Γιατί να κάνεις συνδρομή Disney+;

Πόσο κάνει η συνδρομή; Τι παίζει από ταινίες και σειρές; Ελληνικούς υπότιτλους έχει; Όλες οι απορίες σου για τη νέα πλατφόρμα Disney+ απαντημένες.
Γιατί να κάνεις συνδρομή Disney+;
της Ηρώς Κουνάδη

«Γιατί να κάνω κι άλλη συνδρομή, έχουμε πήξει στις πλατφόρμες, δε βγαίνω μάνα μου», σε ακούμε που μουρμουράς. Και σε καταλαβαίνουμε. Επειδή, όμως, μπορεί να έχεις α. πιτσιρίκια που σου το ζητούν επίμονα, β. τάσεις φυγής από τις συνδρομές που ήδη έχεις, ή γ. απλή περιέργεια για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί και συζητιέται πολύ στα social media, εμείς κάναμε συνδρομή στο Disney+ και ήρθαμε να σου πούμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Κατ’ αρχάς, τα βασικά: Πόσο κάνει;

8,99€ τον μήνα, για όλο το πακέτο. Δεν έχει δηλαδή έξτρα πράγματα με έξτρα χρέωση, με την μηνιαία συνδρομή έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Υπάρχει επίσης επιλογή ετήσιας συνδρομής, με 89,90€ τον χρόνο (στην ουσία, πληρώνεις 10 μήνες και βλέπεις 12). Δωρεάν δοκιμή δεν υπάρχει, με το που γράφεσαι πληρώνεις.

Ελληνικούς υπότιτλους έχει;

Στα πάντα. Και όχι μόνο αυτό: Σχεδόν σε όλα τα καρτούν της Disney και της Pixar, και σε όλα τα παιδικά προγράμματα έχει και ελληνική μεταγλώττιση.

Για πες περιληπτικά, τι βλέπουμε εδώ;

Τα άπαντα της Disney και της Pixar, από τα τελευταία Οσκαρικά τους διαμαντάκια, μέχρι εκείνο το καρτούν που έλιωνες σε βιντεοκασέτες όταν ήσουν 7 χρονών και κανείς δεν το θυμάται εκτός από εσένα.

Επίσης, όλο το σύμπαν των Star Wars, από τις original ταινίες μέχρι τις πιο πρόσφατες σειρές –ναι, και αυτή με τον Baby Yoda– και μάλιστα όλα ταξινομημένα κατά χρονολογική σειρά μέσα στο timeline, για όσους πάντα μπερδεύονταν με το πού βρισκόμαστε κάθε φορά, αλλά βαριούνταν να γκουγκλάρουν.

Και ακόμα, τα άπαντα της Marvel, περιλαμβανομένων των πιο πρόσφατων ταινιών (Eternals, Spider-Man: Homecoming, Guardians of the Galaxy vol.2 και δε συμμαζεύεται) να ξεκινήσεις να βλέπεις σούπερ ήρωες σήμερα και να τελειώσεις σε 5 χρόνια.

Αυτά είναι όλα;

Όχι, αυτό είναι το βαρύ πυροβολικό. Από εκεί και πέρα, έχει πολλές παλιότερες και πρόσφατες χολιγουντιανές ταινίες, όπως το περσινό West Side Story του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το The Last Duel του Ρίντλεϊ Σκοτ, σχεδόν ολόκληρη τη φιλμογραφία του Γουές Άντερσον (ναι, και το Rushmore), τα οσκαρικά Nomadland, Juno, JoJo Rabbit του Taika Waititi, Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου, και το πολυσυζητημένο πρόσφατα Rise, για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του.

Και πάμε και στις σειρές: Εκτός από τα Disney originals, και τα προαναφερθέντα που εντάσσονται στο σύμπαν του Star Wars, θα βρεις και πολλές από τις γνωστές σειρές που δεν παίζουν σε άλλες πλατφόρμες εν Ελλάδι, όπως το πρόσφατο Pam & Tommy, την πιο αστεία σειρά που φτιάχτηκε ποτέ και λέγεται What we do in the shadows, τα sitcoms How I met your mother (και το spinoff του How I met your father), Desperate Housewives, Scrubs και You’re the Worst, και –έκπληξη– όλες τις σαιζόν X-Files, αν θες να θυμηθείς τα νιάτα σου. Νιάτα είπαμε, παίζει και η Buffy, και το Lost, και οι Simpsons, και όλα τα DuckTales (τουρού-ρου). Δε σου φτάνει, θέλεις κι άλλο; American Horror Story, Homeland, The Americans, Genius, και πολλά ακόμη.

Ειδική μνεία πριν κλείσουμε στις σειρές με πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν και δεν αναδείχθηκαν αρκετά στις original ταινίες τους, όπως το απολαυστικό Scrat Tales, με τον Σκρατ του Ice Age και το βελανίδι του σε νέες περιπέτειες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v