Οι καλύτερες σειρές που παίζουν στο Disney +

Ξέρουμε με ποιες σειρές θα λιώσεις αυτή την περίοδο στο Disney + γιατί τις είδαμε πριν από σένα, για σένα.
Οι καλύτερες σειρές που παίζουν στο Disney +

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι συνδρομητές του Disney + στην χώρα μας, ενώ το περιεχόμενο του εμπλουτίζεται με κάποιες από τα καλύτερες σειρές της τηλεοπτικής πιάτσας. Εμείς, με αίσθημα ευθύνης απέναντί σου κάτσαμε και λιώσαμε με τις ώρες βλέποντας πολλά και διάφορα, για να καταλήξουμε στη λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της streaming πλατφόρμας. Άδειασε λοιπόν τον χρόνο σου από υποχρεώσεις και τσέκαρε όσα Disney Plus διαμαντάκια σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

The Bear (1 σεζόν)



To Bear είναι μια σειρά που θα έκανε τον Άντονι Μπουρντέν περήφανο μιας και περιγράφει όσα θαυμαστά, περίεργα, πεντανόστιμα κι ενοχλητικά συμβαίνουν στην κουζίνα ενός εστιατορίου. Ο επαγγελματίας σεφ Κάρμι Μπερζάτο αναγκάζεται να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Σικάγο και να διευθύνει το ιταλικό εστιατόριο της οικογένειάς του, μετά την αυτοκτονία του αδερφού του. Το στόρι μπορεί να μην χρήζει δάφνες πρωτοτυπίας ωστόσο επεισόδιο με επεισόδιο σε ανταμείβει προσφέροντας σου μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων.

Ένταση, νεύρο, ρεαλισμός, τσακισμένοι μα συνάμα τόσο γοητευτικοί χαρακτήρες κι ένας Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (τσέκαρε επειγόντως το Shameless, που έπαιζε επίσης) με ένα πατσινικό βραδυφλεγές βλέμμα που καιρό είχαμε να δούμε. Μια συμβουλή θα σου δώσουμε μόνο. Όταν φτάσεις στο έβδομο επεισόδιο πάρε μια βαθιά ανάσα πριν το ξεκινήσεις, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να πάρεις δεύτερη όσο το παρακολουθείς.

Only Murders in the Building (2 σεζόν)



H τηλεοπτική επιστροφή του Στιβ Μάρτιν ήταν ένα γεγονός που αντιμετωπίζαμε με μπόλικο ενδιαφέρον πριν δούμε το Only Murders in the Building. Μόλις ολοκληρώσαμε ωστόσο και τις δύο σεζόν της σειράς που δημιούργησε για λογαριασμό του Hulu μπορούμε κάλλιστα να αναφωνήσουμε, «καιρός ήταν διάολε».

Το στόρι της σειράς είναι απλό: Τρεις άγνωστοι άνθρωποι, κάτοικοι ενός εντυπωσιακού κτηρίου στο Upper West Side της Νέας Υόρκης και λάτρεις των podcasts αληθινών εγκλημάτων, βρίσκονται μπλεγμένοι στην αναπάντεχη δολοφονία ενός νεαρού γείτονα.

Μιλάμε για ένα απολαυστικό whodunit ρολερκόστερ που βλέπεται απνευστί και ποντάρει όλα του τα λεφτά στην εξαιρετική χημεία των συμπρωταγωνιστών του Στιβ Μάρτιν (Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ να παίζουν τα ρέστα τους), το ιντριγκαδόρικο σενάριο και τα Πουαρό vibes που υπάρχουν στον αέρα.

She-Hulk (1 σεζόν)



Το She- Hulk ήταν μια από τις φετινές προμετωπίδες του Disney + στοχεύοντας στο πολυπληθές μα ιδιαίτερα δύσκολο κοινό των marvel-άκηδων της πλάσης. Η Jennifer Walters, μια 30άρα άκρως επιτυχημένη δικηγόρος, που όταν τα παίρνει στο κρανίο μεταμορφώνεται σε μια πανίσχυρη δίμετρη Hulk. Ότι συμβαίνει πάνω κάτω και με τον ξάδερφό της Bruce Banner τον οποίο υποδύεται όπως και στη μεγάλη οθόνη ο πολυαγαπημένος μας Μαρκ Ράφαλο.

Η Τατιάνα Μασλάνι κερδίζει σίγουρα το στοίχημα του πρωταγωνιστικού ρόλου, ενώ όλη η σειρά είναι μια σούπερ κουλ επιλογή για να περάσεις χαλαρωτικά τα βράδια σου μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ένταση, δράση, μπόλικο υπερηρωικό ξυλίκι κι έξυπνες ατάκες συνθέτουν τον κόσμο της She- Hulk. Από εμάς είναι ξεκάθαρα ναι.

Τhe Dropout (1 σεζόν)



Η μίνι σειρά «The Dropout» εξιστορεί το σκάνδαλο των 9 δισ. δολαρίων της εταιρείας Theranos και της ιδρύτριας της, Elizabeth Holmes κι είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στη λίστα μας, με τις κορυφαίες σειρές της φετινής χρονιάς. Το Dropout είναι μια άβολη και διεστραμμένη εκδοχή του American dream, που θα σε εθίσει τον κόσμο του από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Η Αμάντα Σέιφριντ δίνει ερμηνεία ζωής και κουμπώνει εξαιρετικά με τον Ναβίν Άντριους (τον Σαίντ του Lost, βρε) στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Σου προτείνουμε να μην διαβάσεις τίποτα για αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων, ώστε να πάθεις το σοκ της ζωής σου ενόσω παρακολουθείς τη σειρά.

Στο τέλος της είναι βέβαιο ότι σαν άλλος Σπύρος Παπαδόπουλος στους Απαράδεκτους θα αναφωνείς «τι έγινε τώρα ρε παιδιά»;

What we do in the shadows (3 σεζόν)



Aν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σου που θα σου πει ότι δεν βγαίνουν πια καλές κωμικές σειρές, σου προτείνουμε να τον απαγάγεις και να τον εξαναγκάσεις να δει παρέα με την αφεντιά σου την τηλεοπτική εκδοχή του λατρεμένου και υπέρ-καμένου βαμπιρό-mockumentary, What we do in the Shadows των Ταίκα Γουατίτι και Ζερμαίν Κλεμέντ. Στις τρεις σεζόν αυτού εδώ του αριστουργήματος παρακολουθούμε υπέροχες ιστορίες νυχτοβατικής τρέλας από τους μπούμερς απέθαντους φίλους μας. Αγχολυτική κάφρικη τηλεόραση στα καλύτερα της, το What we do in the Shadows, θα γίνει η επόμενη αγαπημένη σου σειρά κι αν δεν μας πιστεύεις ποντάρουμε στα γραφόμενά μας τα μισθά μας μέχρι το τέλος του έτος και το επίδομα θέρμανσης μαζί.

The Οld man (1 σεζόν)



Το Old Man μας συστήνει τον bad-ass «Νταν Τσέις», ένα πρώην πράκτορα της CIA που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και δεκαετίες και την περνά ζάχαρη με τα σκυλάκια του, δίχως να προκαλεί ο δόλιος. Όταν όμως ένας πληρωμένος δολοφόνος τον επισκέπτεται να τον σκοτώσει, ο «παλιόγερος» καταλαβαίνει ότι έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς οι οποίοι πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Ο Τζεφ Μπρίτζες σκάει μύτη στις οθόνες μας για να μας επιβεβαιώσει το πολυθρύλητο ρητό που λέει «παίζει ο Τζεφ Μπρίτζες; Είναι καλό». Action θρίλερ από το πάνω ράφι το Old Man, μας δίνει ισόποσες δόσεις αγωνίας, έντασης και σεναριακών ανατροπών, αφήνοντας τα υπόλοιπα στον Dude της καρδιάς μας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v