Καινούριες σειρές για να λιώσεις καλοκαιριάτικα

Βαρέθηκες να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια; Μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε έτοιμη λίστα με τις καλύτερες νέες σειρές που παίζουν τώρα εκεί έξω.
Καινούριες σειρές για να λιώσεις καλοκαιριάτικα
Καλά τα Φιλαράκια δεν λέμε αλλά τα έχεις δει 243 φορές, όπως και το Breaking Bad, το Game of Thrones κι άλλες πόσες κλασικές σειρές. Καλό και το Peaky Blinders κι ακόμα καλύτερο το Stranger Things μα το δεύτερο έριξε φινάλε για φέτος και το πρώτο μας χαιρέτησε οριστικά. Ψάχνεις λοιπόν να βρεις την επόμενη σειρά την οποία θα λιώσεις καλοκαιριάτικα. Άραξε χαλαρά στον καναπέ σου κι εμείς θα σου δώκουμε αυτό που περιμένεις.

Resident Evil



Χρόνια αφότου ένας ιός προκάλεσε παγκόσμια Αποκάλυψη η Τζέιντ Γουέσκερ τα βάζει με τους υπεύθυνους, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει κόντρα στους μολυσμένους. To Netflix έχει επενδύσει πολλά στο Resident Evil ευελπιστώντας πως αυτή η σειρά θα φέρει χαμόγελα στους συνδρομητές της πλατφόρμας που γκρινιάζουν για το περιεχόμενο των τελευταίων μηνών. Πατώντας πάνω στον δρόμο που χάραξαν οι πρώτες σεζόν του Walking Dead κι αποστασιοποιούμενο από τις ανθυπομέτριες ταινίες που διέσωζε μόνο η Μίλα Γιόβοβιτς το Resident Evil προσφέρει ισόποση δόση σασπένς αλλά κι ενδιαφέροντων χαρακτήρων και κρατά τον θεατή μέχρι τέλους.

Patchinko



Το «Pachinko» αφηγείται μια ιστορία που εκτείνεται σε τρεις γενιές, τρεις γλώσσες και πολλές ηπείρους. Παρακολουθούμε τη ζωή της Σούνγια, της βασικής πρωταγωνίστριας, από την παιδική της ηλικία, τη ζωή της ως ενήλικας μέχρι όταν γίνεται γιαγιά. Βασισμένο στο Best seller της Ming Jin Lee (που κυκλοφορεί και σε ελληνική μετάφραση από τις εκδόσεις Ίκαρος) το Patchinko είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας των καλύτερων σειρών του 2022. Με εξαιρετικό καστ στο οποίο ξεχωρίζει η υπέροχη οσκαρική γιαγιάκα του Minari, Youn Yuh- jung η σειρά εξελίσσεται σε ένα δραματικό έπος για την πόλεμο και την ειρήνη, την αγάπη και την απώλεια και αιχμαλωτίζει τον θεατή από το πρώτο επεισόδιο. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Apple TV.

Hacks



Αν θες να γελάσει λιγάκι το χειλάκι σου τότε επιβάλλεται να δεις το Hacks. Στη σειρά, η Jean Smart υποδύεται την Deborah Vance, μία διάσημη κωμικό για την οποία δυστυχώς έχουν περάσει προ πολλού οι μέρες της δόξας της. Ο ατζέντης της στην προσπάθεια του να βρει μια τονωτική ένεση για τα shows της Deborah προτείνει σε μια νέα κωμικό την Ava (Hannah Einbinder) να ανοίγει τις παραστάσεις της. Η Ava μεγαλωμένη στην εποχή των viral news και των social media φέρνει μια νέα και πιο σύγχρονη κωμική ματιά που προφανώς ενοχλεί την Deborah. Έξυπνα αστεία, ταιριαστή χημεία για το πρωταγωνιστικό δίδυμο και μια ανάλαφρη σκηνοθεσία κάνουν το Hacks μια feelgood έκπληξη, που δεν φοβάται να μιλήσει και για το cancel culture με κωμικό μα αρκούντως ικανοποιητικό τρόπο. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο HBO MAX.

The Dropout



«To Dropout ακολουθεί τη ζωή και καριέρα της Elizabeth Holmes, από τη στιγμή που θα αφήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ μέχρι την ίδρυση της εταιρείας Theranos και την τελική καταδίκη της για τέσσερις κατηγορίες εξαπάτησης.» Η σειρά εξετάζει την απάτη της Theranos, η οποία θα έφερνε την επανάσταση στις αιματολογικές εξετάσεις με μια συσκευή που θα χρησιμοποιούσε μόνο λίγες σταγόνες αίματος για τη διαδικασία, που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της Wall Steet Journal, John Carreyrou.

Η Amanda Seyfried δίνει ρεσιτάλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και κερδίζει τον θεατή από το πρώτο λεπτό. Εντυπωσιακή σκηνοθεσία, αγωνιώδες σενάριο και μια ιστορία που δύσκολα πιστεύεις ότι συνέβη πραγματικά. Η σειρά είναι διαθέσιμη από το HULU.

Man vs Bee



O Rowan Atkinson έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην παγκόσμια τηλεόραση χάρη σε δύο εμβληματικούς του ρόλους. Από τη μία ο Mr Bean κι από την άλλη ο Blackadder (αν δεν έχεις δει τη Μαύρη Οχιά του BBC σταμάτα ό,τι κάνεις και δως του να καταλάβει). Για αυτόν τον λόγο η επιστροφή του στο Netflix χειροκροτήθηκε από τους αναρίθμητους fans του γνωστού ηθοποιού που περίμεναν με αγωνία το τελευταίο του πόνημα.

Το Man vs Bee παρακολουθεί την ιστορία του Travis που φυλάει σπίτια όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες τους. Ενώ η δουλειά φαίνεται απλή ο Travis υπολογίζει χωρίς τη μέλισσα που θα του κάνει τη ζωή του καταστροφική. Μια σειρά από ευτράπελες καταστάσεις που φέρνουν στο μυαλό τον Mr Bean κάνουν το Man vs Bee μια ανάλαφρη πρόταση για να ξεπετάξεις γρήγορα τα 9 επεισόδια της σειράς (δεν ξεπερνούν σε διάρκεια τα 15 λεπτά το καθένα). Μπορεί ο πήχης των προσδοκιών να είχε μπει πολύ ψηλά λόγω Atkinson ωστόσο η σειρά έχει αρκετές αστείες και κάποιες ξεκαρδιστικές στιγμές που αναδεικνύουν το αστείρευτο ταλέντο του πρωταγωνιστή της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v