος που δεν ακούγαμε» είναι ο τίτλος του σημερινού έκτακτου (και τελευταίου για φέτος) επεισοδίου των Πρωταγωνιστών του Σταύρου Θεοδωράκη, που ευτυχώς, θα αφήσει κατά μέρους τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και θα επιτρέψει στον Μάνο Χατζιδάκι να μιλήσει από μόνος του, μέσα από σπάνια αποσπάσματα από το αρχείο που παραχώρησαν για τις ανάγκες της εκπομπής ο γιος και οι στενοί φίλοι του Χατζιδάκι. Θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Χατζιδάκις, Άρης Δαβαράκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελένη Ζιώγα.

*Ματωμένο Διαμάντι, Δευτέρα στις 22.00, STAR 
Ο Leonardo Di Caprio και η Jennifer Connely μπλέκουν σε μια σκοτεινή υπόθεση λαθρεμπορίου διαμαντιών, και βρίσκονται στην μαύρη ήπειρο όπου η εξόρυξη διαμαντιών μεταφράζεται σε αιματοκύλισμα του ντόπιου πληθυσμού. Ενδιαφέρουσα ταινία με συγκινητικές στιγμές και δυνατές ερμηνείες.

*Αυθαίρετοι, καθημερινά στις 17.10, Mega 
Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την πρώτη προβολή τους, οι Αυθαίρετοι επιστρέφουν καθημερινά στο Mega, γεγονός που αποτελεί έκπληξη, αφού το κανάλι δεν μας συνήθισε σε επαναλήψεις της συγκεκριμένης θρυλικής σειράς, όπως έκανε με άλλες κωμωδίες των αρχών των ‘90s. Οι φαν της καλτ ρετρό τηλεόραση, ανοίξτε τους δέκτες σας στις 17.10.

*Η Αλίκη στο Ναυτικό, Σάββατο στις 21.15, ANT1 
Η καθιερωμένη θέση του παλιού ελληνικού σινεμά της εβδομάδας πηγαίνει δικαιωματικά στην ρομαντική κωμωδία με το δίδυμο Δημήτρης-Αλίκη, τα πιο… ποπ τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και τις δυνατές κωμικές ερμηνείες, όπως αυτή του Λάμπρου Κωνσταντάρα που βλέπει την κόρη του να… στρατολογείται για χάρη ενός εκ των δοκίμων του.

*MAD VMA, Κυριακή στις 21.15, ANT1 
Το μουσικό γεγονός της χρονιάς της mainstream ελληνικής σκηνής έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες και θα μεταδοθεί για πρώτη φορά την Κυριακή στον ANT1. Τα μουσικά βραβεία MAD κλείνουν τα 10 χρόνια τους, και όπως μας συνηθίζουν κάθε χρόνο, παραδίδουν βραβεία εν μέσω δυνατών ντουέτων, ειδικά γραμμένων για την περίσταση, που θα γίνουν εγγυημένα τα hits του καλοκαιριού.

*Two and a half men, καθημερινά στις 21.00, ALPHA 
Ο ALPHA εξασφάλισε την δέκατη σεζόν μίας από τις δημοφιλέστερες αμερικανικές κωμωδίες και ποντάρει σε αυτήν το prime time του. Πρόκειται για τα νέα επεισόδια με τον αντικαταστάτη του Charlie Sheen, Ashton Kutcher στον ρόλο του Γουόλντεν, που συγκατοικεί με… την τρέλα στην έπαυλή του και μπλέκει σε περίεργες περιπέτειες.

*Ξένες ταινίες, καθημερινά στις 22.00, ALPHA 
Κάθε βράδυ, μετά τη σειρά Two and a Half Men, ο ALPHA θεσπίζει ώρα για σινεμά (καθημερινά στις 22.00). Μία από τις πιο ευχάριστες επιλογές αυτής της εβδομάδας είναι η ταινία που προβάλλεται την Τετάρτη, το Drop Dead Gorgeous. Πρόκειται για χαλαρή κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από έναν διαγωνισμό ομορφιάς, με διαλεχτό καστ που περιλαμβάνει τους Έλεν Μπάρκιν, Κίρστεν Ντανστ, Έιμι Άνταμς και Μπρίτανι Μέρφι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v