Καινούριες σειρές στο Netflix που αξίζει να τσεκάρεις

Είδαμε τις καλύτερες νέες σειρές που παίζουν στο Netflix αυτή τη στιγμή και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα για να μπουν στη watchlist σου.
Καινούριες σειρές στο Netflix που αξίζει να τσεκάρεις

Κάθε μήνα το Netflix φορτώνει με μπόλικο περιεχόμενο τη συνδρομητική online πλατφόρμα του, επομένως είναι βέβαιο πως θα βρεις να δεις κάτι της προκοπής. Σίγουρα η ποιότητα των σειρών του Netflix φθίνει ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, ωστόσο πάντοτε θα υπάρχουν σειρές που θα σε εθίσουν στον κόσμο τους. Εμείς είδαμε πριν από σένα για σένα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο Netflix αυτή την περίοδο, ενώ σου ετοιμάσαμε και λίστα γιατί είμαστε μεγάλες καρδιές.

Ο Διάβολος στο Οχάιο (2022)



Όταν η νοσοκομειακή ψυχίατρος Δρ Σουζάν Μάθις (Έμιλι Ντεσανέλ) περιθάλπει ένα μυστηριώδες κορίτσι που δραπέτευσε από μια αίρεση (Μάντελιν Άρθουρ), ο κόσμος της ανατρέπεται, καθώς η άφιξη του παράξενου κοριτσιού απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της.

Μια διασκευή του μπεστ σέλερ της Ντάρια Πόλατιν που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ο "Διάβολος στο Οχάιο" είναι μια καθηλωτική, συγκλονιστική ιστορία δαιμονικού χάους και μυστηρίου στην καρδιά μιας μικρής πόλης στην Αμερική.

Η Έμιλι Ντεσανέλ του Bones παίζει σε αυτό το σατανιάρικο αστυνομικό θριλεράκι των οκτώ επεισοδίων που φεύγουν σα νεράκι, παρά τις κάποιες αστοχίες που υπάρχουν στο καστ των δεύτερων ρόλων. Αγωνία, σασπένς, σκοτεινή ατμόσφαιρα κι ανατροπές επί ανατροπών σε μια σειρά που επιβάλλεται να μπει στη watchlist σου.

Echoes (2022)



To story της σειράς είναι λίγο πολύ το ακόλουθο: «Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται». Η σειρά εξελίσσεται πατώντας στην κλασική whodunit λογική της εξαφάνισης ενός βασικού ήρωα της πλοκής. To Echoes έχει την τύχη να έχει την Μισέλ Μούναχαν ως πρωταγωνίστρια η οποία για άλλη μια φορά αποδεικνύει το ταλέντο της, ερμηνεύοντας έναν διόλου αβανταδόρικο ρόλο.

Μέσα από την κλιμακούμενη ένταση της σειράς, ο θεατής είναι βέβαιο ότι θα προσπεράσει τους τίτλους τέλους κάθε επεισοδίου για να δει άμεσα το επόμενο.

Mo (2022)



Ο Μο Νατζάρ γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και πολλών ανοησιών, ως Παλαιστίνιος πρόσφυγας που βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα μακριά από το άσυλο, στην προσπάθειά του να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα.

Η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής και πνευματικής μητέρας του, της αδερφής και του μεγαλύτερου αδελφού του, καταφεύγει στο Χιούστον του Τέξας. Με βασικό του όπλο το χιούμορ, ο Μο μαθαίνει να προσαρμόζεται στον νέο του κόσμο, αν και η πρόοδος στη ζωή συνοδεύεται από αρκετές αναποδιές.

Με την υπογραφή της Α24, της πιο hot εταιρείας διανομής κινηματογραφικών ταινιών στον πλανήτη αυτή τη στιγμή –αλλά και του Euphoria στην τηλεόραση- το Μο έρχεται στο Netflix για να μιλήσει για μια μουσουλμανική κι αραβόφωνη εκδοχή του American Dream. Πρόκειται για εξαιρετικά καλογραμμένη dramedy, η οποία δεν θα δυσκολευτεί να μπει ψηλά στο ράφι των καλύτερων φετινών σειρών του Netflix.

Sandman (2022)

 

Πάμε τώρα να αποδώσουμε τα σέβη μας στο βαρύ πυροβολικό του Netflix για τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν, το "The Sandman" αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Οι αληθινοί dark fantasy νέρντουλες ξέρουν κι εμπιστεύονται οτιδήποτε φέρει την βαρύνουσα υπογραφή του Νειλ Γκέιμαν. Το Sandman καταφέρνει να αποδώσει αριστουργηματικά σχεδόν την απόκοσμη ατμόσφαιρα του κόμικ, δημιουργώντας μια εθιστική σειρά που δύσκολα θα ξεπεράσεις.

Narco-Saints



Αν είσαι φαν του Narcos τότε αξίζει να δεις το Narco-Saints του Netflix, ένα κορεάτικο αστυνομικό θρίλερ με ναρκοβαρώνους, μπόλικο ξυλίκι, ανατροπές, bad-ass ατάκες και καταπληκτικές ερμηνείες. Σειρά αντίδοτο στη βαρεμάρα, σε κρατά από τις πρώτες κιόλας σκηνές του πρώτου επεισοδίου και δεν σε αφήνει λεπτό ήσυχο μέχρι να τελειώσει. Καλογραμμένο κι έξτρα σπαζοκόκαλο το Narco-Saints ψάχνει να βρει τη watchlist σου.

Αμαρτίες Μητρός (2022)



Η Λόρι Βάλοου ήταν γνωστή σε φίλους και συγγενείς ως μια αφοσιωμένη μητέρα τριών παιδιών, γλυκιά σύζυγος και άνθρωπος του Θεού. Μα τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι πήγε πολύ στραβά: Πλέον, η Λόρι βρίσκεται στη φυλακή, αναμένοντας να περάσει από δίκη ως συνένοχος σε φόνο και για τον φόνο του τέταρτου συζύγου της, της γυναίκας του πέμπτου συζύγου της και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Αν μια κατηγορία σειρών δεν σε απογοητεύει στο Netflix αυτή είναι των true crime σειρών ντοκιμαντέρ. Στο Αμαρτίες Μητρός το σαγόνι σου θα αποκολληθεί πολλές φορές από τη θέση του, χάρη στη δαιδαλώδη πλοκή, τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, το σασπένς που δεν θα σου αφήσει νυχάκι αφάγωτο και την πιο ανατριχιαστική πεθαίνεις παρουσία του μοναδικού επιζώντος γιου της Λόρι, Κόλμπι που μιλά στους δημιουργούς της σειράς. Ακόμη να ψηθείς να πατήσεις play;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v