TV: Οι πρώτες μεταγραφολογίες για την επόμενη σεζόν

Μεταγραφές, νέες σειρές και εκπομπές, επιστροφές, καταστροφές και φήμες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Λέτε να είναι καλύτερη από την φετινή;
TV: Οι πρώτες μεταγραφολογίες για την επόμενη σεζόν
Με τρία κανάλια λιγότερα, μια «ΝΕΡΙΤ» στα σκαριά και ελαφριά ταμεία στους εναπομείναντες ιδιωτικούς σταθμούς, η επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται αρκετά στεγνή, αλλά σίγουρα όχι χειρότερη από την φετινή, γιατί ο πάτος είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να ξεπεραστεί. Κι αν κρίνουμε από τις πρώτες ειδήσεις, μεταγραφές, αναθέσεις, φήμες και σκέψεις των καναλιών για την νέα σεζόν, σίγουρα έχουμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο – ή έστω διαφορετικο – από Σεπτέμβριο.

*Η σειρά του Λάκη Λαζόπουλου
Το «Τσαντίρι» έριξε αυλαία για φέτος, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την σειρά την οποία έχει στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για διασκευή της παλιάς σειράς «Ορκιστείτε Παρακαλώ» με τίτλο «Διά Ταύτα», στην οποία φημολογείται πως θα πρωταγωνιστήσει, εκτός από τον ίδιο τον Λαζόπουλο, και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

*Η επιστροφή του Πρωινού Καφέ
Ήταν το… αρχαιότερο πρωινάδικο της ελληνικής τηλεόρασης, μέχρι που έριξε αυλαία πριν λίγα χρόνια μετά από απανωτές αποτυχημένες σεζόν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι ιθύνοντες του ANT1 ετοιμάζουν την επάνοδό του. Οι φήμες που ήθελαν την Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει την παρουσίαση διαψεύσθηκαν, ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένονται τα ονόματα των παρουσιαστών, καθώς και το αν θα παραμείνει το όνομα «Πρωινός καφές».

*Η Πόπη Τσαπανίδου στο STAR
Άλλη μια ένδειξη της στροφής του STAR προς την ενημέρωση, μετά την συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το συμβόλαιο της Πόπης Τσαπανίδου με τον σταθμό ενισχύει την πρωινή ζώνη του. Επιπλέον, η παρουσιάστρια εξελίσσεται σε τηλεπερσόνα της χρονιάς, καθώς πολλοί σταθμοί «σφάχτηκαν» στα πόδια της μέχρι να πει το «ναι» στο STAR.

*Η αποχώρηση(;) της Ελένης Μενεγάκη
Οι σχέσεις Μενεγάκη-ALPHA κινούνται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς η μείωση του μισθού της αποτελεί μεγάλο αγκάθι για τις διαπραγματεύσεις της ανανέωσης του συμβολαίου της, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να βιώσουμε την πρώτη χρονιά «χωρίς Ελένη» μετά από… δεκαετίες.

*Νέες σειρές στα σκαριά
Διστακτικά και με το σταγονόμετρο δίνεται το πράσινο φως από τους σταθμούς για τα σίριαλ της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στην νέα του καθημερινή σειρά με τίτλο «Μπρούσκο» και πιθανότερους πρωταγωνιστές τους Εβελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη και Απόστολο Τότσικα, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται με τους Ρήγα-Αποστόλου για νέο project με τίτλο «Τρίχες» και με τον Χάρη Ρώμα για το νέο του σεναριακό παιδί. Στο Mega, ξαναζωντανεύουν οι ελπίδες για να αναστηθούν οι «Βασιλιάδες», το καθημερινό σίριαλ που έσκισε σε νούμερα πριν έναν χρόνο αλλά… χρεοκόπησε και σταμάτησε απότομα. Οι υπεύθυνοι του MEGA ετοιμάζουν επίσης νέο τηλεπαιχνίδι, βασισμένο στο format του “Smart Face”, στο οποίο ο παρουσιαστής κάνει ερωτήσεις σε περαστικούς στον δρόμο για να κερδίσουν μετρητά επί τόπου. Πιθανότερος παρουσιαστής, αν τελικά εγκριθεί το παιχνίδι, είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

*Η Ελληνοφρένεια στον ALPHA
Όπως όλα δείχνουν, η σατιρική παρέα της Ελληνοφρένειας που έλειψε από την τηλεόραση τις τελευταίες σεζόν, επιστρέφει στους δέκτες μας από την συχνότητα του ALPHA. Μέχρι τότε, στον ALPHA θα μας κρατά καλοκαιρινή παρέα νέο απογευματινό μαγκαζίνο από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, με πιθανότερη παρουσιάστρια την Λάουρα Νάργες.

*Η Χρυσή Αυγή και η εκπομπή της
Τα άσχημα νέα για το τέλος: Η Χρυσή Αυγή «χτίζει» δικό της –διαδικτυακό- πρόγραμμα, το οποίο επιχείρησε να προβάλλει για πρώτη φορά μέσω YouTube, με παρουσιαστές τους Κασιδιάρη-Παναγιώταρο, οι οποίοι «δίνουν βήμα σε έλληνες πολίτες». Το Youtube διέγραψε την εκπομπή για «μη συμμόρφωση με την τοπική νομοθεσία», αλλά το κόμμα εξετάζει την προβολή προγράμματος από άλλο διαδικτυακό τόπο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v